Neler Yeni

Parçalar Pc İçin İyimi? Herhangi Bir Sorun Varmı? Oyunda Nasıl Performans Verir?

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
aslında hemen hemen aynılar ben simdi pcye yapmak istedigim seyleri soyleyeyim sende 1 2 diye yap yapma dersen sevirim :)

1:uste 1 adet pcdeki aynı fanı almak
2:480gb hdd almak indirmeler icin
3: pc nin icini rgb led ile ledlemek
4: öndeki kapak benim hava akısında kapalı o yuzden acık tutuyorum onun yerine filtreli acık bir kapak almak
5:anakartı yukseltmek 450 yada 550ye fln
Hocam kasa içini ledleme konusuna girme derim. Harici bir adaptör kullanırsan olabilir ama psu dan ek kablo falan sıkıntı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan
Rica ederim ne demek

BiSakin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yavuz Selim Tonbul
Hocam kasa içini ledleme konusuna girme derim. Harici bir adaptör kullanırsan olabilir ama psu dan ek kablo falan sıkıntı olabilir.
peki baska birsey yapabilirmiyim? pc icin dediklerim haric

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
peki baska birsey yapabilirmiyim? pc icin dediklerim haric
İhtiyacın ve bütçen varsa ekran kartını yükseltebilirsin ve anakartın giriş seviyesi bir model onu b450 seri bir anakart ile değiştirebilirsin. tabi anakart değişmişken nvme m2 ssd de takmak mantıklı olur. Ama bunların tamamı olmasa da olur şeyler. Şuanda bile gayet güzel bir sistemin var ve keyifle kullanmanı tavsiye edebilirim :)

BiSakin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yavuz Selim Tonbul
İhtiyacın ve bütçen varsa ekran kartını yükseltebilirsin ve anakartın giriş seviyesi bir model onu b450 seri bir anakart ile değiştirebilirsin. tabi anakart değişmişken nvme m2 ssd de takmak mantıklı olur. Ama bunların tamamı olmasa da olur şeyler. Şuanda bile gayet güzel bir sistemin var ve keyifle kullanmanı tavsiye edebilirim :)
tesekkur ederim birde ben yukarıya aynı fandan 1 tane taksam ne olur bir sıkıntı cıkarmı veya ne gibi seyler olur

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
tesekkur ederim birde ben yukarıya aynı fandan 1 tane taksam ne olur bir sıkıntı cıkarmı veya ne gibi seyler olur
Hiç bir sıkıntı çıkmaz. İçten dışarı üfleyecek şekilde takarsan içerideki sıcak havayı dışarı atmada biraz faydası olur. Ama öyle aman aman da bişey farketmez. Gözüne güzel gözüksün istiyorsan takabilirsin.

Top Bottom