Neler Yeni

5600x 3060 Tİ Sistemi çok mu pahalıya aldım ?

PixDraw

80+ Bronze
Hocam anakart x570 biraz fazla yüksek tabii de o gözden kaçan bir kazık oldu ek olarak dediğiniz fiyata bu parçalarda 3060 Tİ şuanki durumda zor çünkü doların belirsiz durumuna rağmen tuf kartı 5 k bandında kimse satmaz.

Penguen

80+ Silver
Benim sistem de 15000 civarına geldi sanırım, tam hesaplamadım ama.
Boşver, keyfini çıkar. Çok düşünmenin mantığı yok.
Kasa dışında dandik parça yok. Hazır sistemlerde 10.000 TL'lik sisteme 250 TL PSU takıyorlar.

PixDraw

80+ Bronze
Kasa dışında dandik parça yok. Hazır sistemlerde 10.000 TL'lik sisteme 250 TL PSU takıyorlar.
Motive eden ikinci yorum kasaya bakma hocam sonradan onu değişecem bir süre böyle kullanacam.

mabi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mahmut bilgili
kardeşim ben de sistem kovalıyorum, 1 aydır sürekli fiyat araştırması içindeyim sayfalarca liste yaptım tekrar tekrar. sana söyleyebileceğim seçtiğin ürünler güzel, 12-13k hazır sistemlerde de parçaları senin seçtiklerinle değiştirince senin verdiğin para kadar olmuyor ama yaklaşıyor. ama şunu da bilmelisin ki her türlü iade hakkın var. içine sinmediyse idae et gitsin. benim fikrim de iade etmelisin. kimse hakettiğinden fazla kazanmasın. böyle böyle de fırsatçılar yüzünden piyasa yükseliyor. elektronik eşya satan hiç bir mağaza iade yok, iptal yok gibi bir şey söyleyemez. tüketici hakları kanununa aykırı.

Penguen

80+ Silver
75-80 derecelerde stabil çalışıyor bu kartlar niye tercih etmiyorsunuz ?
TUF 3060 Ti kullanıyorum, düzgün bir kasa içerisinde 60 dereceyi geçmiyor.
Şahsen (bundan önce SWFT 309 RX 6700 XT kullanıyordum ve) giriş seviyesi kart almam.
Kötü görünüyorlar. Ayrıca 75-80 derece iyi değil.
TUF RTX 3060 Ti ciddi manada orta-üst seviye bir kart. Quiet BIOS ile 62 derecelere geliyor anca.

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
Arkadaşa katılıyorum ben de ucuz olan bir sistem aldım ama içindekilerin yarısı iyi değil ve 13k, ben de zaman geçtikçe upgrade etmek istiyorum aşağı yukarı yine aynı fiyatlara denk gelicek , 1k 2k cok farketmez parçalar içinize sindiyse önemli olan o

PixDraw

80+ Bronze
kardeşim ben de sistem kovalıyorum, 1 aydır sürekli fiyat araştırması içindeyim sayfalarca liste yaptım tekrar tekrar. sana söyleyebileceğim seçtiğin ürünler güzel, 12-13k hazır sistemlerde de parçaları senin seçtiklerinle değiştirince senin verdiğin para kadar olmuyor ama yaklaşıyor. ama şunu da bilmelisin ki her türlü iade hakkın var. içine sinmediyse idae et gitsin. benim fikrim de iade etmelisin. kimse hakettiğinden fazla kazanmasın. böyle böyle de fırsatçılar yüzünden piyasa yükseliyor. elektronik eşya satan hiç bir mağaza iade yok, iptal yok gibi bir şey söyleyemez. tüketici hakları kanununa aykırı.
Haklısınız hocam fakat firma kargolama aşamasında olduğundan sipariş iptali yapmıyor ki dün akşam demiştim pazartesi görüşecem hayırlı olsun diyelim bu aşamada yapcağım bir şey yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşa katılıyorum ben de ucuz olan bir sistem aldım ama içindekilerin yarısı iyi değil ve 13k, ben de zaman geçtikçe upgrade etmek istiyorum aşağı yukarı yine aynı fiyatlara denk gelicek , 1k 2k cok farketmez parçalar içinize sindiyse önemli olan o
Hocam parçalar sindi istediğim tarz bir sistem oldu fakat dediğim gibi genel sormak istedim biraz moralim bozuldu tabii şuan konu açmasaydım diyorum birkaç defa silmek için baktım da sanırım silinmiyor :/

mabi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mahmut bilgili
Haklısınız hocam fakat firma kargolama aşamasında olduğundan sipariş iptali yapmıyor ki dün akşam demiştim pazartesi görüşecem hayırlı olsun diyelim bu aşamada yapcağım bir şey yok.

Hocam parçalar sindi istediğim tarz bir sistem oldu fakat dediğim gibi genel sormak istedim biraz moralim bozuldu tabii şuan konu açmasaydım diyorum birkaç defa silmek için baktım da sanırım silinmiyor :/
şuan da iptal seçeneğin olmasa da iade seçeneğin var. geldiğinde iade edebilirsin. sebep söylemene gerek yok. bu senin hakkın. tabi rahatsızsan, yoksa sorun değil diyorsan keyifle kullan.

PixDraw

80+ Bronze
şuan da iptal seçeneğin olmasa da iade seçeneğin var. geldiğinde iade edebilirsin. sebep söylemene gerek yok. bu senin hakkın. tabi rahatsızsan, yoksa sorun değil diyorsan keyifle kullan.
Hocam sistemden genel olarak rahatsız değilim fakat 5 6 k kazık yemişsin dediler moralim epey düştü firma iade açısından servis raporsuz zor iade alır tüketici mahkemesi falan epey uzayan bir süreç olabilir.

Dytonius

80+

Bu fiyata bazı sistemler var içindeki parçaların ne olduğu belirsiz. Made in China merdiven altı üretimi gibi ne fiyatlara satılıyor. Bütün parçaların kalite ve sorun çıkartmayacak parçalar o yüzden kafana takma ara sıra indirimler oluyor olmuyor değil geçen haftasonu İtopya'da 3060ti Bu sistem 11 k ydı. Fakat parçalardan bir ekran kartı orta seviye, anakart giriş seviye, Ramler orta seviye,
SSD eh işte , Kasa güzel , AIO yok , PSU desen 2008 yılından kalma PSU gibi sertifikasız. O yüzden hiç takma kafana hocam hayırlısı olsun kazasız belasız sorunsuz bir şekilde kullanman dileğiyle. Bu ülkede o pahalı şu pahalı bu fiyata alınmaz denilen her şey 2-3 gün sonra 2-3 bin TL daha fark ile satılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,818
Üyeler
168,202
Son üye
Dark01
Top Bottom