Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Hocası Espor-4070TiS Sistemi alınır mı?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Bayağı hızlı. BİOS menüsüne geçmek için hızlı olmam gerekti yoksa direkt bilgisayar açılıyor :D
Şu anlık keşke dediğim bir şey yok yok. Sadece şeyi çözemedim. RAM'ler 4800 mhz'te çalışıyor ama aslında 6000 mhz olması lazım. BİOS kısmını kurcaladım fakat bir türlü çözemedim. Bir de bu benim problemim de ekran kartı ve işlemci soğutucunun argb kablosunu nereye takacağımı bilemediğim CPU soğutucu rgb ışığı yanmıyor. Şimdi söyleyeceğim gaming gen problemi. Ayrıca kasanın rgbleri de yanmıyor. Gönderdikleri anakart kutusunda rgb kontrolcüsü duruyor. Sanırım onu monte etmemişler. Söylediğim 2 şeyi de onlara bir sıra yazacağım.
RAM kısmının çözümü kolaydır umarım onun dışında sanırım biraz tecrübesizlik sorunları var :D Alınca benimde başıma geleceği için yazman iyi oldu inşallah yarın sipariş etmiş olacağım.

lil kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mirza Ahmet
Steam
M1RZ4
Ya o argb olayı elektrikçi olayı gibi bir sürü kablosu var ondan problem. Anakartta takılacak yer belli ama oraya birden fazla rgb kablosu takılması gerektiğinden büyük ihtimalle bir çoğaltıcı gibi bir şeye ihtiyaç var. Benim için o kadar kritik olmadığından şu anlık böyle oynuyorum. Hele ekran kartı rgbsi geceleri çok aydınlık geldiği için onu kapatıyorum. Kasa kapkaranlık oluyor :D
RAM kısmının çözümü kolaydır umarım onun dışında sanırım biraz tecrübesizlik sorunları var :D Alınca benimde başıma geleceği için yazman iyi oldu inşallah yarın sipariş etmiş olacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CoD'da da o kadar yüksek çözünürlüktü, max fov'da haritalarda oynanıyor ama oyun neredeyse anında yükleniyor. Bence şu anlık piyasadaki en f/p sistem bu

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Ya o argb olayı elektrikçi olayı gibi bir sürü kablosu var ondan problem. Anakartta takılacak yer belli ama oraya birden fazla rgb kablosu takılması gerektiğinden büyük ihtimalle bir çoğaltıcı gibi bir şeye ihtiyaç var. Benim için o kadar kritik olmadığından şu anlık böyle oynuyorum. Hele ekran kartı rgbsi geceleri çok aydınlık geldiği için onu kapatıyorum. Kasa kapkaranlık oluyor :D

CoD'da da o kadar yüksek çözünürlüktü, max fov'da haritalarda oynanıyor ama oyun neredeyse anında yükleniyor. Bence şu anlık piyasadaki en f/p sistem bu
Hocam sen anlattıkça gözüm korkmaya başladı rgb filan hiç anlamam nasıl kapatılıyor nasıl açılıyor :D Artık gelince sora sora öğreneceğim.

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan

Kapkaranlık olunca daha iyi hissettiriyordur aslında kapkaranlık haliyle trendyoldaki Elektrik lambalı i5 3450 işlemcili pc lere taş çıkaracağı malum :D

Hocam sen anlattıkça gözüm korkmaya başladı rgb filan hiç anlamam nasıl kapatılıyor nasıl açılıyor :D Artık gelince sora sora öğreneceğim.
Işık ya napcan ışığı yanmasın daha iyi

F/p den kastım Kalite Performans bu sistem dandik tek bi parça bile yok.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
Kapkaranlık olunca daha iyi hissettiriyordur aslında kapkaranlık haliyle trendyoldaki Elektrik lambalı i5 3450 işlemcili pc lere taş çıkaracağı malum :D

Işık ya napcan ışığı yanmasın daha iyi

F/p den kastım Kalite Performans bu sistem dandik tek bi parça bile yok.
11.11 indirimi gece 00.00'dan sonra mı başlar yoksa akşam filan mı? 00.00'dan sonra hala aynı fiyatsa alsak mı acaba
(Tabi indirime girerse, bu arada mail attığımda Kasım ayında indirim olacak demişlerdi bana)

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
11.11 indirimi gece 00.00'dan sonra mı başlar yoksa akşam filan mı? 00.00'dan sonra hala aynı fiyatsa alsak mı acaba
(Tabi indirime girerse, bu arada mail attığımda Kasım ayında indirim olacak demişlerdi bana)
Akşam başlar sen gene de sabahı bekle

Ama akşam uygun yazıp sabah şişirebilirlerde

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem

Ama akşam uygun yazıp sabah şişirebilirlerde
Akşam derken yarın akşam. He bu sistemi indirime sokarlar mı o ayrı konu en azından Vatan'ın sistem 00.00'da çıksa keşke

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Akşam derken yarın akşam. He bu sistemi indirime sokarlar mı o ayrı konu en azından Vatan'ın sistem 00.00'da çıksa keşke
E zaten öyle olacak ki gece 00 da girer indirime yani 10 kasımı 11 kasıma bağlayan gecenin 00.00 ında yayınlanır herhalde

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Erdem
E zaten öyle olacak ki gece 00 da girer indirime yani 10 kasımı 11 kasıma bağlayan gecenin 00.00 ında yayınlanır herhalde
İnşallah öyle olur

@lil kenzo bu arada soğutucu fanı kendin mi taktın ?

lil kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mirza Ahmet
Steam
M1RZ4
İnşallah öyle olur

@lil kenzo bu arada soğutucu fanı kendin mi taktın ?
evet thermalright assasin 120 x argb tarzında bir adı vardı

Artık gelince sora sora öğreneceğim.
Kolay o Galax’ın bir programı var oradan rahat bir şekilde yapılıtor. Fakat diğer rgb parçalar için aynısını diyemiyeceğim

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
evet thermalright assasin 120 x argb tarzında bir adı vardı

Kolay o Galax’ın bir programı var oradan rahat bir şekilde yapılıtor. Fakat diğer rgb parçalar için aynısını diyemiyeceğim
Soğutucuyu takmak zor veya endişe uyandırmıyor mu usta ya

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Salih
Soğutucuyu takmak zor veya endişe uyandırmıyor mu usta ya
Hocam ben de bu sistemi aldım nihayet.
Frost Commander soğutucusu var. Devasa bir şey. Şu an oyunlu ve yoğun kullanım açısından test etmedim henüz ama iyi soğutacağından eminim. Müsait olduğumda kasa fotolarını atmaya çalışacağım inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,361
Üyeler
160,837
Son üye
zlagi
Top Bottom