Arama sonuçları: *

1. toros

İzleyen yamuldu arkadaşlar

900 + 164 TL KDV
  2. toros

(1080TL Ryzen 5 3600)-Donanım Arşivi 2 Sistem Parça Fiyatları

Ben faturaya baktım da benimkiler daha pahalı 😀 siz kaç taksitle aldınız
  3. toros

Keşke tekrar gaming gecesinde 2500 2600 TL ye düşse bende şuan da 2 sistem var ama içinde ekran kartı yok 😂
  4. toros

2400 doğru fiyat 😀 ikimizde yanıldık
  5. toros

368 TL KDV
  6. toros

Kardeşim ben de da-2 sistem aldım istersen faturanı kontrol et 2043 TL mi 2600 TL mi
  7. toros

2043 TL ye Asus tuf evo RX 5600 XT ?
  8. toros

Da-2 Sistem Bugün Gelicek

Windowsu kendin kuracaksın ve Abdullah abinin videodakileri yap ama ekran kartı bios güncellemesini yapma
  9. toros

Pazartesi kargoya verilir büyük ihtimal cumaya elinde olur en geç diye düşünüyorum
  10. toros

Yaptıktan sonra bidaha ekran gelmeme şansı var ben dahil yaklaşık 5 arkadaşta rastladım 😀
  11. toros

Ben indirdim en son bittiğinde reset atıldı ve tekrar görüntü alamadım 1001 tane şey denedim son çare İstanbul'a gönderdim 1593670817 Yazılımsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum fanlar dönüyor ekran kartı çalışıyor ama görüntü yok
  12. toros

En azından bilgisayarı açabiliyorsun benim ekran kartı şuan İstanbul'da inşallah teknik servisten hızlı gelir
  13. toros

Vallahi bilmiyorum ama sistemi gelecek olan arkadaşlar kesinlikle ekran kartı bios güncellemesini yapmasın
  14. toros

Bilemiyorum ama bios güncellemesi den sonra format attın mı atmadıysan bi at
  15. toros

Hayırlı olsun Abdullah abi'nin dediği ekran kartı bios güncellemesini yapma onun dışında benim kargom da hiçbir sıkıntı çıkmadı
  16. toros

DA Sistem 2 Sistem Kutu açılışı

İşlemci kutusu neden öyle
  17. toros

Ups kargo kota sorunu

kanka bişey yazdığında buraya yada benim görebileceğim biyere yazsana benim hala Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir. yazıyor
  18. toros

Ups kargo kota sorunu

muammer kanka ups'nin sitesine girince kargo takip numaranı yazınca ne çıkıyor
  19. toros

Donanım arşiv sistem-2

Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir. yazıyor bende
Top Bottom