Neler Yeni

35K Nvidia sistem önerisi

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Emirhan
Direkt 7800x3d +4060 alsam ilerleyen dönemde ekran kartını güncellesem daha mantıklı değil mi hem bu işlemciye sağlam bir soğutma da lazım oynadığım oyun işlemci üzeri şimdilik ekran kartından hafif kısıp 7800x3d + kaliteli bi sıvı soğutma veya kule tipi soğutma alıp 5000 serisi çıkınca yükseltmek daha mantıklı gibi
Daha mantıklı değil hocam ekran kartı piyasası işlemciye göre daha pahalı o yüzden ekran kartını daha yüksek alıp işlemciyi de 7500f de bırakmak daha iyi bir tercih olur

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
S
Daha mantıklı değil hocam ekran kartı piyasası işlemciye göre daha pahalı o yüzden ekran kartını daha yüksek alıp işlemciyi de 7500f de bırakmak daha iyi bir tercih olur
O zaman 7500f + 4070S mi almalıyım

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
S
35k ama çok sağlam indirim varsa 40ı zorlarım ben şunu düşünüyorum 40kya denk geliyor soğutucu yeterli olur mu fikrim yok
Screenshot_2024-11-17-11-05-19-431_com.android.chrome.jpg

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Emirhan
35k ama çok sağlam indirim varsa 40ı zorlarım ben şunu düşünüyorum 40kya denk geliyor soğutucu yeterli olur mu fikrim yokAlıntıyı görüntüle
Önermem bunu aigo psu ve kasa alınmaz ve soğutucu da aynı ucuz etin yahnisi olmazmış derler aynı hesap
Mesaj otomatik birleştirildi:

35k ama çok sağlam indirim varsa 40ı zorlarım ben şunu düşünüyorum 40kya denk geliyor soğutucu yeterli olur mu fikrim yokAlıntıyı görüntüle
Önermem bunu aigo psu ve kasa alınmaz ve soğutucu da aynı ucuz etin yahnisi olmazmış o hesap

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
S
Önermem bunu aigo psu ve kasa alınmaz ve soğutucu da aynı ucuz etin yahnisi olmazmış derler aynı hesap

Önermem bunu aigo psu ve kasa alınmaz ve soğutucu da aynı ucuz etin yahnisi olmazmış o hesap
Başka ne alabilirim hocam bu fiyat bandında hazır sistem

Nvidia olması şart ama AMD istemiyorum

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Emirhan
Başka ne alabilirim hocam bu fiyat bandında hazır sistem

Nvidia olması şart ama AMD istemiyorum
4070 7500f al gec hocam çokta bütçeni zorlama yani

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
S

https://www.akakce.com/monitor/en-u...aptivesync-fhd-va-gaming-fiyati,86496509.html
O zaman sistem + monitör bu şekilde parasına değer mi almalı mıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğurcan Bayraktar

https://www.akakce.com/monitor/en-u...aptivesync-fhd-va-gaming-fiyati,86496509.html
O zaman sistem + monitör bu şekilde parasına değer mi almalı mıyım
Ben hala beklemedeyim. Sistem çok cazip geliyor. Diğer attığında 4070s olmasına rağmen parça kalitesi açısından bu çok daha iyi. Umarım kasım sonuna kadar bitmez stoğu.

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
S
Ben hala beklemedeyim. Sistem çok cazip geliyor. Diğer attığında 4070s olmasına rağmen parça kalitesi açısından bu çok daha iyi. Umarım kasım sonuna kadar bitmez stoğu.
Hocam bende çok kararsız kaldım galiba bu sistemi alıcam ileriki zamanlarda 7800x3d ve sıvı soğutma alırım. Bir de 1080p monitör konusunda arada kaldım bazıları darboğaz yapar bazıları yapmaz diyor bilemediim

Dediğin gibi bi tarafta inno3d gpu biostar anakart diğer tarafta Asus gpu Asus anakart

Biraz önce forumda bir arkadaş aynı sistemi almış 2. Gün PC açılmamış bios pilini de çıkartıp taktım demiş acaba sadece ona mı öyle gelmiş

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğurcan Bayraktar
Hocam bende çok kararsız kaldım galiba bu sistemi alıcam ileriki zamanlarda 7800x3d ve sıvı soğutma alırım. Bir de 1080p monitör konusunda arada kaldım bazıları darboğaz yapar bazıları yapmaz diyor bilemediim
Hocam bende 2k monitör var şu anda o yüzden 4060 biraz yetersiz kalır.
Biraz önce forumda bir arkadaş aynı sistemi almış 2. Gün PC açılmamış bios pilini de çıkartıp taktım demiş acaba sadece ona mı öyle gelmiş
Gördüm hocam PSU'yla ilgili bir problem olabilir.

RevivâL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
S
Hocam bende 2k monitör var şu anda o yüzden 4060 biraz yetersiz kalır.

Gördüm hocam PSU'yla ilgili bir problem olabilir.
O zaman bu sistem sana iyi gider gibi parça kalitesi de güzel eğer alırsan burdan haber verir misin süreç nasıl geçiyor vb.

Top Bottom