Neler Yeni

Da g9 siparisim iptal edildi yardim

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Hocam adam diyorki aynı gün Abdullah abiye ve itopyaya mesaj gönderdim ne alaka çakallık yapmak Allahını seversen gereksiz itham yapmayın adama.
Anlamiyorlar reis zaten moralim bozuk ustume geliyorlar vallahi oyle bisey dusunduysem allah almayi nasip etmesin yapmayin lutfen sadece parami odeyip almak istedim oyle bisey dusunsem sesimi çıkartmadan kimseye mesaj atmazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül abi yardim edersen sen edebilirsin lutfen gözünü seveyim gor beni lutfen

Erimtan

80+ Bronze
Anlamiyorlar reis zaten moralim bozuk ustume geliyorlar vallahi oyle bisey dusunduysem allah almayi nasip etmesin yapmayin lutfen sadece parami odeyip almak istedim oyle bisey dusunsem sesimi çıkartmadan kimseye mesaj atmazdım

@Abdullah Hacıgül abi yardim edersen sen edebilirsin lutfen gözünü seveyim gor beni lutfen
Vok friday 3 çıktı paran fazladan varsa onu almayı dene istersen.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
@itopya.com yardimci olur musunuz lütfen kotu bir niyetim yoktu yemin ederim

Vok friday 3 çıktı paran fazladan varsa onu almayı dene istersen.
Bro zaten tami tamina para biriktirdim monitor mouse klavye herseyi aldım sistemin parasini odemek icin mesaj yolladim 20k param var

Erimtan

80+ Bronze
@itopya.com yardimci olur musunuz lütfen kotu bir niyetim yoktu yemin ederim

Bro zaten tami tamina para biriktirdim monitor mouse klavye herseyi aldım sistemin parasini odemek icin mesaj yolladim 20k param var
monitör ne aldın bro

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN
IMG_20231124_191206.jpg

IMG_20231124_191237.jpg

Sistemi aldığın gün açtığın konuda seni uyarmıştım, ödeme almadan kargolanmasını beklemen hata. Kalan ücreti eft yap dedim ben sana.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Sistemi aldığın gün açtığın konuda seni uyarmıştım, ödeme almadan kargolanmasını beklemen hata. Kalan ücreti eft yap dedim ben sana.
Nasil yapacagimi bilmiyorum kanka yemin ederim bulamadim ya banka kartıyla aliyorum zaten

Nasil yapacagimi bilmiyorum kanka yemin ederim bulamadim ya banka kartıyla aliyorum zaten
Yemin ederim kotu niyetim yoktu nasil aciklayabilirim kendimi

sercilong

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
SERCAN UZUN

Yemin ederim kotu niyetim yoktu nasil aciklayabilirim kendimi

Valla sipariş iptal edilmesi çok normal, adamlar bugüne kadar ödemeyi almamışlar. Ancak @Abdullah Hacıgül'ü devreye sokarsan belki çözülür ama o da uğraşır mı bilemem. Sen bugüne kadar ödeme işini öyle veya böyle halletmeliydin.

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
yavuz bulut
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Screenshot_2023-11-24-19-18-15-843_com.android.chrome.png
hatta o gun bile yazdim odemek istiyorum kimsenin hakki uzerimde kalmasin diye harami helali bilen bi adamim yardimci olun lutfen kotu niyetim yoktu

Valla sipariş iptal edilmesi çok normal, adamlar bugüne kadar ödemeyi almamışlar. Ancak @Abdullah Hacıgül'ü devreye sokarsan belki çözülür ama o da uğraşır mı bilemem. Sen bugüne kadar ödeme işini öyle veya böyle halletmeliydin.
Bro o gun bile yazdim ulasamadim dusundum yanlis odemeyi kendileri gorunce telefon numaram uzerinden ulasanibilirler diye yazdim yazdım aradim abdullah abiye mesaj attim bir turlu ulasamadim kotu niyetim yoktu

SadeceSeyf

80+ Gold
Alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Faruk
Bence sıra sana gelene kadar durdu sıra sana gelince baktılar 60 çekilmiş iptal etti adamlar

Top Bottom