Arama sonuçları: *

1. E

5600x 3060 Tİ Sistemi çok mu pahalıya aldım ?

Arkadaşa katılıyorum ben de ucuz olan bir sistem aldım ama içindekilerin yarısı iyi değil ve 13k, ben de zaman geçtikçe upgrade etmek istiyorum aşağı yukarı yine aynı fiyatlara denk gelicek , 1k 2k cok farketmez parçalar içinize sindiyse önemli olan o
  2. E

Arkadaşlar bu sistemi almaya karar verdim ama

Hocam ben de almayı düşünüyorum aynı sistemi ana kartı korkutuyor bir tek onun dışında bence 10 numara f/p
  3. E

13k-15k Arası Hazır sistem

Hocam merhaba tekrardan, başka bir arkadaş atmış onda gördüm sence bu sistem nasıl fiyat olarak daha uygun olduğu için de bunu düşündüm sıvı soğutma da alabilirim ek olarak üstüne para kaldığı için...
  4. E

Evet ben de tekrardan düşündüm güç tüketimi daha fazla gibi de çok bir şey farkedeceğini ssanmıyorum anakart ve ram olarak da dediğiniz gibi daha kaliteli geldi. Diğer tarafta anakartı birazcık yükseltsem bile sizin önerdiğiniz sistem kadar iyi olmuyor fiyatı da neredeyse aynı oluyor. Çok...
  5. E

Anladım, işlemci olarak r5600x düşünmüştüm hep de o yüzden biraz arada kaldım
  6. E

Hocam DA-S1 ya da bunun arasında hangisi mantıklı sizce peki 3060ti mini olması sadece fan ve boyut olarak mı yoksa performans farkı da oluyor mu
  7. E

Teşekkürler hocam yardımlarınız için
  8. E

Cok teşekkürler hocam bir sorum daha olacak biraz baktım işlemciye de oyunlarda neredeyse r5600x ile kafa kafaya fakat çok fazla güç tüketiyor ve cok daha fazla ısınıyor gibi bu sistemdeki sıvı soğutma ne kadar yeterlidir ? 1632429775...
  9. E

Teşekkürler hocam ben de buna yakın düşünmüştüm fakat sizin attığınız sistem daha güçlü bir sistem gibi geldi bilmiyorum yanlış mıyım uzun zamandır masaüstü sistemlere uzak kaldım da. Bunu aldıktan sonra uzun yıllar da kullanmayı düşünüyorum yine o yüzden sizin attığınız daha mantıklı geldi.
  10. E

Bakayım hocam ilk sistem konuyu açarken vardı :( artık kalmamış , teşekkür ederim bunu da ekleyeyim listeme daha uygun bir şey bulamazsam buna yönelebilirim
  11. E

Arkadaşlar fikir belirtirseniz cok iyi olur cok arada kaldım yakın zamanda almak istiyorum reyiz faizi de düşürdü yavaştan fiyatlar artar diye de korkuyorum
  12. E

Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi 13 - 15 k arası bir sistem arıyorum hazır kasa almayı düşünüyorum. Kafamda bir kaç fikir var yardımcı olursanız sevinirim. Bunu 5600x ve B450 tomahawk max ile almayı düşünüyorum...
Top Bottom