Neler Yeni

Çözüldü✓ 40 45 K YA PC ALACAĞİM HAZIR SİSTEM ÖNERİRMİSİNİZ

zbbck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Polat
OCAK OLMADAN ALMAM LAZİM ANLAYAN ARKADAŞ VARSA ÖNERİ YAPARSA SEVİNİRİM

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
bak bunun parcalarının hepsi kaliteli. ekran kartıda msi, anakartı b650 ve thermalright sıvı soğutma yap al. bu paralar palitli sistemler veriyolar bunun kasasıda baya iyi +80 gold mesh. ram 32 ssd 1 tb yap al. paran yetmiyosa ram ve ssd sonradan yükseltirsin kasa ve ekran kartı sonradan sorun olur ama ramle ssd en kolayı.

Son düzenleme:

zbbck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bak bunun parcalarının hepsi kaliteli. ekran kartıda msi, anakartı b650 thermalright sıvı soğutma yap al. bu paralar palitli sistemler veriyolar bunun kasasıda baya iyi +80 gold mesh. ram 32 ssd 1 tb yap al. paran yetmiyosa ram ve ssd sonradan yükseltirsin kasa ve ekran kartı sonradan sorun olur ama ramle ssd en kolayı.
dediğingibi yaptim 48 e denk geliyor bakacağim teşekkürler fikrin için kanka

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
dediğingibi yaptim 48 e denk geliyor bakacağim teşekkürler fikrin için kanka
dostum öylede kasayı incele kalitesiz parca yok kasadan soğutucu ekran kartından ram hepsi marka. palitli sistemleri 44 bine getirirsin ama kasa ekran kartı falan düsük markalardan olur.

zbbck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum öylede kasayı incele kalitesiz parca yok kasadan soğutucu ekran kartından ram hepsi marka. palitli sistemleri 44 bine getirirsin ama kasa ekran kartı falan düsük markalardan olur.
markanın çok onemi varmi birde palitli sistem nası oluyor bro

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Enes Tastan
bak bunun parcalarının hepsi kaliteli. ekran kartıda msi, anakartı b650 ve thermalright sıvı soğutma yap al. bu paralar palitli sistemler veriyolar bunun kasasıda baya iyi +80 gold mesh. ram 32 ssd 1 tb yap al. paran yetmiyosa ram ve ssd sonradan yükseltirsin kasa ve ekran kartı sonradan sorun olur ama ramle ssd en kolayı.
msi ventus en düsük segmenti sanırım msi ekran kartının

slayer721

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emirhan Özkan
a.PNG

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
msi ventus en düsük segmenti sanırım msi ekran kartının

Palit kullanmaktan iyidir bence.satarken iki büklüm olmazsın markasını sorunca. Galax palit ve İnno en ucuzları değil mi ?aynı paraya 30 k fiyatı olan kartı almak varken 24 k piyasası olan kartlı sistemi neden alsın.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,582
Üyeler
163,687
Son üye
renelle43v
Top Bottom