Arama sonuçları: *

1. DenizAktaş

30 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Teşekkürler ben de almayı düşünüyorum
  2. DenizAktaş

Parçalar ne zaman ucuzlar ?

2023'ü bekle
  3. DenizAktaş

Bu bilgisayar rdr 2 ultra ayarlarda kastırır mı?

35-40 FPS civarı alırsın Ultra ayarlarda
  4. DenizAktaş

Darkflash Aquarius Kasasına T6 Ultra Sığarmı?

15.5 cm yüksekliği var sığacağını düşünüyorum.
  5. DenizAktaş

teknking-2 alınır mı?

Alınmaz. Ekran kartı GP versiyonu değil haliyle soğutması çok kötü.
  6. DenizAktaş

6.6k nasıl sistem ?

Artık fiyatlar böyle sanırım. Sistem güzel de fiyatını bilemedim
  7. DenizAktaş

5.000 Euro Bütçeyle Sistem Önerileriniz?

Hocam şimdiden hayırlı olsun umarım bütçenize uygun en güzel sistemi toplayabilirsiniz. Monitöre gelince çok çok iyi bir seçim yapmışsınız. Bu monitörün hız testleri de bir çok TN paneli geride bıraktı. Diğer özellikleri de harika. Şu an piyasadaki en iyi oyuncu monitörü sizin aldığınız monitör...
  8. DenizAktaş

Vektron Elektronik gibi firmaların işi nedir?

Evet bu firmalar ürün getirtip Hepsiburada gibi şirketlere satıyorlar. Bir nevi aracı gibi düşün. Ama mesela satın aldığın üründe bir sorun olursa hepsiburada'ya geri gönderdiysen onlar da garanti, tamir, iade gibi işlemler için distribütör firmaya gönderiyorlar.
  9. DenizAktaş

Vektron Elektronik gibi firmaların işi nedir?

Bahsettiğin firmalar yabancı markalara distribütörlük yapan firmalar. Örneğin Vektron Elektronik firması Corsair'in de içinde bulunduğu bir kaç yabancı markaya distribütörlük yapıyor. Kısaca bazı yabancı markaların Türkiye'deki dağıtımından ve garanti sürecinden sorumlular.
  10. DenizAktaş

3700X + 5700 XT sistem iyi mi

Düzelttilerse güzel bakalım DLSS 3.0'da neler olacak çünkü hala RTX'in getirdiği performans düşüşünü tam kapatamıyor. Birde burda dediğim gibi 5700 Serisi kartlar kötü kartlar değil aksine fiyat performans olarak çok iyi kartlar. Bu forumda sık sık görüyorum birisi bu kartları önerdiğinde...
  11. DenizAktaş

İlk video Nvidia kanalından ikinci video da video sahibinin belirttiği üzere Nvidia sponsorlu. Global kanallarda incelersen durum böyle değil. Örnek bir tane bırakayım. Ayrıca wow falan demedim Birde bu dediklerin videonun neresinde yazıyor :D Video sahibi bunu neden yaptım bilmiyorum...
  12. DenizAktaş

Saydığın özellikler hala gelişme aşamasında ben RTX açınca wow dedirten bir oyun görmedim henüz ayrıca FPS de yerlere düşüyor açınca. (Minecraft hariç) Yanında DLSS de açtık diyelim bu seferde keskinlik yok oluyor grafikler bulanık görünüyor kalite düşüyor. Belki ileride düzeltilir ama şu an...
  13. DenizAktaş

Çok güzel bir sistem olmuş güle güle kullan
  14. DenizAktaş

DA Sistem 2 vs EASTERGAMERS RTX 2060'lı sistem

Ben olsam işlemciyi ve ana kartı yükseltip ekran kartını da RX 5700 XT yaparak DA-2 alırdım. Diğerinden hem daha iyi hem de 1000 Lira civarı daha ucuza denk geliyor. 1596479337 Bak bu da iyiymiş. işlemciyi R5 3600 yaparsın, ekran kartını 2070 Super, Ramde Crucial Ballistix 8GB 3200Mhz olanı...
  15. DenizAktaş

R5 3600 5700XT Sistemim Nasıl olmuş?

Dlss 2.0 hala Raytracing'in getirdiği performans açığını tam kapatamıyor (Dlss extra olarak görüntü keskinliğinde gözle görülür bozulmalara ve bulanıklıklara da yol açıyor) internette de incelemeleri mevcut ki dediğim gibi bütün bunlar dahilinde görsel bir şölen de yok zaten :D Umarım yeni...
  16. DenizAktaş

whql sertifika içeren son sürümlü driverda ben sorun yaşayan görmedim ben. Ki ben de 5700 serisi kullanıyorum şu an hiç bir sorun yok. Raytracing çok güzel bir teknoloji ama henüz gelişim aşamasında. Videodan da göreceğin üzere RTX teknolojisi şuan için görsel bir şölen sunmamakla...
  17. DenizAktaş

Şuan hiç bir sorun yok. Sisteme gelirsek çok güzel bir sistem olmuş. Gönül rahatlığıyla alabilirsin hayırlı olsun. Birde hangi siteden topluyorsun? Hazır sistem mi yoksa ayrı ayrı mı alacaksın? @EZ4USKY
  18. DenizAktaş

3600X + 5700 XT Evo sistem nasıl?

Sistem çok iyi hayırlı olsun.
  19. DenizAktaş

R5 3600'lü Sistem Hakkında

Şöyle bir fiyatlara baktığımda 5700 XT performansına rağmen daha ucuz. TDP değerinin düşük olmasıyla overclockun ne ilgisi var? O zaman 30TDP değerine sahip GT 210 yüksek overclock performansı sunuyor :D 5700 XT'nin TDP değeri daha yüksek hem stock hızda hem de overclock yapıldığında da çok daha...
  20. DenizAktaş

R5 3600'lü Sistem Hakkında

Evet, RX 5700 XT daha üstün bir kart hem de fiyatı daha uygun. %10 az bir oran değil ki bu overclock ile bu çok daha artıyor. RTX giriş seviyesi bir kartta ne kadar performans alırsın sana kalmış. Driver konusunda da bir sorun kalmadı hepsini düzelttiler uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sorun...
Top Bottom