Neler Yeni

Msi RTX 4080 Gami̇ng X 33K Alinir Mi ?

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır kart arayışın da indirim bekliyorum. Bugün bunu gördüm ama güvenilir mi bilmiyorum Garantisi 2 yıl diyor ama ben MSI ekran kartında 3 yıl biliyorum. Garanti durumunu sordum distribütör garantili yazıyor MSI Türkiye garantili dedi ama bunu tam olarak nasıl öğrenebilirim. Alınır mı?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,085
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,095
İsim
Murat Orhan

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI konusunda bilgim olmadığı için zehri salıp uzaklaşıyorum.
Ahahahahah. Link paylaşmayı unutmuşum sana zahmet bir kontrol edebilir misin atladığım nokta olsun istemiyorum
https://m.n11.com/urun/msi-geforce-...hdmi-256bit-29768267?magaza=tulparbilgisayar2
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlar soğutmasını falan çok övüyorlar ben de bu zehiri salıp uzaklaşıyorum
Evet bu model de çok güzel ama rica etsem ürünü kontrol edebilir misin atladığım bir nokta varmı
https://m.n11.com/urun/msi-geforce-...hdmi-256bit-29768267?magaza=tulparbilgisayar2

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,287
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kanka ne alırsan al da senden ricam foruma bir inceleme at be. Bu arada 28klık gpu ile 36klık gpu aynı performansı veriyor. Alırken bunu da bir düşün derim. Ben 33k gaming xe verir miyim bilemiyorum. Atılan modellerden birini alırım gaming x almam.

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Valla 4080 Gamerock veya Suprim x alacağım bekliyorum öylece bende :D
SUPRİM X bende istiyorum ama MSI Garantili de olsun istiyorum çünkü orada tanıdığım var en azından bir sıkıntı olursa bana yardımcı olur oda pahalı işte

Cihangir

80+ Gold

Exe1ans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ferhat
Kanka ne alırsan al da senden ricam foruma bir inceleme at be. Bu arada 28klık gpu ile 36klık gpu aynı performansı veriyor. Alırken bunu da bir düşün derim. Bu arada ben 33k gaming xe verir miyim bilemiyorum. Atılan modellerden birini alırım gaming x almam.
Ya açıkçası ben birazda ileriyi düşünerek MSI Asus falan bakıyorum çünkü Palit gibi markaları ilerde satmak biliyorum ki fiyat konusunda sorun olacak. Ben oradan alırsam belki indirim yaptırırım diye düşünüyorum. Ama tabi MSI garantili mi onu nasıl öğrenebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu Palit keşke 3 yıl garantili olsaymış o kadar para veriyoruz istemiyorum 2 yıl garantisi olan bir kart almak veya ilerde çok zarar edeceğim bir kart almak

Top Bottom