Neler Yeni

İzoly cyber sistem ne kadar eder

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
İzolyi unut normal sistem diye satsan ne kadar
Şaka mısın hocam nerde 4 k ekran kartı işlemcin... birde kabloları yanan izoly...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Atsan atılmaz satsan cahile satılır. 5 k ya 1050 ti sistem toplarım patlamaz elimde en azından

İzoly yazısını söküp satmak da miningli kartı mining yapılmadı diye satmaya benzer dolandırıcılık yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Şaka mısın hocam nerde 4 k ekran kartı işlemcin... birde kabloları yanan izoly...

Atsan atılmaz satsan cahile satılır. 5 k ya 1050 ti sistem toplarım patlamaz elimde en azından

İzoly yazısını söküp satmak da miningli kartı mining yapılmadı diye satmaya benzer dolandırıcılık yani
Ne yani rx 580 li sistemi 1000 e verelim ne istiyon bana adam akıllı bir fiyat ver yok izolyi kotuluyeceksende yürü git başka bir konuya !

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Ne yani rx 580 li sistemi 1000 e verelim ne istiyon bana adam akıllı bir fiyat ver yok izolyi kotuluyeceksende yürü git başka bir konuya !
Dostum adam haklı izoly cahil küçük çocuga falan kitlersin anca beşpara etmez her parçası kalitesiz ekran kartı 1000 lira eder ne 4 k sı

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Yahu çocuk Bi soru sormuş, demediğiniz kalmamış. Genel olarak kötü parçalar kullanan bir firmadan bilgisayarı almış diye niye bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum.

@Emir_bey sen sağdan soldan parça fiyatlarına bak. Parçaları teker teker satmaya çalış. Daha hızlı satarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Yahu çocuk Bi soru sormuş, demediğiniz kalmamış. Genel olarak kötü parçalar kullanan bir firmadan bilgisayarı almış diye niye bu kadar yükleniyorsunuz anlamıyorum.

@Emir_bey sen sağdan soldan parça fiyatlarına bak. Parçaları teker teker satmaya çalış. Daha hızlı satarsın.
Eyw kral aynı dediğin gibi hesapladım parca parcaya satmaya kalksak 5000 tl ye satabilirim acaba öyle satsammi daha iyi olur yoksa toplu haldemi daha pahalıya satabilirim

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
İnşallah kimse almaz bunu 5 k ya üzülürsünüz aga almayın dm gelin bütçenizi atın ayarlayalım bişeyler

Strelok

80+ Silver
Sadece ekran karti o para ama

İzoly demeden normal satsam kac eder

Normal pc olarak satsak toplama gibi ozmn kac eder
dostum o kart RX 580 ya nerdeyse aynı performansa sahip kart olan RX480'i 1750TL bulur koyarım önüne en fazla 2.5K eder o kart 8GB versiyon ise dost acı söyler

Strelok

80+ Silver
izoly kötü bir marka malesef bunu kabul etmen gerek he gidip 15K da alma milletin 5 para etmezs sözüne de kanma toplam sistem 6-6.5K eder monitör dahil

Top Bottom