Neler Yeni

45k civarı pc önerisi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kart konusunu da söyleyin hocam
Şimdi yayın vs diyor nvdia bu konuda daha iyi ama AMD performans olarak iyi rtx 4070 güzel bir model olsaydı bütçesi dahilinde iyi olurdu koyduğumuz 4070 en ucuz giriş seviye sayılıyor aslında 6900xt yaparsak 2 bin TL filan daha uyguna gelir sistem soğutma daha üst seviye alınabilir vs ama AMD bu dediği işlerde sıkıntı çıkarır mı tam emin değilim kendim bizzat denemedim lakin söylenenler ve video kayıt yayın gibi programlar nvdia tabanlı daha stabil çalışıyormuş

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
konudan bağımsız sorum olucak. size önceden de sormuştum galiba ama 7900xt şu an 20 k civarına bulunuyor ama 4070ti 23k civarında. Benim fikrim 4070ti almaktan yana ama güç olarakda 7900xt çok daha güçlü bir kart bu beni çok arada bırakıyor.
7900xt modeli : https://www.sinerji.gen.tr/xfx-rade...ran-karti-p-45127?utm_campaign=akakce&v=1.7.4
Oyun olarak ise 7900xt tabii ki 6900xt de 4070ti ile karşılaştırıliyor 7900xt çok daha iyi tabii ki oyun anlamında

berkaysenal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Berkay Şenal
Oyun olarak ise 7900xt tabii ki 6900xt de 4070ti ile karşılaştırıliyor 7900xt çok daha iyi tabii ki oyun anlamında
bazı konularda amd nin sıkıntılı bir kart olduğu filan yazıyor o yüzden tereddütteyim daha fazla ısındığı daha fazla sıkıntı çıkarttığı yazılım konusunda sıkıntılı olduğu gibi. Sıfırdan sistem topluyorum ddr5 ve am5 olucak ama ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
bazı konularda amd nin sıkıntılı bir kart olduğu filan yazıyor o yüzden tereddütteyim daha fazla ısındığı daha fazla sıkıntı çıkarttığı yazılım konusunda sıkıntılı olduğu gibi. Sıfırdan sistem topluyorum ddr5 ve am5 olucak ama ekran kartı konusunda çok kararsız kaldım.
Rtx 4070ti en ucuz 23k oldu çok pahalı oldu sistemlerin parçaların fiyatlandırması çok absürt oldu mümkünse ekran kartı ben ikinci el tercih ediyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
maalesef nakit yok elimde ama haklısınız ikinci el daha mantıklı oluyor.
Mecburen öyle oluyor diğer parçalar sıfır ekran kartı ikinci el misal 3090 olabilir 3090ti olabilir vs

Mecburen öyle oluyor diğer parçalar sıfır ekran kartı ikinci el misal 3090 olabilir 3090ti olabilir vs
Kürşat hocam 7900xt alacak arkadaş ama min 800w öneriliyormuş 850w psu+kasa yada 850w psu dahil kasa önerebilir misiniz?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kürşat hocam 7900xt alacak arkadaş ama min 800w öneriliyormuş 850w psu+kasa yada 850w psu dahil kasa önerebilir misiniz?
tabii ki 650w da gayet yeterli ama istiyorsa bakarım elbette
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:
tabii ki 650w da gayet yeterli ama istiyorsa bakarım elbette

hocam çok şey istemiş gibi olacağım ama kasa ve psu hariç 5k bütçemiz kaldı kasayı falan değiştirip 2k olan bi kasa var mı

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
hocam çok şey istemiş gibi olacağım ama kasa ve psu hariç 5k bütçemiz kaldı kasayı falan değiştirip 2k olan bi kasa var mı
Bakayım yine

Daha da inmez ama birazda ondan çıksın biraz ondan biraz bizden 😄

Son düzenleme:
Bakayım yine

psu iyi mi hocam patlamayalım sonra

Bakayım yine

hocam fark etmez dedi diğerini attım çok sağolun

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom