Arama sonuçları: *

1. Merdo06

20k ile alınabilecek en iyi pc

Youtube da videolardan bakabilirsin yada cpubench sitelerinden
  2. Merdo06

Evet şimdi baktım da 925 TL'lik bir performans farkı yokmuş. 200 300 fark olsa verilebilir ama 925 tl gereksiz olur (y)
  3. Merdo06

Gencer gaming sitesi guvenli mi?

Evet güvenilir
  4. Merdo06

+1 5700x gereksiz dersen 5600x de yapılabilir
  5. Merdo06

30K Bütçe sistem önerileri

hazırla toplama aynı şey zaten.
  6. Merdo06

Parçalar Pc İçin İyimi? Herhangi Bir Sorun Varmı? Oyunda Nasıl Performans Verir?

Hiç bir sıkıntı çıkmaz. İçten dışarı üfleyecek şekilde takarsan içerideki sıcak havayı dışarı atmada biraz faydası olur. Ama öyle aman aman da bişey farketmez. Gözüne güzel gözüksün istiyorsan takabilirsin.
  7. Merdo06

Parçalar Pc İçin İyimi? Herhangi Bir Sorun Varmı? Oyunda Nasıl Performans Verir?

İhtiyacın ve bütçen varsa ekran kartını yükseltebilirsin ve anakartın giriş seviyesi bir model onu b450 seri bir anakart ile değiştirebilirsin. tabi anakart değişmişken nvme m2 ssd de takmak mantıklı olur. Ama bunların tamamı olmasa da olur şeyler. Şuanda bile gayet güzel bir sistemin var ve...
  8. Merdo06

Hocam kasa içini ledleme konusuna girme derim. Harici bir adaptör kullanırsan olabilir ama psu dan ek kablo falan sıkıntı olabilir.
  9. Merdo06

Teknobiyotik DK-PC-11400F-6 Alınır mı?

Site hakkında bilgim yok. Ama psu kesinlikle değişmeli bence
  10. Merdo06

Rtx 3070ti- R5 5600X ile Toplamak İstediğim Sistem Hakkında Yorum Yapar Mısınız?

https://www.tebilon.com/msi-b550m-pro-amd-b550-soket-am4-ddr4-4600mhz-oc-m2-matx-anakart/?utm_campaign=B550m-pro+msi...
  11. Merdo06

Rtx 3070ti- R5 5600X ile Toplamak İstediğim Sistem Hakkında Yorum Yapar Mısınız?

Hocam parçalar bence pek mantıklı değil. anakart kesinlikle b550 olmalı. b450 de iş görmezmi ? tabii ki görür ama o bütçeye ve bu setup'a b450 olmaz. Ekran kartı daha iyi bir model seçilmeli arkadaş atmıl gaming x trio iyidir. Kasa olarak da asus gt501 gt301 yada nzxt olabilir psu 750 w ve üstü...
  12. Merdo06

b550 demek istediniz sanırım hocam b560 intel soketli
  13. Merdo06

Yeni Sistem Aldım Hayırlı Olsun Mu Geçmiş Olsun Mu?

Hocam piyasa hergün düşüyor ama tekrar ani bir artış gelebilir. Kısa sürede bulup sistem almanı tavsiye ederim. 25 26 k lara 3070 ti bile bulunabilir.
  14. Merdo06

Yeni sistemde doğru tercih yapmış mıyım sizce ?

Ekran kartı sıvı soğutma ve kasa biraz düşük kalmış bu bütçe için. Aynı sıvı soğutmayı bende kullanıyorum ancak o bütçelerde daha iyisi tercih edilebilirdi. 6700 xt iyi bir kart fakat bu bütçelerde nvidia tercih edilmeli diye düşünüyorum ki siz iş içinde kullanacağım demişsiniz. Ssd konusunda...
  15. Merdo06

Sistem Önerilerini Değerlendiriyoruz

Hocam nasıl bir sistem önerecektiniz
  16. Merdo06

RTX 3060 Ti + R5 5600X sistem önerisi

Muhtemelen sorun olmayacaktır. Ama hiç amd ekran kartı kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemeceğim. Bence Amd ekran kartı kullanıp Bu sektörlerde iş yapan kullanıcılara sormak lazım.
  17. Merdo06

RTX 3060 Ti + R5 5600X sistem önerisi

Render konusunda nvidia daha çok tercih ediliyor. Bence Nvidia almalısınız
  18. Merdo06

2600 2. El Pc toplama önerisi

Ne demek kardeşim elimde boşta duran için boş kasa vardı o yüzden yazmıştım. Allah gönlüne göre versin
  19. Merdo06

2600 2. El Pc toplama önerisi

Kardeşim merak etme başarırsın. Yaz geldiğinde nasip olursa 2. el kasanı ben hediye etmek isterim kabul edersen ?
  20. Merdo06

Bilgisayarımı nasıl satabilirim ?

Fiyat normal bence. İkinci el uygun fiyata pc arayan birinin işini görür. Satılmaması için bir sebep yok
Top Bottom