Neler Yeni

Garanti̇ Konusu Msi Di̇stri̇bütör

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Arkadaşlar bir konu da bilgi danışmak istiyorum. Ekran kartı alacağım ama rtx 4080 vatan gibi markalara sorduğum da fatura kesildiği tarihten itibaren garantisi başlar deniliyor bende öyle biliyorum ancak. Aşağıda paylaşacağım ürünün fiyatı o tür mağazalara göre daha uygun kişiyle görüştüğüm de ürün MSI TÜRKİYE Garantili diyor ama MSI kendi sayfasına girip ürünü kaydetmek gerekiyormuş. Yani böyle bir şey varmı varsa da bu nasıl Türkiye ürünü oluyor o zaman vatan dan aldığım kartlar da neden bu durum söz konusu değil?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Herhalde yurtdışı cihaz ve Global garantisine kaydettirmeye çalışıyor. Emin değilim tabi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Arkadaşlar bir konu da bilgi danışmak istiyorum. Ekran kartı alacağım ama rtx 4080 vatan gibi markalara sorduğum da fatura kesildiği tarihten itibaren garantisi başlar deniliyor bende öyle biliyorum ancak. Aşağıda paylaşacağım ürünün fiyatı o tür mağazalara göre daha uygun kişiyle görüştüğüm de ürün MSI TÜRKİYE Garantili diyor ama MSI kendi sayfasına girip ürünü kaydetmek gerekiyormuş. Yani böyle bir şey varmı varsa da bu nasıl Türkiye ürünü oluyor o zaman vatan dan aldığım kartlar da neden bu durum söz konusu değil?

az önce face gurubunda aynı kartı sıfır garantili 28500'den gördüm. Fatura kesilirse 2k fark alırım diyor.

bende merak ediyorum nasıl oluyo garanti işi

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
az önce face gurubunda aynı kartı sıfır garantili 28500'den gördüm. Fatura kesilirse 2k fark alırım diyor.

bende merak ediyorum nasıl oluyo garanti işi
Aynı kişiyle bende görüştüm. Aynısını diyor 2 yıl garantili diyor ama anlamıyorum vatan 3 yıl garanti verirken diğer mağazalar 3 verirken bunlar neye göre 2 veriyor MSI de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,127
Üyeler
162,781
Son üye
secoist
Top Bottom