Neler Yeni

R5 3600 5700XT Sistemim Nasıl olmuş?

FreakyXd

80+ Silver
Aldıkdan Sonra driver yüzünden küfür edecek. AMD Ekran kartları yarısı yazılımla boğuşuyor.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Aldıkdan Sonra driver yüzünden küfür edecek. AMD Ekran kartları yarısı yazılımla boğuşuyor.
Şuan hiç bir sorun yok.

Sisteme gelirsek çok güzel bir sistem olmuş. Gönül rahatlığıyla alabilirsin hayırlı olsun.
Birde hangi siteden topluyorsun? Hazır sistem mi yoksa ayrı ayrı mı alacaksın? @EZ4USKY

FreakyXd

80+ Silver
Şuan hiç bir sorun yok.

Sisteme gelirsek çok güzel bir sistem olmuş. Gönül rahatlığıyla alabilirsin hayırlı olsun.
Birde hangi siteden topluyorsun? Hazır sistem mi yoksa ayrı ayrı mı alacaksın? @EZ4USKY
Boğuşuyor. işte. adam akıllı sürücü getirmediler.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostum ekran karti Nvidia olmali. Tüm oyunlsr raytracing sahip artik.
amd bile raytracing geciyor ve gecti.
düsün bu ekran kartlar ilerde support olmaz ve arka planda kalir. Effect oyunlarda önemli. Bunuda tek Hardware tensor core saglarsin. Raytracing sart 2020 de

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Boğuşuyor. işte. adam akıllı sürücü getirmediler.
whql sertifika içeren son sürümlü driverda ben sorun yaşayan görmedim ben. Ki ben de 5700 serisi kullanıyorum şu an hiç bir sorun yok.

Dostum ekran karti Nvidia olmali. Tüm oyunlsr raytracing sahip artik.
amd bile raytracing geciyor ve gecti.
düsün bu ekran kartlar ilerde support olmaz ve arka planda kalir. Effect oyunlarda önemli. Bunuda tek Hardware tensor core saglarsin. Raytracing sart 2020 de
Raytracing çok güzel bir teknoloji ama henüz gelişim aşamasında. Videodan da göreceğin üzere RTX teknolojisi şuan için görsel bir şölen sunmamakla birlikte(Minecraft hariç) performansı da epey düşürüyor. Görsel açıdan ben gözle görülür bir fark göremiyorum yani.
Konu sahibinin de bütçesi belli eğer üstünü sen tamamlayacaksan arkadaşa 2070 Super verelim tabii ki daha iyi olur :D

FreakyXd

80+ Silver
whql sertifika içeren son sürümlü driverda ben sorun yaşayan görmedim ben. Ki ben de 5700 serisi kullanıyorum şu an hiç bir sorun yok.

Raytracing çok güzel bir teknoloji ama henüz gelişim aşamasında. Videodan da göreceğin üzere RTX teknolojisi şuan için görsel bir şölen sunmamakla birlikte(Minecraft hariç) performansı da epey düşürüyor. Görsel açıdan ben gözle görülür bir fark göremiyorum yani.
Konu sahibinin de bütçesi belli eğer üstünü sen tamamlayacaksan arkadaşa 2070 Super verelim tabii ki daha iyi olur :D

Nvidia nvidia dlss Getirerek kayıpları önledi :)

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Reis dlss2.0 ve Nvidia yeni driver baya fark olustu.
Tabi insan biraz alisa alisa farklari görüyor.
raytracing ilk önce beta versiiondu.
sonra super version baya ilerleme oldu. Rtx 3000 beta version ta final gecerler.
Lakin o bile yetmez. Tam version 4000 görürüz.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Nvidia nvidia dlss Getirerek kayıpları önledi :)
Dlss 2.0 hala Raytracing'in getirdiği performans açığını tam kapatamıyor (Dlss extra olarak görüntü keskinliğinde gözle görülür bozulmalara ve bulanıklıklara da yol açıyor) internette de incelemeleri mevcut ki dediğim gibi bütün bunlar dahilinde görsel bir şölen de yok zaten :D Umarım yeni çıkacak kartlarla bu teknolojiyi geliştirirler.

Reis dlss2.0 ve Nvidia yeni driver baya fark olustu.
Tabi insan biraz alisa alisa farklari görüyor.
raytracing ilk önce beta versiiondu.
sonra super version baya ilerleme oldu. Rtx 3000 beta version ta final gecerler.
Lakin o bile yetmez. Tam version 4000 görürüz.
Umarım senin dediğin gibi olur da bu teknolojiyi geliştirirler çünkü gerçekten oyun dünyasının ihtiyacı olan bir teknoloji ama şuan için gelişim aşamasında. Dediğim gibi eğer konu sahibine bir 2070S hediye etmek istersen çok güzel olur :D Ama bütçesinin alabileceği en iyi sistemi toplamış bence.

Son düzenleme:

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ekran kartı sorunlu alma diyen çingen mahallesindeki şoparları takma onun dışında her şey güzel görünüyor

FreakyXd

80+ Silver
Ekran kartı sorunlu alma diyen çingen mahallesindeki şoparları takma onun dışında her şey güzel görünüyor
Gitde amd nin adam akıllı sürücüsü varmı gitde bak yıllardır yazılımla boğuşuyor nvidia hata niye yok ?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Gitde amd nin adam akıllı sürücüsü varmı gitde bak yıllardır yazılımla boğuşuyor nvidia hata niye yok ?
10 yıldır amd kullanıyorum daha 1 kere crash vermedi ekran kartlarını bitpazarından mı alıyosunuz siz de ilginçsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,570
Üyeler
164,697
Son üye
Mokoko06
Top Bottom