Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

VATAN 7500F 4080 SUPER SİSTEM ALINIR MI?

Bu fiyata daha iyileri var araştır biraz mesela geçen 52K'ya Ryzen 5 7600X/ RTX 4080 Süper/B650 vs sistem vardı
  2. KaptanMC

İtopya’dan RX 7700 XT’li sistem alma

Hocam ilk çıktığında 29K'di +2-3K gelmiş alınmaz
  3. KaptanMC

12ky İkinci el toplama hangi parcalari alabilirim

Fark etmez hocam kısaca 11-12 arasına ilk dediğim sistemi oplayabiliyorsun bide ilerde bir tane 4060ti veya 4070 süper tak miss
  4. KaptanMC

Aynen hocam Yok Ediyor bı data temazlığı var demediğin kaldı😂 Hocam zaten 32GB almıyor ki 16GB alçak sadece DDR5'in nimetlerinden bahsettim +DDR5 32GB oluşacak farkı'da bir düşünün😂 +şuan günümüzdeki çoğu oyunda 16GB yetiyor sadece son çıkan bazı oyunlarda yetmiyor oda mesela Stalker 2'de...
  5. KaptanMC

Hocam Hadi bana İnanmıyorsunuz hadi ben yalancıyım yada Cahilim diyelim Koskoca Global'in en büyük karşılaştırma Kanalına'da mı inanmıyor musunuz? İşlemci vs. Tüm parçalar aynı Hocam lütfen Can Sungur gibi Açıklama yapmayın bana😂
  6. KaptanMC

Hocam kb ama hadi benim yazdıklarımı tam okumadın. Hayır yani Koskocaman başlıkta'da yazan "İkinci El" yazısınıda mı görmedin Yanlış anlama kötülemiyorum sadece başlıkta yazması ve benim en az 3 kere yazımda tekrar ettiğim 2.El yazısı nı nasıl görmediniz anlamadım sadece😁 +Belki dediğiniz gibi...
  7. KaptanMC

Hocam ben F/P olarak değerlendir sim yani nasıl desem Şöyle düşünün Ryzen 5 5600 RX6600 Sitem mi tercih edersiniz yoksa Ryzen 5 7600 RTX 4070 Süper (ilerde) Sistem mi almayı tercih edersin Sonuçta biri AM5 daha güncel diğeri AM4 bir sitem + AM5'deki 16gb ram'in performansı AM4'de ki 32GB...
  8. KaptanMC

R5 7600x rx7800 bu sistem alınır mı?

Alma Aldırma bu fiyata hatta daha ucuza aynı Özelliklede RTX 4070 Süper Sistem bulursun
  9. KaptanMC

Hocam Eğer AM4 bir sistem alacksa dediğiniz mantıklı Ryzen 5 5600G gibi işlemciler alınmaz. Ama AM5 bir sistem Alacaksa ve ekran kartsız olacaksa Ryzen 5 7600 alaması daha mantıklı olur özelliklede 2.elde aşırı mantıklı seçenek şuan hazır sistemlerde en çok kullanılan işlemci Ryzen 5 7500F ama...
  10. KaptanMC

Hocam 1'ci önerdiğim sistem en son çıkan yeni nesil teknoloji olan AM5 tabanlı bir sistem bu yüzden 1'ci olanı almanızı tavsiye ederim Önerdiğim işlemci Ryzen 5 7600 işlemci bu işlemci'nin Apu bir işlemci yani oyun oynatır ama iyi yanı diğer apu'lara nazaran performansı Aynı fiyattaki Düz...
  11. KaptanMC

Ekran Kartsız Ryzen 5 7600 A620 Anakart 1X16GB Cl38 Ram 1TB m.2 ssd Ekran Kartlı Ryzen 5 5600 işlemci RX 6600 Ekran Kartı B450 Anakart 2x8 GB 3200mhz cl16-18 ram 512gb m.2 SSD 1TB hard disk
  12. KaptanMC

AM4'den AM5'e geçiş / geçilmeli mi?

Hocam bu arada ister istemez fark oluyor haberiniz olsun nasıl desem Mesela AM5'deki DDR5 16GB Ram, AM4'deki 32GB ram ile aynı performansı veriyor oyunlarda bu yüzden En az 20fps fark olur diye düşünüyorum (ortalama oyunlardan bahsediyorum elden ring/RDR2 vs. yani Black wukong'dan falan helede...
  13. KaptanMC

4060 ve ryzen 5600 almayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?

Hocam valla nasıl açıklasam yani cok uzun olur bu yüzden youtub'dan araştırırsanız daha iyi olur. Ama ben yinede en basit şekilde anlatmaya çalışacam AM5 chipset'dir yani anakartın üzerinde islemciyi koyduğumuz kısımdır ve işlemcilerin tasarımı değişince oda degişiyor bu yüzden günceller için...
  14. KaptanMC

Daha iyi FPS veriyor daha hızlı oluyor ve arka planda daha fazla programı aynı anda çalıştırabilirsiniz ve render'da daha hızlı falan (Dediğim gibi 32GB Rami O arkadaş istediği için yazdım sizin almanıza çok gerek yok eğer 2'ci olanı alacaksanız ama 1'ci olanı alırsanız 32GB çok iyi olur 2K'da...
  15. KaptanMC

Hocam bunu dün başka bir konudaki arkadaşa yazmıştım tekrar yazmaya üşendigim için kopyala yapıştır yaptım tavsiyeler ile birlikte yazdım siz kendiniz seçin (Yazdığım arkadaş 32GB ram istediği için tavsiye ettim o yüzden ram hakkında yazdıklarıma takılmayın) Ben olsam 1'ci olanı seçerdim Hem...
  16. KaptanMC

1080p için bu sistem yeterli midir

Hocam dedim ya 2'ci iyi ama İleriye dönük olması için ve ilerde satınca çok fiyat kaybetmemesi ve kolay satabilmesi için çok daha iyi olur ve daha ucuza geliyor ve ekran kartı falanda Asus kaliteli parçalar yani 1'ci olan daha iyi
  17. KaptanMC

Hocam bir kaç sistem söyleyeceğim karar size kalmış Ben olsam 1'ci olanı seçerdim Hem güncel hemde satacağın zaman fiyatı çok düşmez (muhtemelen fps'de daha yüksek) -DDR5 Ryzen 5 8400F-RTX 4060 (Kasa'yı Özelleştirmeler kısmından +223TL ile XPG yapın) (Sakın Ram özellestirmesi yapmayın...
  18. KaptanMC

35K Nvidia sistem önerisi

Yani en azından duyumlarıma göre galaxy' eskisi kadar kötü değilmiş İyi diyolar alabilirsin bence Gigabyte alma o daha beter yani Windforce serisi çöp diğer Eagle/gaming falan serisi alabilirsin Zotac desen çok fark yok onunda ısınma problemleri vardı fazladan 2K vermeye deymez
  19. KaptanMC

İşte hocam bende onu diyiyorum niye yetmiyor ne yapıyorsunuzda yetmiyor mesela eğer oyunda yetmiyor diyecekseniz DDR4 32GB ile DDR5 16GB aynı performansı veriyor mesela hatta DDR5 16gb biraz daha iyi performans veriyor
  20. KaptanMC

Hocam sorun şu fiyat direk saplama fiyatı düşürmeye falan çalışmayın Direk sistemi almayın ve 32GB ram neden önemli ona göre hız gerektiren bir şey ise DDR5 önerelim 1731600694 😂
Top Bottom