T.P.G.
80+ Titanium
B450 A Pro MAX ve B450 Pro 4 S2H ı parcalar selasız gömer2sindende s2h daha iyi
B450 A Pro MAX ve B450 Pro 4 S2H ı parcalar selasız gömer2sindende s2h daha iyi
3500 mesajı var birde...2sindende s2h daha iyi
bende öyle düşünüyordum. Lakin s2h herkesin bi anda favorisi oldu bende öyle yazdım. öyle diyorsan öyledirB450 A Pro MAX ve B450 Pro 4 S2H ı parcalar selasız gömer
5600x alınca öyle sandım s2h alcam demişti bana bi aralar çok akrarsız arkadaşO B550 Gaming Plus aldı bu S2H diyor
@AirhawkDuoFanboy boşuna kızgın atmana gerek yokSorunlar azaldı dostum merak etme
Ben millete AMD almayın demedim. Nefret ediyorum AMD kartlardan oyunumun içine etti. Ayda 2-3 kere wattman hatası alıyorum. En son 2 gün önce aldım.@AirhawkDuoFanboy boşuna kızgın atmana gerek yok
3 aydır Reddit olsun bura olsun farklı forumlar olsun AMD sorunu çok nadie okudum 1 kez anca. Boş yapmana gerek yok.
Sen sorun yaşadın uwww herkes yaşayacak
B450M A Pro Max tan daha iyibende öyle düşünüyordum. Lakin s2h herkesin bi anda favorisi oldu bende öyle yazdım. öyle diyorsan öyledir
Kart ve ekran kartı sürümü ne?Ben millete AMD almayın demedim. Nefret ediyorum AMD kartlardan oyunumun içine etti. Ayda 2-3 kere wattman hatası alıyorum. En son 2 gün önce aldım.
XFX RX 580 1 yıldır kullanıyorum. Yaklaşık 7-8 kere wattman hatası aldım. Başlarda o kadar sorun yoktu bu son 3 ayda başladı.Kart ve ekran kartı sürümü ne?
Dimi? Mesajı fazla olan ne diyorsa o doğrudur.bende öyle düşünüyordum. Lakin s2h herkesin bi anda favorisi oldu bende öyle yazdım. öyle diyorsan öyledir
Ekran kartı driver sürümü nedir?XFX RX 580 1 yıldır kullanıyorum. Yaklaşık 7-8 kere wattman hatası aldım. Başlarda o kadar sorun yoktu bu son 3 ayda başladı.
Nerden bakacağız?Ekran kartı driver sürümü nedir?
Radeon ayarlarina girNerden bakacağız?
20.10.1 diyor.Radeon ayarlarina gir
Orada yazmalı
Kötü olur.R7 2700x + rtx 2060 felan baksan nasıl olur