Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Bu PC Nasıl? Ofis Amaçlı - Excel, Word, PDF

Ayrı ayrı sipariş verdim. Oldu şimdi. Teşekkür ederim. @hakan32 Hakan Hocam selamlar, Önerdiğiniz gt 1030 lu parçaları sipariş geçtik. Teşekkür ederim desteğiniz için
  2. SorryImSoBussy

Yahu bu anakartlar neden 1 tane ekleniyor anlamıyorum.
  3. SorryImSoBussy

Hakan hocam selamlar, Bilgisayarın siparişini verecektik biraz önce. İki adet istiyoruz fakat anakart 1 adet seçilebiliyor. stok yokmuş. Uygun bir şey var mıdır?
  4. SorryImSoBussy

Elinize sağlık, teşekkür ederim
  5. SorryImSoBussy

Hakan hocam selamlar tekrar, Detaylı açıklama ve yol gösterici önerileriniz için teşekkür ederim. Maalesef bahsi konu ekip ciddi anlamda sadece veri alıp işlem sağlayıp bu veriyi depolamaktan başka bir alanda yetkin değil. Gösterilse dahil bir bilgisayardaki iki diski ayırt edebilme hususunda...
  6. SorryImSoBussy

SSD 2 TB yaptım. Ram 16 yeterli diye düşünüyorum. 1715888997 Göz atıyorum bu sisteme de 1715889140 Anlaşılmayan noktalar var sanırım. Oyuncu bilgisayarı aramıyoruz. İşlem gücü iyi seviyede bir cihaz oluşturmak istiyoruz. Depolama minimum 2TB olmalı. Bileşenlerden çok anlamadığım için destek...
  7. SorryImSoBussy

https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-14617_1-9105_1-85_2-24873_1-25661_1-14915_1-22905_1 Şöyle nasıl sizce? Grafik işlem sağlanmayacak. Ekran kartına verilecek parayla SSD +1,5 TB, Ram +8gb artış gösteriyor. üstüne birde hava soğutucu geliyor. Hangisis izce? 2tb olmalı disk ...
  8. SorryImSoBussy

Selamlar arkadaşlar, https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-14617_1-9105_1-25865_2-24873_1-25661_1-11658_1-14915_1 Yukarıdaki bilgisayarı bir yakınımın muhasebe ofisi için 4-5 adet almayı düşünüyoruz. Yapılacak işlemler Excel, Word ve PDF işleme, dosya depolama ve veri işleme gibi...
  9. SorryImSoBussy

Bir hevesle bilgisayar aldım akıl danışayım size

Ödenir neden ödenmesine ki? Bu tür şeyler için bir ön hazırlık ve bütçe planlaması yapmanız gerekiyor. Olması gerekenden daha fazla gideriniz varsa büyük bir yükü daha kaldıramayabilirsiniz. Hatan bu planlamayı yapmamış olman. Kafanıza göre iş yapmayın. Zora girmeyin.
  10. SorryImSoBussy

10.000 TL BÜTÇE SIFIR BİLGİSAYAR TOPLAMA

Çok teşekkürler listeye ekliyorum. Arkadaş yeni evli sayılır haliyle farklı ödemeleri de oluyor. Tek seferde o kadar çıkmayabilir. Bir de o sistemlerden yakalamakda zor oluyor aslında.
  11. SorryImSoBussy

10.000 TL BÜTÇE SIFIR BİLGİSAYAR TOPLAMA

Arkadaşlar selamlar, Kuzenime 10.000 TL bütçe ile bir kasa toplamak istiyoruz. Neredeyse her ay bir yada iki parça alabilecek durumu oldupu için sizlerin önerileri cidden çok önemli. Ben piyasaya çok hakim olan birisi olmadığım için sizlere sormak istedim. Zamanla bütçe artabilir. İlla 10...
  12. SorryImSoBussy

X3440 overclock tavsiyesi

Başlık '2.250 TL'lik Bilgisayar Toplama Hikayemiz ve İncelemeler' https://forum.donanimarsivi.com/konu/2-250-tllik-bilgisayar-toplama-hikayemiz-ve-incelemeler.358262/ Aynı işlemci ve serisinde anakart ile birkaç küçük farkla sistem toplamış konusunu açmıştım. Belki fikir olabilir diye...
  13. SorryImSoBussy

İzoly cyber sistem ne kadar eder

Toplu daha çok para eder ama çok uzun sürede satarsın. Parça parça koy daha hızlı satılır
  14. SorryImSoBussy

İzoly cyber sistem ne kadar eder

Yahu çocuk Bi soru sormuş, demediğiniz kalmamış. Genel olarak kötü parçalar kullanan bir firmadan bilgisayarı almış diye niye bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum. @Emir_bey sen sağdan soldan parça fiyatlarına bak. Parçaları teker teker satmaya çalış. Daha hızlı satarsın.
  15. SorryImSoBussy

Kasım indirimlerini beklemek mantıklı mı?

Samsung M7 43 inç 1664348165 Yanındaki de 24.8 inç Asus'un dansöz model monitörü.
  16. SorryImSoBussy

Kasım indirimlerini beklemek mantıklı mı?

6700 den indirimi kaçırdım dediğim monitör, iki gün sonra 5.5k ya düştü. Tam alıcam derken 4.7 k ya düştü ve satın aldım. Sonra tekrar 6.7k oldu. Dündü sanırım 6 ya düşmüş. Çok oynak bi piyasa var. Ne desek yalan olur gerçekten.
  17. SorryImSoBussy

Nasa PC'si toplamak için kaç TL harcamak lazım?

1 mio Türk Lirası diyen arkadaşlar çok masum değil mi? :peepokalp: 1660242476 Sorunun cevabını vermeyi unuttum... Öyle bir bilgisayar toplanmaz. Üretilir.
  18. SorryImSoBussy

RiseOnline oynaya bilicek PC tavsiyesi

Optimizasyonu yerlerde oyunun. Sık sık güncelleme geliyor. Yakın olmayan Bi zamanda oyunun kapanacağı aşikar. NFT muhabbetine açılmış bi oyun zaten. Parayı kırıp gidecekler diye korkmuyor değilim. 52 mi 54 level mi bi asas yapıp bıraktım. Güzel oyunda, knight oynayıp oyunu okuyana benim aramda...
  19. SorryImSoBussy

Şok'a Gelen Gami̇ng Pc (6300)

Cache 12 MB Cache Bu afişleri kimler hazırlıyor ya da gerekli bilgiler verilmiyor mu anlamıyorum?
  20. SorryImSoBussy

Bu Sistem 40Bin tl ye alınır mı? Alınırsa Ne Kadar Eder

Yine bi yayıncılık hayali olan arkadaşımızın hayalleri suya düşmüş deseneze...
Top Bottom