13K ya Topladığım Sistem nasıl

Sakın ola ki sakın bilgisayar bileşenlerini Trendyol dan alma çok kötü ürün yolluyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

580 baya eski knk gaming gecesinden 15-16k altı bir sistem yakalamaya çalış bence
Aynen Intel kasaları Alman daha mantıklı olur sadece sistem ile uğraşırsin çökme yaparsa

kasa ekran kartı gibi bileşenler için 2. düşünün bence hem rx 580 alacağınıza arc a750 alın daha iyi

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-hpe-500br-a12s-500-w-fiyati,96120407.html psu şununla değişilebilir, ek olarak bu bütçede psu ve ssd dışında ikinci el alsanız çok daha iyi olur
Hocam Şu Anlık 0 düşünüyorum.
Gram mantıklı değil. He bir de trendyolda sıfır diye aldığın o kart büyük ihtimal mining çökünce kenara atılmış, gariban bı 2. El RX580. Zavallı RX 580 😥

Bunu al araç a750 sevmesem de bu fiyatta rakipsiz
Hocam sağol İnciehesapa gimiştim ama o Sistemi görmemişim. (ben o parayı biriktirene kadar 16k olur da neyse)

Hocam sağol İnciehesapa gimiştim ama o Sistemi görmemişim. (ben o parayı biriktirene kadar 16k olur da neyse)
Olmaz sanmıyorum. Bu sistem incehesap da uzun süredir var. Bu sistemi almanız daha mantıklı olur. Ve ya 2. El 7-8K ya RX 570/580 falan toplayabilirsiniz paranız cebinizde kalır.

19 temmuz'da şöyle satıldı mesela

1722957550601.png

Kesinlikle 2. El neredeyse yarı fiyatına bile toplanır. 13k ya ikinciel de güzel sistemler oluyor eğer sıfır almayı düşünüyorsanız bir süre fiyat takibi yapın uygun sistemler düşecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,743
Üyeler
173,870
Son üye
Sanane4141
Geri