Arama sonuçları: *

1. B

40K Bütçeye monitörsüz sistem nolur yardımcı olun.

Açıkçası dikkat etmedim öyle oyun ya da işlerimi etkileyecek bir kasıntı donma bir şey görmedim ama herkes oluyor diyor. Alacağınız kart 4070 ise bir sıkıntı yaşamayabilirsiniz ama 4070ti de herkes 2k öneriyor bende elimdeki pc yi sattığım için aldım. Bu arada bir şeyler alacaksınız acele...
  2. B

Hocam benim 1080p idi ama sattım 2k aldım 4070ti için herkes 2k öneriyor sistemi yeni topladım ben eski pcnin monitörü kullanıyordum hep beraber sattım.
  3. B

Galax 4070ti white edition kullanıyorum şu anki sıcaklarda bile 60 dereceyi warzone gibi bir oyunda geçmedi. Galax güvenilir ve sağlam bir markadır gönlün rahat olsun.
  4. B

Bilgisayarımı Satıyorum. Fiyatı Nedir?

Bilmiyorum işte sahibindende filan çok pahalaıya koyanlar var bende şaşırdım
  5. B

Hocam monitörle birlikte mi söylüyoesunuz yoksa sadece kasa mı ?
  6. B

EKRAN KARTI: NVİDİA RTX 2060 İŞLEMCİ: İNTEL İ5-10400f RAM: 16 GB (2x8) ANAKART: MSİ B460M-A PRO SSD: 500 GB PATRİOT BURST SATA SSD MONİTÖR: ACER 165 HZ 24” Bilgisayarın ortalama fiyatı nedir? Satışa çıkarıyorum. Bilgi almak istiyorum.
  7. B

4070 + intel İ5 12400f li sistem sizce uygun mu?

Daha yeni bir sistem topladım forumdaki arkadaşlarda yardım ettiler saolsunlar 4070ti lı 46 47k civarına geldi hemde r5 7700 ve ddr5 sistem kullanarak ekran kartı white olduğu için 1.5 2 k daha pahalı olmasına rağmen. yok windows 11 e 5k veriyim yok bilmem ne dersen çok daha iyi bütçeye çok kötü...
  8. B

BİLGİSAYAR TOPLAMAK İÇİN YARDIM.

Sadece m2 var onu kullanacam ve bir sorum daha var anakartta 4+8 cpu girişi var ama kablolarda 4 girişli kablo yok cpu olarak hepsi 6 lı psu da hepsi 6 lı 2 tane cpu girişi bar psu da. Bunların ikisinide takıyoe muyuz ?
  9. B

Hocam anakartta nereye takacağımı buluyorum da psu da boş yer kalacak mı hepsini takacak mıyız ya da fazladan kablo mu var anlayamadım problem o 😂
  10. B

Gayet sakinim hocam teşekkür ederim önceden yapıyordum da uzun süredik ilk defa topluyorum. 😂 MSİ psu aldık içinden çıkan kabloları taktım yerlerine ama hepsi kullanılması bazıları uzatma kablosu gibi geldi tam anlıyamıyorum 😂 1686852736 Bu psu kablolarının hepsi doluyor mu ? Bilginiz var mı...
  11. B

PC NİN PARÇALARI GELDİ YENİ NESİL BİR SİSTEM KURDUK. PARÇALARI TOPLAMAK İÇİN VİDEO FİLAN VAR MI YARDIMCI OLABİLECEK ? BAĞLANTILARI YAPMAK İÇİN VE PSU YA HANGİ KABLOYU NEREYE TAKCAĞIMIZI GÖSTEREN BİR VİDEO VAR MIDIR?
  12. B

SİSTEM TOPLADIK. NASIL OLDU?

Bu rami alsam ne zaman gelir? 1686733798 Şu an artic 2599 tl indirime girmiş o yüzden alıyım demiştim teknobiyotikten öyle rame baktım ama yurt dışından geliyor uzun sürmemesi lazım benim için yoksa ramler çok güzel 1686734425 @M.A.Y.
  13. B

Çok yok en uygun şekilde toplamaya çalışıyorum zaten ekran kartı işlemci ve anakart alındı. Psu kasa ve ram almam lazım. Elimde şuan kullandığım pc de bulunan m2 ssd var depolamaya gerek yok.
  14. B

Peki sistemde başka sıkıntı var mı ? Ram filan uygun mu ya da alabileceğim başka ram filan var mı ? Sipariş vericem şimdi teknobiyotikten.
  15. B

Bu durum beni zorlayacak ama almışken tam almak isterim. Saolun teşekkür ederim. İşlemci çok ısınıyor o yüzden almam gerekiyor anladığım kadarıyla.
  16. B

Şu an sadece işlemci anakart ve ekran kartı elimde. Onların toplam fiyatı da 33k tuttu. Ben fiyatında değilde sistem çalışır mı sıkıntı yaşar mıyım? Özellikle sıvı soğutucuya ilk başta ihtiyaç var mı yoksa idare edebilirim içinden çıkan stok soğutucuyla? 1686728706 Ben işlemci ve anakartı...
  17. B

İşlemci: AMD Ryzen 7 7700 3.80GHz 8 Çekirdek 40MB Önbellek Soket AM5 Anakart: Asus Prime B650M-A WIFI II AMD B650 Soket AM5 DDR5 6400(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart Ekran Kartı: Galax GeForce RTX4070 Ti EX Gamer White 12GB Ram: Kingston DDR5 32GB(2x16GB) 5200MHz CL40 Fury Beast Black...
  18. B

Kasa-psu-ddr5 Ram Tavsiyesi

Selamlar. Ekran kartı: Rtx4070ti İşlemci: R7 7700 Anakart: Asus Prime B650M-A WIFI II Bu parçaları aldım. 8-9k bütçe ile kasa-psu-ram almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. (Ram 2x16 olabilirse çok memnun olurum birazcık bütçeyi aşabilirim.) Teşekkürler 1686491120 Yardım lütfen
  19. B

45k civarı pc önerisi

maalesef nakit yok elimde ama haklısınız ikinci el daha mantıklı oluyor.
  20. B

45k civarı pc önerisi

bazı konularda amd nin sıkıntılı bir kart olduğu filan yazıyor o yüzden tereddütteyim daha fazla ısındığı daha fazla sıkıntı çıkarttığı yazılım konusunda sıkıntılı olduğu gibi. Sıfırdan sistem topluyorum ddr5 ve am5 olucak ama ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım.
Top Bottom