tamamdır hocam peki sizin bildiğiniz 4070li hazır sistem var mı acaba en fazla 37k olabilirse sevinirimHocam için rahat etmiyorsa kasayı fsp ye yükseltebilirsin. Hatta işlemciyi 7600 yapmana hiç gerek yok ordan 700 lira kısıp 1200 tl ye kasayı yükseltebilirsin
pek hakim değilim ama bu sistem fiyatına göre iyi duruyor.tamamdır hocam peki sizin bildiğiniz 4070li hazır sistem var mı acaba en fazla 37k olabilirse sevinirim
tamamdır hocam sağolun dediğiniz gibi kasayı fsp yapıp almayı dusunuyorumpek hakim değilim ama bu sistem fiyatına göre iyi duruyor.
Yılbaşına doğru gelir mi beklemeye değer mi acaba?Düz 4070 çok önerilmiyor f/p olmadığı için
ya 4070s f/p sistem bekleyecekseniz ya da 7800xt alacaksınız pc hocası 12 gibi.
Bu hepimizin merak ettiği bir soru , özellikle benim. Çünkü ben de sistem almak istiyorumMesaj otomatik birleştirildi:
Yılbaşına doğru gelir mi beklemeye değer mi acaba?
ekran kartında nvidia işimi gördüğü için nvidia bakıyorum hocam yoksa dediğiniz gibi 7800xtli sistem benimde aklıma yatmıştıDüz 4070 çok önerilmiyor f/p olmadığı için
ya 4070s f/p sistem bekleyecekseniz ya da 7800xt alacaksınız pc hocası 12 gibi.
2025’i beklersek yandık hocam gelecek zamlarla biraz daha zora girme ihtimali varBu hepimizin merak ettiği bir soru , özellikle benim. Çünkü ben de sistem almak istiyorum
Kasım sonunda indirim olacak dediler beklettiler saatlerce günlerce 1-2 güzel şey vardı sadece.
Kasım bitince direkt zam geldi , 31 aralık gecesine kadar olmasa da en azından bu ay içerisinde aldık aldık..