Arama sonuçları: *

1. Shoto

Bu sistem kac bin tl eder ?

Herşeyle 26k civarı eder.
  2. Shoto

Hangi ikiliyi seçerdiniz ?

Ona dikkat etmemişim o zaman 1. Seçenek en iyisidir. asus kasayı kullanıyorum bu iki kasadan birini alcaktım bende asusu daha çok beğenmiştim sığmıyorsa yapıcak bir şey yok.Corsairın bu modeli de güzeldir.
  3. Shoto

Hangi ikiliyi seçerdiniz ?

İkiside birbirine yakın seçenekler ben olsam asus kasa msi anakart alırdım.
  4. Shoto

Koskoca Tr de Sistem alamadık.

Sakiniz zaten dostum öneri olarak yazdım yanlış karar olduğunu. @kyloitch neye güldünüz hocam siz de o mesaj da anlayamadım?
  5. Shoto

Yanlış karar bekledikçe daha da kötüleşicek yılbaşı geliyor zam yolda.
  6. Shoto

Gamegarajdaki sistemden daha fazla kelepire çıkmaz 4080 imkansız bence
  7. Shoto

Alacağınız hava soğutmayı kullanıyorum. 7600x i çok rahat soğutur sıkıntı yok. USB 3.2 hakkında bilgim yok. fsp de yoksa xpg de de yoktur ama xpg daha iyi genel olarak onu söyleyeyim.
  8. Shoto

Gayet güzel kasa xpg öneririm.bir de bütçe varsa işlemci 7600x olsun 7600 zaten 7500f ile aynı onun dışında gayet iyi.
  9. Shoto

O fiyata her zaman çıkmıyor şuan yok galiba bulamadım.
  10. Shoto

https://www.gamegaraj.com/urun/kapkan-7a-rtx4080s/ Fena sistem değil ama özelleştirilecek birkaç şeyler var bütçe 60k ya çıkarsa öneririm bunu. https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/ Bunda ise yan parçalar daha iyi ve kaliteli bu sistemdeki özelleştirmeler attığım görseldeki gibi...
  11. Shoto

Güzel bütçe biraz bakayım bir şey bulursam atarım.
  12. Shoto

Şu aralar bende çok görmüyorum yalan yok.
  13. Shoto

Bütçe kaçtı hocam?
  14. Shoto

İndirimli fiyatına göre güzel sistem alıyorsan o tarz siteler gayet mantıklı. gaminggen den aldım bende sorun yaşamadım kazık fiyata satılanlar da var ucuza da tabi biraz indirim kovalaman lazım.
  15. Shoto

Merhaba şöyle bir pc toplamak istiyorum sizce pek bir sorun yaşar mıyım?

O zaman anakart ve psu yu anladım ama intel yerine kesinlikle amd ve sistemin fiyatı 80-85 bin falansa o fiyatları ben şahsen vermezdim çok fazla o fiyatlara çok daha iyisi toplanır.en azından 4080 super sistem çok rahat toplanır.
  16. Shoto

Merhaba şöyle bir pc toplamak istiyorum sizce pek bir sorun yaşar mıyım?

Fena değil ama kaç lira? Niye intel? Ve bu işlemciye niye z790 anakart? Nitekim sıvı soğutucuda çok gereksiz fazla. çok dengesizlik var. bu sistemin parasıda fazladır o paraya daha iyisi toplanır yüksek ihtimalle.
  17. Shoto

R5 7500F rtx4080superı 1-2 yıl idare eder mi

Arada drop yemesi gibi bir şey ama 7500f 4080 süper kombinasyonunda öyle bişey yaşamazsın darboğazı hissetmezsin yüksek ihtimal.
  18. Shoto

R5 7500F rtx4080superı 1-2 yıl idare eder mi

Eder bişe olmaz hatta oc falan yapabilirsen de daha güzel olur.
  19. Shoto

Sistemimin satışı ne kadar olur ?

valla değişik. hayrını görün hocam.
  20. Shoto

Sistemimin satışı ne kadar olur ?

satan arkadaş hayrına satmış heralde beleş fiyat.
Top Bottom