Neler Yeni

Çözüldü✓ PC Hocası Espor-4070TiS Sistemi alınır mı?

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan
Hocam ben de bu sistemi aldım nihayet.
Frost Commander soğutucusu var. Devasa bir şey. Şu an oyunlu ve yoğun kullanım açısından test etmedim henüz ama iyi soğutacağından eminim. Müsait olduğumda kasa fotolarını atmaya çalışacağım inşallah.
Valla bekliyorum kral bide nasıl montajladınız nasıl cesaret ettiniz herşeyi söküp tekrar takmaya

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Salih
EXPO AÇINCA WINDOWS AÇILIŞ SÜRESİNİN UZAMASI HAKKINDA
Ben anlatayım arkadaşlar. BIOS'a girin, advanced moda geçin, DRAM ayarlarından Memory Context Restrore bulup Enable yapın (DRAM ayarları olarak hatırlıyorum, farklı bir yer de olabilir, o kısmı karıştırın bulacaksınız) sonra Advanced DRAM Configuration/Misc bölümü altında Power Down var onu da Enable yapın kaydedin çıkın. Windows'a ilk giriş yine yavaş olacak ama pcyi tekrar kapatıp açtığınızda hızlanacak. Bu ayarları yapınca işe yaradı mı yaramadı mı diye buraya tekrar yazarsanız sevinirim. Bu sorunun çözümü internette pek yok, bu çözüm her bilgisayarda işe yarıyor mu bilelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

DRAM ayarlarına BIOS/Advanced Mode/OC bölümünden ulaşıyorsunuz.
BIOS GÜNCEL.
ASUS x670-E Plus Anakart, Lexar Thor 8x2 = 16 GB 6000 Mhz CL38
Expo kapalı: Windows açılış 20 saniye.
Expo açık: Windows açılış 43 saniye (Tweak olan açık)
Memory Context Restore + Power Down = İkisi de Enable olunca:
Windows açılış = 20 saniye.

Bu parçalarla özelleştirdiyseniz yardımcı olacaktır arkadaşlar.

lil kenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mirza Ahmet
Steam
M1RZ4
Kanka ben lexar 16x2 cl38 6000 MHz ile alacağım bi sorun veya fark olur mu seninkiyle

Bende de 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 ram var. RAM açısından bir fark olacağını sanmıyorum.​

Soğutucuyu takmak zor veya endişe uyandırmıyor mu usta ya
Sadece termal macunu dengeli dağıtmaya özen göster. Ufak bir araştırma sonucunda onun için en iyi yöntem X şeklinde macun sürme sonucuna vardım. Onun dışındaki işlemler kolay. Zaten gaming gen anakarta takılacak parçaları takmışlardı. O yüzden takması gerçekten kolaydı.

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Yasar Dalgan

Bende de 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 ram var. RAM açısından bir fark olacağını sanmıyorum.​

Sadece termal macunu dengeli dağıtmaya özen göster. Ufak bir araştırma sonucunda onun için en iyi yöntem X şeklinde macun sürme sonucuna vardım. Onun dışındaki işlemler kolay. Zaten gaming gen anakarta takılacak parçaları takmışlardı. O yüzden takması gerçekten kolaydı.
Dayı nasıl taktın anakartı söktün mü kasadan

Top Bottom