Arama sonuçları: *

1. cruwiel

Gencer Gaming Satış Sonrası Hizmeti

Merhaba arkadaşlar, daha önce burada yaşadığım probleme dair başlık açmıştım, orada da dediğim gibi, sorun yaşarken nasıl şikayet edip kötülediysem, sorun çözülünce teşekkür etmesini de bilirim diye. Yaşadığım problemin ciddiyetini anlattıktan sonra firma yetkilisi beni aradı kişisel cep...
  2. cruwiel

Hangi sistem daha iyi ?

tam tersin bence :D amd işlemcilerde çok çakallık yapıyo, işlemcide fiyat bakımından amd'ye yönelmeyi gerektirecek bir şeyleri yok bence. ama ekran kartlarında amd'ler çok daha fiyat performans kartları.
  3. cruwiel

Rx 6600 sistem uygun mu sizce?

link atar mısın lütfen, bence çok iyi fiyatı. ssd m2 değil ama sanırım. tek sıkıntı o gibi
  4. cruwiel

kıbrıstan bilgisayar toplamaya çalışıyorum türkiyeden getirme işi yalan oldu

yakınlıkla uçak bileti ucuzlamıyor ki. ayrıca atıyorum antepe gitse orada istediği sistemi bir gün içinde alıp gelebilir mi? en sık sefer istanbul ankara gibi illere olduğu için uçak biletleri daha uygun. ayrıca itopya vs gibi mağazaların hepsinin olduğu yer istanbul
  5. cruwiel

kıbrıstan bilgisayar toplamaya çalışıyorum türkiyeden getirme işi yalan oldu

aynen öyle. normalden 3-4 bin lira fazla para vermektense günü birlik istanbula gidip kasayı alıp dönmek çok daha mantıklı
  6. cruwiel

Çözüldü✓ 12 bin TL'lik Oyuncu Bilgisayarı

Ultrada 60 fps alıyo. hem de video kaydı yaparken
  7. cruwiel

Çözüldü✓ 12 bin TL'lik Oyuncu Bilgisayarı

çoooooooooooook rahat oynarsın rdr2'yi. aşırı rahat
  8. cruwiel

bu pc alınır mı sizce ?

arkadaşlar bu sistemleri çok arıyo musunuz? aynı fiyata çok daha iyi performanslı sistemler varken nasıl buluyosunuz böyle pahalı sistemleri :D
  9. cruwiel

11.000 TL Bu Sistem Alınır Mı ?

sanmıyorum dostum. ben 6600lü bir sistem arıyorum, izlediğim çoğu test videosunda neredeyse her oyunu ultrada 60 üzeri fps ile çalıştırıyor. ki 6600 xt çok daha iyi bir kart
  10. cruwiel

3D bencmark'ta i3 12100f + 6600 sistem (kaynak) en yüksek skor: 8961 ortalama skor: 7978 3D bencmark'ta i3 10100f + 6600 XT sistem (kaynak) en yüksek skor:9124 ortalama skor: 8338
  11. cruwiel

nasıl sıfır??? cidden mi? link lütfen :D
  12. cruwiel

Steamda Ki Oyunlari Ücretsi̇z Nereden Indirebilirim?

hiç farkında bile olmadan arkaplanda birilerine ddos atıyo olabilirsiniz :D https://www.pandasecurity.com/en/security-info/zombie/
  13. cruwiel

Steamda Ki Oyunlari Ücretsi̇z Nereden Indirebilirim?

crackli oyunlarda virüs olmama ihtimali sıfır.
  14. cruwiel

Okula dönüş kampanyaları beklenmeli mı?

Aynı sistemi ben de almayı düşünüyorum, beklicem ağustos sonuna kadar
  15. cruwiel

rx 6600 lü hazır sistem alınır öı

Başka bi başlıkta "alma Abdullah Hacıgül bugün sistem çıkaracak" demiş biri. İnşallah çıkarır
  16. cruwiel

Sinerji he 5 alınır mı?

Çoğu şeyde önde 6600, karşılaştırmalı oyun test videolarını da izleyebilirsin
  17. cruwiel

Sinerji he 5 alınır mı?

Link: https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-he-5-intel-core-i3-10105f-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rtx3050-oyun-bilgisayari-p-43572 Aynı fiyata 6600lü sistemler var, çoğu oyunda yüzde 25 civarı daha fazla fps alıyor 6600. İşlemcisi daha iyi, hem de fiyatı daha iyi...
  18. cruwiel

İntel i5 12500/ RX 6700 dar boğaz yapar mı?

Gördüğüm kadarıyla yapmıyor
  19. cruwiel

i5 12400F + RX 6600 3DMark test sonucum

https://www.3dmark.com/search#advanced?test=spy%20P&cpuId=2913&gpuId=1375&gpuCount=0&gpuType=ALL&deviceType=ALL&storageModel=ALL&memoryChannels=0&country=&scoreType=overallScore&hofMode=false&showInvalidResults=false&freeParams=&minGpuCoreClock=&maxGpuCoreClock=&minGpuMemClock=&maxGpuMemClock=&mi...
  20. cruwiel

9k sistem tavsiyesi.

allah aşkına 10 bin lira verilecek sistem mi bu?
Top Bottom