Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Gaming.gen sistem alınır mı?

Tamam hocam teşekkür ediyorum zamanınızı ve ilginizi ayırdığınız için.
  2. S

Teşekkür ederim. DDR4 üstü çıkamam diye düşünüyordum.
  3. S

Maalesef tanıdık yok.
  4. S

30-35k Sistem Önerisi

Maksimum 35bin tl verebilirim. Kasa olacak sadece.
  5. S

Yeni olduğum için konuyu biraz yanlış açmışım sanırım kusura bakmasın forumdakiler. Hocam 35000tlye kadar çıkabilirim. Monitörüm bütün ekipmanlarım var. Sadece kasa olacak.
  6. S

Gaming.gen den alışveriş yapmak istiyorum bir sistem alacağım lakin çok sıkıntı yaşayan bir kitle olduğunu gördüm. Sizce denildiği kadar sıkıntılı bir site mi? Uğraşmak istemiyorum firmayla ve saçmalıklarıyla.
  7. S

Ryzen 3 2200G Sistem toplama

Şuan monitöre verecek para kalmadı zaten 1 yıl kullanacağım sonra bir daha elimi sürmeyi düşünmüyorum ve kardeşime kalacak olan bu sistem bile yeterli olacaktır bana kalırsa yardım ettiği için bütün foruma teşekkür ediyorum iyi akşamlar arkadaşlar.
  8. S

Haklısınız ama ileride RAM yükseltmesi yapacağım için 4Gb almak istemiyorum. Öneriniz için teşekkürler deneyeceğim.
  9. S

Günlük kullanım için alıyorum.Oyun oynamak için değil.İleride eklerim 8 gb RAM şimdilik yeterli olacağını düşünüyorum. 1613502283 Haklısınız lakin oradan aldırmam mümkün değil.Birde monitör dahil sistem topladığımdan o kadar fazla para veremiyorum sisteme
  10. S

Kısıtlamadan dolayı hepsiburada gibi bilinen sitelerden yapmam gerekiyor.Ondan dolayı maalesef alamam 1613501841 1613501977 1613502100 Kasa anakart uyumu problem yaratmaz değil mi?
  11. S

Kasa anakart uyumu bakımından sıkıntı yaşatır mı peki arkadaşlar? 1613501540 Şimdilik idare etsin gelecekte bakarım.
  12. S

Haklısınız lakin babamı ikna edemiyorum 1. el olarak alınabilecek en iyi bilgisayarı toplamaya çalıştım 1613501357 2 yıl kullanacağım arada valorant girerim.Onun dışında okul için kullanacağım
  13. S

Arkadaşlar başlıkta da görmüş olduğunuz gibi ben bir sistem toplamak istiyorum lakin bilgim çok ileri seviye değil.Bundan dolayı konu açma gereksinimi duydum lütfen daha iyi olabilecek şeyleri yani şunu çıkar şunu tak gibi önerilerinizi belirtin bütün önerilere açığım...
Top Bottom