Neler Yeni

Koskoca Tr de Sistem alamadık.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Abdullah Abi yeni sistem çıkartıcak. Onu takipte kal ve sabırlı ol hocam. En kötü Vatan'dan bi sistem düşer kasım bitmeden. Game Garaj üzerinden bi sistem düşünmüştünüz sanırım bi ara. Ondan neden vazgeçtiniz. Bu arada o E Spor isimli sistemde iyiydi, talihsizlik.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
Bu nasıl olmuş hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

İş için office, 3-4 tane yazılım programı, sanal makine sql kullanıcam oyun için fps ve fifa
Gayet güzel kasa xpg öneririm.bir de bütçe varsa işlemci 7600x olsun 7600 zaten 7500f ile aynı onun dışında gayet iyi.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Erdem
Gayet güzel kasa xpg öneririm.bir de bütçe varsa işlemci 7600x olsun 7600 zaten 7500f ile aynı onun dışında gayet iyi.
Hocam 7600x çok ısınıyor diyorlar o yüzden aklıma yatmadı. Bir de anakart iyi midir? Espor pc hocasi sistemi olmadığı için bu sistemi almayı düşünüyorum. Kasa için bana usb 3.2 lazım ama burada yok sanırım

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
Hocam 7600x çok ısınıyor diyorlar o yüzden aklıma yatmadı. Bir de anakart iyi midir? Espor pc hocasi sistemi olmadığı için bu sistemi almayı düşünüyorum. Kasa için bana usb 3.2 lazım ama burada yok sanırım
Alacağınız hava soğutmayı kullanıyorum. 7600x i çok rahat soğutur sıkıntı yok. USB 3.2 hakkında bilgim yok. fsp de yoksa xpg de de yoktur ama xpg daha iyi genel olarak onu söyleyeyim.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Uğur Çam
Hocam e spor sistemi çok iyiydi. Böyle konularda çok düşünmemek gerekiyor kendimden biliyorum. 2 ay sistem arayışında bulundum. İstediğim kalitede sistem bulamadım ve en son şartellerim attı. 5 fazla olsun ama kaliteli ve önü açık parçalar olsun dedim kendim topladım sistemimi. Biraz eksik parçalarım kaldı siz de öyle yapabilirsiniz isterseniz. Seçim yine de sizin ama.

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Erdem
Alacağınız hava soğutmayı kullanıyorum. 7600x i çok rahat soğutur sıkıntı yok. USB 3.2 hakkında bilgim yok. fsp de yoksa xpg de de yoktur ama xpg daha iyi genel olarak onu söyleyeyim.
Anladım hocam teşekkür ederim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
4080 e de çıkarız kelepir paraya çıkarsa
Öyle da dediğim gibi en mantıklı seçenek bana göre o hem çok güncel olacak hem sağlam biri tarafından yapılmış olacak.
bütçen dahilinde de yükseltirsin keyfine bakarsın ben şu an alacak olsam sistem öyle yaparım.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Göksel
bekle bekle 2 katı fiyatına bulursun 4 aydır beklemişsin akıllanmamışsın bekle biraz daha

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Shoto Todoroki
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
ramazan tk
Bu arkadaşın yaşadığı şeylerin hepsini bende yaşadım. ya sistemler kaçtı yada çıkan sistemler bippp gibi iğrençti.
bütün siteleri indirimleri kovalayarak kendim sistemi topladım. Ama iyi ama kötü orası allah bilir. tek eksiğim şuan güzel bir ekran kartı. 7600 alıp görüntü alacak kadar sistem kurdum ekran kartı için pusudayım birde bütçe biriktiriyorum bir ay sonra allah kerim.

Top Bottom