Arama sonuçları: *

1. S

Bir yerden bilgisayar alcak olsanız nerden alırsınız size göre hangisi ?

Parça parça kendim toplar, hazır sistem kolay kolay almam (toptan çok pahalı tek seferde alamıyorum). O an neye ihtiyacım varsa indirimini kovalar, güvenilir siteler tercihim olur. Servis ile satıcının bir alakası yoktur konuya neden dahil anlamadım.
  2. S

Bilgisayar bileşenleri fiyatları düşer mi ?

Düşeceği kadar düşmüş, lhr kilidi de kırılmışken kart fiyatları daha düşmez dolar da yükselmeden paran varsa hemen al derim yoksa düşer diye beklersen üzülürsün. Ekran kartı harici diğer bileşenler dolara bağlı artıyor.
  3. S

Rtx 2060 ryzen 3600 kaç watt lazım

Zamanla kullandıkca sağladıkları WATT değeri geriler. Watt değeri son sınırda kullanmak ömrünü kısaltır. Hatta ani kapanmalara ve mavi ekranlara sebep olabiliyor. O yüzden tüketilen değer ile psu nun watt değeri arasında olabildiğince fazlalık olması çok iyi oluyor. Bunun bir faydası daha var...
  4. S

Rtx 2060 ryzen 3600 kaç watt lazım

550W kaliteli bir psu yeterli olur (fazla bile gelir ama fazla gelmesi iyidir).
  5. S

Vatan 10000 K İLE TOPLAMA BİLGİSAYAR

Vatanbilgisayar teknoloji satın almak için çok eskiden en ucuz yerlerden biriydi... Doymuş sanırım.
  6. S

tek fan rtx 3060 sıkıntı olur mu

Yazın klima almaktan ucuza geliyor. Bir kaç üst düzey model dışında diğerleri pek de serinletemiyor kartı, dolayısı ile tam performansını da veremiyor. Hemen güç kısıyor. Bunları öğren sonra fetişizmden bahset.
  7. S

tek fan rtx 3060 sıkıntı olur mu

Hiç böyle düşünmemiştim gerçekten. Ben 3060ti alırken boşuna 3 fanlı dev soğutmalı Asus Rog u almışım, gitti paracıklar :D. Konuya gelecek olursak, kartı ağır yüke sıcak havalarda sokuyorsan gözün sıcaklıklarda olsun. Uzun süre 80 dereceyi fazla aşmamaya dikkat et.
  8. S

Ryzen 5 3500X + RTX 2060 sistem 12k ₺'ya nasıl?

Biraz abartıyorum, firma resmen ben sizi (dolandıracağım!) kazıklayacağım ama bu suç olmayacak eğer bana inanmıyorsanız lütfen satın alın diye başlık atmayı unutmuş. O nasıl bir fiyatlandırma şaka gibi.
  9. S

r7 5800x rtx 3060ti sistem tavsiyesi

https://inventus.com.tr/dedicated/unlost/unlost_x_v3.aspx Sistemi özelleştirme seçeneğiniz var, SSD'yi ihtiyacınıza göre değiştirebilirsiniz. Her parçaya özelleştirme sunan bir tek burası vardı. Kasa Warcry olmayacak sadece. Hazır sistem düşünürseniz bu sistem de aklınızda bulunsun derim, fiyatı...
  10. S

Yeni Bilgisayar Toplama(Canavar)🤪🤪

8K ne? Euro mu? Sistemi de konuyu da çok beğendim. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun...
  11. S

Bu dönemde bilgisayar alınır mı?

Genel olarak BTC hareketiyle ETH dahil tüm coinler birlikte yükselip düşüyorlar bir ahenk halinde. Tabii istisnalar olmuyor mu? Elbette oluyor. BTC yerinde sayarken de yükselen veya düşen olabiliyor nadiren. Ancak BTC'nin hareketi diğer coinlere yansımıyor diyorsan bu piyasaya epey bir...
  12. S

3070ti sinerji bilgisayar alınır mı?

Tabii ki platinium daha iyi, elektrik tasarrufu daha fazla olur. Faturaya ne kadar yansır araştırmadım ama uzun vadede her türlü avantaj sağlar. Parça ve koruma kalitesini incelemedim bilmiyorum farkları olabilir. Ancak bronze olan da bir risk teşkil etmez (arasındaki farkları bence tam anlatmak...
  13. S

1. madde tamamen hangi amaçla bilgisayar kullandığına bağlıdır. Oyun içinse tüm oyunlara 16 GB yetmekte ve ileride ilave de yapılabilir. 2. madde doğru. 3. madde beni hayret ve şaşkınlığa itti. Güç kaynağının bronze olması (yani sertifika farkı duvardan çekeceği güç farkını yaratır) ile PSU...
  14. S

Anakart FPS farkı yaratmaz. Üzerine takılan bileşenler değişirse FPS farkı oluşur. Atıyorum bir anakart maksimum 3600 MHz RAM destekliyordur, diğeri 4000 MHz ise ve 4000 MHz RAM takılırsa bu fark görülür. Yoksa her ikisine de 3600 MHz RAM takarsan hiç bir fark göremezsin. Konu sahibinin...
  15. S

Ryzen 5 1600'lü Sisteme 550W Yeter mi?

O sisteme 550W fazla bile. Ancak ileride sistemi yenileme ihtimali varsa 550W iyi olur. Özellikle ekran kartları daha çok güç çeker, ekran kartı yenilerken PSU değişmen gerekmez büyük ihtimalle. İşlemcin zaten fazla güç tüketen bir model değil.
  16. S

9000₺ 1080ti li sistem

Satılıyordu, ama hangi tarihe kadar.
  17. S

9000₺ 1080ti li sistem

İşporta tezgahına batan bilgisayarın malları bunlar yazan adamdan almıştır. Vatan bilgisayarda satışı yok, istese de alamaz.
  18. S

Bilgisayar Montajı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bozulma ihtimali çok düşük ama statik elekrik ile pinlere dokunmamakta fayda var. Yani pinlerden tutmayın. Yandan tutun pinlere dokunmadan yuvaya üçgen işaretleri denk gelecek şekilde birakmak gerek.
  19. S

Ryzen 5 3600+RTX 2060 Sistem Nasıldır ?

Ekran kartina sıvı soğutma diyorsan, o masrafa girene kadar direkt 3 fanlı modeli alinabilir. Daha ucuza gelir.
  20. S

Ryzen 5 5600x işlemci, GT 1030 ekran kartlı sistem nasıl

Takip etmek gerekiyor stoğu. İlla yazdığım kartı almanız şart değil dengi veya bir model üstü de olabilir.
Top Bottom