Neler Yeni

RTX 3060 Ti + R5 5600X sistem önerisi

Bütçe
23000
%80 Render %20 Oyun için kullanacağım pc'yi bu ikili yan yana geldiği zaman ekran kartı fiyatları sağ olsun sistemler minimum 23 24k dan başlıyor onlar da genelde hoşuma gitmeyen parçalardan oluşuyor eli yüzü düzgün parçalarla beraber 28 29 k ları buluyor ve açıkcası böyle bir bütçem yok
bu iki parça üzerine bütçem kadarıyla dizilebilecek en iyi kasa ne olur yardımlarınızı bekliyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,255
İsim
Oğuz Oğuz
%80 Render %20 Oyun için kullanacağım pc'yi bu ikili yan yana geldiği zaman ekran kartı fiyatları sağ olsun sistemler minimum 23 24k dan başlıyor onlar da genelde hoşuma gitmeyen parçalardan oluşuyor eli yüzü düzgün parçalarla beraber 28 29 k ları buluyor ve açıkcası böyle bir bütçem yok
bu iki parça üzerine bütçem kadarıyla dizilebilecek en iyi kasa ne olur yardımlarınızı bekliyorum

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
5600x ve 3060ti bütçenize uygun bulamadım AMD işlemci tarafın da 3060ti yok o fiyata

• Konu Sahibi Konu Sahibi

şu iki sistem nasıl sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:

3060 ti ventus ve 3060 ti eagle modelleri hakkında kötü yorumlar görmüştüm aklımı karıştırdı bir de şunu sormak istiyorum
3060 ti yerine sapphire nitro+ 6600xt almış olsam render konusunda uyuşmazlık sorunu yaşayabilir miyim kullanacağım programlar adobe ve da vinci tarzı programlar

5600x ve 3060ti bütçenize uygun bulamadım AMD işlemci tarafın da 3060ti yok o fiyata
birkaç değişiklikle almak isterim ama bütçemi çok aşıyor

psu ssd yetersiz gibi soğutucuyu saymıyorum 240mm bir soğutucu alınabilir de psu ve ssd ikilisi üzüyor değişmeye kalkınca da yine 26 27k lara denk geliyor ürünlerin arasından al benisi olan bir ürün gözüme çarpmıyor asla

Sanırım şu an için en mantıklı gözükeni her ne kadar bütçemi aşsa da sinerji ultimate birkaç ufak değişiklikle bu kasaya 28 29k vermeye değer mi ? yoksa indirimlerle tek tek toplamaya mı çalışayım bu tarz bir sistemi?

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
psu ssd yetersiz gibi soğutucuyu saymıyorum 240mm bir soğutucu alınabilir de psu ve ssd ikilisi üzüyor değişmeye kalkınca da yine 26 27k lara denk geliyor ürünlerin arasından al benisi olan bir ürün gözüme çarpmıyor asla

Sanırım şu an için en mantıklı gözükeni her ne kadar bütçemi aşsa da sinerji ultimate birkaç ufak değişiklikle bu kasaya 28 29k vermeye değer mi ? yoksa indirimlerle tek tek toplamaya mı çalışayım bu tarz bir sistemi?
Aynen biraz bütçe arttırabilirsen kesinlikle ultimate

Aynen biraz bütçe arttırabilirsen kesinlikle ultimate
Peki 3060 ti yerine rx 6600 xt nitro+ yapsam diğer bileşenleri de güçlendirmiş olurum ve bütçemi de sarsmaz hem

tek kafamı kurcalayan konu rx 6600 xt'nin adobe programlarıyla uyumlu olup olmaması sıkıntı yaşar mıyım bu ekran kartıyla render konusunda ve adobe tarzı programlarla yapacak olduğum tüm işlemlerde?

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Peki 3060 ti yerine rx 6600 xt nitro+ yapsam diğer bileşenleri de güçlendirmiş olurum ve bütçemi de sarsmaz hem

tek kafamı kurcalayan konu rx 6600 xt'nin adobe programlarıyla uyumlu olup olmaması sıkıntı yaşar mıyım bu ekran kartıyla render konusunda ve adobe tarzı programlarla yapacak olduğum tüm işlemlerde?
yani ben rx ekran kartlarını pek tercih etmiyorum ama başka kişilere de sorabilirsin

rterdogan

80+
Hazır sistemleri bekle diyeceğim ama yakın zamanda bu özelliklere yakın bir sistem çıkartırlar mı bilemiyorum youtube kanalları. Beklersen de bence işlemci, ekran kartı istediğin özelliklerde çıkarsa beğenmediğin diğer bileşenleri de kendin sonradan değiştirebilirsin daha indirimli hale gelir bence.

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert

Render konusunda nvidia daha çok tercih ediliyor. Bence Nvidia almalısınız

Bunu da yeni çıkartmışlar
evet gördüm keşke özelleştir seçeneği olsa gaming.gen de ekran kartı hariç pek de iyi değil özelleştirme gerekli hele işlemci çok yetersiz benim için

Render konusunda nvidia daha çok tercih ediliyor. Bence Nvidia almalısınız
İşlemci r5 5600x olacak kesinlikle 3060 ti render konusunda daha başarılıdır şüphem yok fakat 6600xt render konusunda çok mu kötü desteklemiyor mu acaba? çok büyük videolar renderlamayacağım adobe programlarını şu an için daha çok eğitim üzerine kullanacağım 6600xt işimi görmez mi? renderlarken bir iki saat fazla beklemek problem değil adobe programlarını kullanırken kasmasın yeterli benim için rahatça kullanabileyim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,583
Üyeler
164,529
Son üye
tnkey
Top Bottom