Arama sonuçları: *

1. umix

Gaming Gen EG-4070 Sistem Alınır mı?

parasına göre güzel bir sistem bundan ucuzu olmaz zaten bu bileşenlerle. soğutucusu güzel ve sağlam bir marka, anakartı güzel yeterli üzmez işlemci zaten fiyat performans, ssd 1 tb ram ekleyip almak kalıyor sizede.
  2. umix

🟢MODART PC - 22.999 ₺ B580 SİSTEM!

harbiden bu fiyatlar bedava beyler. bu tırt ve pahalı yazanlar 10 bin liraya sistem toplamaya falan calısıyor galiba, ne olmalıydı mesela sizce?
  3. umix

Donanım Arşivi RTX 4070ti Super Sistem İncelemesi!

bu paraya bedava ama hala beğenmeyenler var( diğer konuda)
  4. umix

İ5 13400F ARC B580 İTOPYA HAZIR SİSTEM Alınır mı?

bu paralara böyle sistemler bedava bence.
  5. umix

Özelleştirme tavsiyesi istiyorum

bu sistem ne ayak her açtığımda 1k zam yiyor. fp diyorduk ama fiyat performans olayı kalmadı. zaten amd kart koymusun millet ikilemde kalıyor bu fiyatın üstünede çıkarsa bu sistemi almayın sakın amd kartların alıcısı çok olmuyor.
  6. umix

Çözüldü✓ 40 45 K YA PC ALACAĞİM HAZIR SİSTEM ÖNERİRMİSİNİZ

Palit kullanmaktan iyidir bence.satarken iki büklüm olmazsın markasını sorunca. Galax palit ve İnno en ucuzları değil mi ?aynı paraya 30 k fiyatı olan kartı almak varken 24 k piyasası olan kartlı sistemi neden alsın.
  7. umix

satarken anlarsın onu neyse sana ne ucuz gelirse al gitsin kullanıcaksan.
  8. umix

dostum öylede kasayı incele kalitesiz parca yok kasadan soğutucu ekran kartından ram hepsi marka. palitli sistemleri 44 bine getirirsin ama kasa ekran kartı falan düsük markalardan olur.
  9. umix

https://www.gaming.gen.tr/urun/526232/pardus-ventus4070super-amd-ryzen-5-7600-tray-msi-geforce-rtx-4070-super-12g-ventus-2x-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-indiana-jones-and-the-great-circle-hediyeli/ bak bunun parcalarının hepsi kaliteli. ekran kartıda msi, anakartı b650 ve...
  10. umix

ModArt Joker V4 & EG-4060&4070 Hazır Sistem Çıkmış

modart denilen arkadaşın ilk defa alınabilir bir sistemini görüyorum duygulandım.
  11. umix

Pc Hocası gg9 sistemi alınır mı?

işlemci güzel anakart güzel soğutucu iyi fena sistem değil aslında. Kasayı beğendim sadece, insanlar atlıyor ama kasa kalitesi ilk sırada olmalı bence.
  12. umix

Şu sisteme bi bakın 23.000₺

anakart pardon
  13. umix

Şu sisteme bi bakın 23.000₺

kasa anakart kötü ramler 32 olmalı ssd 1 tb yok oğlu yok
  14. umix

VİDEO: 🟠 "SAÇMA SAPAN HAZIR SİSTEMLERDEN BIKTIM!"

Bu foruma reklam veren itopya saçma sapanlık lafına cuk oturuyor, bir haftadır harika şekilde geleceklerini iddia ettikten sonra çıkardıkları sistemler tam komediydi. Bizde bıktık sevgili Abdullah bey..
  15. umix

PC HOCASI GG12 alınır mı?

Benim anladığım bu paralara bundan iyisi yok. Arada 37 bin civarı 4070 sistemler geliyor ama onları özelleştirmeden almak mümkün değil 43 falan vermeniz lazım adam etmek için. Tek sorum şu bu sisteme özelleştirme yapmaya gerek varmıdır.
  16. umix

MODART Yeni sistem 25.999tl

YouTube kanalında neden böyle düşük sistemleri bu paralara getiriyorsun dediğimde beni Azarlamıştı alıntı yapıp.
  17. umix

MODART Yeni sistem 25.999tl

4060 26 bin anladım hocam..
  18. umix

RTX 4070 mi Yoksa RX 7800 XT mi?

Bu iki kartı dün bayağı araştırdım YouTube’da, 7800 oyunlarda daha iyi performans veriyor, amaç sadece oyunsa tabi. Ama satarken 4070 daha rahat satılır.
  19. umix

Ataberk doğan 4060 ti sistem hakkında

4060 ti var zaten o paralara alınmaz o
  20. umix

Ataberk doğan 4060 ti sistem hakkında

Sizce bu sistem alınır mı? özelleştirme ne yapılmalı. https://www.itopya.com/ataberkdoganecoboostv6intelcorei513400fgigabytegeforcertx4060ti8gb16gbddr4500gb_h27516
Top Bottom