Neler Yeni

35K Nvidia sistem önerisi

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Almadım daha alacağım düşündüğüm sistemde 7500f var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutusuz CPU sıkıntı çıkarır mı bazıları yamuk çipli yollanıyor demiş forumda
Eğer n11 gibi saçma yerlerden almassanız itopya gibi PC sitelerinden alırsanız sorun olması durumunda iade edebilirsiniz

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
S
Eğer n11 gibi saçma yerlerden almassanız itopya gibi PC sitelerinden alırsanız sorun olması durumunda iade edebilirsiniz
Ekran kartı anakart ve ram n11 işlemci İncehesap arkadaşın attığı linklerde

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ekran kartı anakart ve ram n11 işlemci İncehesap arkadaşın attığı linklerde
N11'de satıcısı kim hocam yani mesela Marka kendide satabiliyir orda

Benim tavsiyem kesinlikle ekran kartı gibi pahalı önemli hızlı bozulabilecekbbir şeyi N11'den almayın muhtemelen pc'de en hızlı bozulan parça zaten ekran kartı

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,142
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
nvidia kullanıyorsun seninde rahat değil işte nvidia kullanıpta sorun yaşayan da amd kadar var aslında :) bütçe/fps kıyasına göre tercih etmen en iyisi olur
nvidianın bu zamana kadar amdden daha fazla sorun çıkarmış bir modelini söyleyebilir misiniz güncel modellerden

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
S

Benim tavsiyem kesinlikle ekran kartı gibi pahalı önemli hızlı bozulabilecekbbir şeyi N11'den almayın muhtemelen pc'de en hızlı bozulan parça zaten ekran kartı

Hocam Galax marka 4070 süper Gencergamingde 23.5k sence 2k daha verip zotac veya gigabyte almalı mıyım

nvidianın bu zamana kadar amdden daha fazla sorun çıkarmış bir modelini söyleyebilir misiniz güncel modellerden
Hocam bende 3050ti Asus tuf laptop var (eski konularıma bakarsanız profilde var) büyük ihtimalle o yüzden öyle söyledi ama drop sebebini hala bilmiyorum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam Galax marka 4070 süper Gencergamingde 23.5k sence 2k daha verip zotac veya gigabyte almalı mıyım

Hocam bende 3050ti Asus tuf laptop var (eski konularıma bakarsanız profilde var) büyük ihtimalle o yüzden öyle söyledi ama drop sebebini hala bilmiyorum
Yani en azından duyumlarıma göre galaxy' eskisi kadar kötü değilmiş İyi diyolar alabilirsin bence

Gigabyte alma o daha beter yani Windforce serisi çöp diğer Eagle/gaming falan serisi alabilirsin

Zotac desen çok fark yok onunda ısınma problemleri vardı fazladan 2K vermeye deymez

-Annatar-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,298
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bu var ama RAM ve işlemci soğutucu masrafı eklemek gerekiyor.

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
S
Bu var ama RAM ve işlemci soğutucu masrafı eklemek gerekiyor.

Hocam Rami 2x 16 yaptım işlemci soğutucusu 1k ya ilk sayfada bir arkadaş önermişti linki https://www.gaming.gen.tr/urun/4075...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Ve inno3d gpu performansı soğutması ısı değerleri piyasadaki diğer markalara göre nasıl sizce

Ayrıca psu markasını göremedim problem çıkarabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,410
Üyeler
160,844