dediğingibi yaptim 48 e denk geliyor bakacağim teşekkürler fikrin için kankabak bunun parcalarının hepsi kaliteli. ekran kartıda msi, anakartı b650 thermalright sıvı soğutma yap al. bu paralar palitli sistemler veriyolar bunun kasasıda baya iyi +80 gold mesh. ram 32 ssd 1 tb yap al. paran yetmiyosa ram ve ssd sonradan yükseltirsin kasa ve ekran kartı sonradan sorun olur ama ramle ssd en kolayı.PARDUS-VENTUS4070SUPER / AMD Ryzen 5 7600 Tray / MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G Ventus 2X OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
PARDUS-VENTUS4070SUPER Sistem Tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 Tray ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
dostum öylede kasayı incele kalitesiz parca yok kasadan soğutucu ekran kartından ram hepsi marka. palitli sistemleri 44 bine getirirsin ama kasa ekran kartı falan düsük markalardan olur.dediğingibi yaptim 48 e denk geliyor bakacağim teşekkürler fikrin için kanka
markanın çok onemi varmi birde palitli sistem nası oluyor brodostum öylede kasayı incele kalitesiz parca yok kasadan soğutucu ekran kartından ram hepsi marka. palitli sistemleri 44 bine getirirsin ama kasa ekran kartı falan düsük markalardan olur.
satarken anlarsın onu neyse sana ne ucuz gelirse al gitsin kullanıcaksan.markanın çok onemi varmi birde palitli sistem nası oluyor bro
msi ventus en düsük segmenti sanırım msi ekran kartınınbak bunun parcalarının hepsi kaliteli. ekran kartıda msi, anakartı b650 ve thermalright sıvı soğutma yap al. bu paralar palitli sistemler veriyolar bunun kasasıda baya iyi +80 gold mesh. ram 32 ssd 1 tb yap al. paran yetmiyosa ram ve ssd sonradan yükseltirsin kasa ve ekran kartı sonradan sorun olur ama ramle ssd en kolayı.PARDUS-VENTUS4070SUPER / AMD Ryzen 5 7600 Tray / MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G Ventus 2X OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
PARDUS-VENTUS4070SUPER Sistem Tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 Tray ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
msi ventus en düsük segmenti sanırım msi ekran kartının