Arama sonuçları: *

1. E

RTX 4090 Ekran Kartı Önerisi

Arkadaşlar paramı biraz daha artırıp almışken 4090 almaya karar verdim. Çok pahalı model almak istemiyorum. Ancak alacağım kart beni yıllarca götürsün istiyorum bu yüzden en iyi soğutmaya ve en iyi PCB değerlerine sahip kartı almak istiyorum. İnternette videolar var izledim ama çok İngilizcem...
  2. E

Garanti̇ Konusu Msi Di̇stri̇bütör

Aynı kişiyle bende görüştüm. Aynısını diyor 2 yıl garantili diyor ama anlamıyorum vatan 3 yıl garanti verirken diğer mağazalar 3 verirken bunlar neye göre 2 veriyor MSI de
  3. E

Bana da öyle geldi içime sinmedi açıkçası
  4. E

Arkadaşlar bir konu da bilgi danışmak istiyorum. Ekran kartı alacağım ama rtx 4080 vatan gibi markalara sorduğum da fatura kesildiği tarihten itibaren garantisi başlar deniliyor bende öyle biliyorum ancak. Aşağıda paylaşacağım ürünün fiyatı o tür mağazalara göre daha uygun kişiyle görüştüğüm de...
  5. E

Msi RTX 4080 Gami̇ng X 33K Alinir Mi ?

Bunun da stoğu yok ki 😊
  6. E

İnan ki evde sistemim hazır kutularında daha kurmadım çünkü ekran kartım eksik 2 haftadır ekran kartı arıyorum 😊 diyorum ya insan parasına kıyamıyor almışken değecek bir şey olsun diyor GameRock tabii ki değer ama işte garanti kısmı can sıkıcı. İndirim bekliyorum sürekli indirim beklerken de...
  7. E

Şöyle bakabilirsin mesela kanka. Sarı sayfadan 3000 serisi kartlar da palitin fiyatlarına bak birde Asus MSI gibi markaların fiyatlarına bak (Aynı seri) olmaksızın. Birde Garanti durumu da faktör şimdi kanka ikinci el de Garantisi 1 sene daha kalmış bir kartı mı tercih edersin yoksa garantisi...
  8. E

Valla çok araştırdım Kart çok hoşuma gidiyor görüntüsü duruşu vs ama kiminle konuştuysam 4000 serisi için konuşmuyorum ama 3000 serisi gamerock da sarı sayfada satana kadar neler çektim diyen çok kişiyi gördüm bütün modellere göre çok uygun verdim diyen. Şunu bende biliyorum sizde biliyorsunuz...
  9. E

Ya açıkçası ben birazda ileriyi düşünerek MSI Asus falan bakıyorum çünkü Palit gibi markaları ilerde satmak biliyorum ki fiyat konusunda sorun olacak. Ben oradan alırsam belki indirim yaptırırım diye düşünüyorum. Ama tabi MSI garantili mi onu nasıl öğrenebilirim 1680296667 Şu Palit keşke 3 yıl...
  10. E

SUPRİM X bende istiyorum ama MSI Garantili de olsun istiyorum çünkü orada tanıdığım var en azından bir sıkıntı olursa bana yardımcı olur oda pahalı işte
  11. E

Yani öyle diyor ama ne kadar doğru onu bilmiyorum işte açıklamaya distribütör garantili yazmış. Özellikle sordum yine MSI garantili dedi
  12. E

Sıkıntı şurada Distribütör garantili değil o ürün ne yazık ki
  13. E

Ahahahahah. Link paylaşmayı unutmuşum sana zahmet bir kontrol edebilir misin atladığım nokta olsun istemiyorum https://m.n11.com/urun/msi-geforce-rtx-4080-gaming-x-trio-16g-16gb-gddr6x-dp-hdmi-256bit-29768267?magaza=tulparbilgisayar2 1680295229 Evet bu model de çok güzel ama rica etsem ürünü...
  14. E

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kart arayışın da indirim bekliyorum. Bugün bunu gördüm ama güvenilir mi bilmiyorum Garantisi 2 yıl diyor ama ben MSI ekran kartında 3 yıl biliyorum. Garanti durumunu sordum distribütör garantili yazıyor MSI Türkiye garantili dedi ama bunu tam olarak nasıl...
  15. E

Ryzen 7700X RTX 4090 Besler Mi ?

Teşekkür ederim 1680107004 Teşekkür ederim
  16. E

Şimdi anladım çok teşekkür ederim. 4K da darboğaz yaşama gibi bir ihtimalim olur mu peki
  17. E

Ahahahaha ne bilim ya ona yetmez buna yetmez falan diyorlar hep saçma sapan. 2k da sorun olur mu peki
  18. E

Peki bu işlemci bu ekran kartına göre düşük mü kalıyor 1680098801 4k da oynayacağım ama bu işlemci bu karta göre düşük mü kalıyor
  19. E

Merhaba arkadaşlar sistemi kurmuştum tek eksik olan ekran kartım onu da 4080 düşünüyordum ama yükselen fiyatlardan sonra üzerine biraz daha ekleyip 4090 almak daha mantıklı geliyor sistemi zaten PSU falan 1200w almıştım. Ama besler mi bilmiyorum YouTube de çok video var bu işlemciyle...
  20. E

Ryzen 7700x 4080 Darboğaz yapar mı ?

Teşekkür ederim arkadaşlar
Top Bottom