Neler Yeni

13k-15k Arası Hazır sistem

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
Bütçe
14000
Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi 13 - 15 k arası bir sistem arıyorum hazır kasa almayı düşünüyorum. Kafamda bir kaç fikir var yardımcı olursanız sevinirim.

Bunu 5600x ve B450 tomahawk max ile almayı düşünüyorum.
https://www.itopya.com/wtcn-rock-am...-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/

Bunda da 5600x ana kartı da b550-a pro olarak düşündüm m2 ssd ile birlikte, fakat psusuna güvenemedim, forumda herkes çok kötü demiş
https://www.incehesap.com/vector-silver-fiyati-46673/

Ek olarak başka önerilere de açığım.

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar fikir belirtirseniz cok iyi olur cok arada kaldım yakın zamanda almak istiyorum reyiz faizi de düşürdü yavaştan fiyatlar artar diye de korkuyorum

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Hocam bu sistem ikisinden de iyi çünkü 1.sistem stokta yok 2.sistem alınabilecek şekilde özelleştirme yaparsam o zaman 15bini aşıyor ve sıvı soğutmasız
Bu sistem ise hiçbir oynama yapmadan bile alınabilir hem de bütçenize uygun

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
Hocam bu sistem ikisinden de iyi çünkü 1.sistem stokta yok 2.sistem alınabilecek şekilde özelleştirme yaparsam o zaman 15bini aşıyor ve sıvı soğutmasız
Bakayım hocam ilk sistem konuyu açarken vardı :( artık kalmamış , teşekkür ederim bunu da ekleyeyim listeme daha uygun bir şey bulamazsam buna yönelebilirim

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
1.sistem stokta yok da işlemciyi r5 5600x ve anakart ise sizin dediğiniz ve ram olarak 2.8 gskill seçin ve psu olarak ise sharkoon wpm gold zero 650 80+ gold yapınca sitem 14bin oluyor yanına da siz bir sıvı soğutma alırsınız olur biter

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
1.sistem stokta yok da işlemciyi r5 5600x ve anakart ise sizin dediğiniz ve ram olarak 2.8 gskill seçin ve psu olarak ise sharkoon wpm gold zero 650 80+ gold yapınca sitem 14bin oluyor yanına da siz bir sıvı soğutma alırsınız olur biter
Teşekkürler hocam ben de buna yakın düşünmüştüm fakat sizin attığınız sistem daha güçlü bir sistem gibi geldi bilmiyorum yanlış mıyım uzun zamandır masaüstü sistemlere uzak kaldım da. Bunu aldıktan sonra uzun yıllar da kullanmayı düşünüyorum yine o yüzden sizin attığınız daha mantıklı geldi.

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Teşekkürler hocam ben de buna yakın düşünmüştüm fakat sizin attığınız sistem daha güçlü bir sistem gibi geldi bilmiyorum yanlış mıyım uzun zamandır masaüstü sistemlere uzak kaldım da. Bunu aldıktan sonra uzun yıllar da kullanmayı düşünüyorum yine o yüzden sizin attığınız daha mantıklı geldi.
Bencede benim attığım daha mantıklı.iyi forumlar dilerim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ;)

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
Bencede benim attığım daha mantıklı.iyi forumlar dilerim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ;)
Cok teşekkürler hocam bir sorum daha olacak biraz baktım işlemciye de oyunlarda neredeyse r5600x ile kafa kafaya fakat çok fazla güç tüketiyor ve cok daha fazla ısınıyor gibi bu sistemdeki sıvı soğutma ne kadar yeterlidir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cok teşekkürler hocam bir sorum daha olacak biraz baktım işlemciye de oyunlarda neredeyse r5600x ile kafa kafaya fakat çok fazla güç tüketiyor ve cok daha fazla ısınıyor gibi bu sistemdeki sıvı soğutma ne kadar yeterlidir ?
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...500gb-nvme-m2-ssd-rtx3060ti-gaming-pc-p-40535 b550m-k anakart yapıp bu sistemi almak mantıklı olur mu 3060ti 2 fanlı ve mini gerçi bunda ama

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
O sıvı soğutma kaliteli yeter diye düşünüyorum güç tüketmesi konusunda da evet 11.nesil intel işlemciler çok güç tüketiyor

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
Ne demek istediğiniz zaman sorun. ben yardım edemezsem bile arkadaşlar yardım eder iyi forumlar dilerim.
Hocam DA-S1 ya da bunun arasında hangisi mantıklı sizce peki 3060ti mini olması sadece fan ve boyut olarak mı yoksa performans farkı da oluyor mu

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Hocam DA-S1 ya da bunun arasında hangisi mantıklı sizce peki 3060ti mini olması sadece fan ve boyut olarak mı yoksa performans farkı da oluyor mu
Tek fanlı olması ısınma sıkıntısı çıkarabildiği için performans da düşüyor ama çok değil en fazla 2 3 fps

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,822
Üyeler
168,203
Son üye
weadsy
Top Bottom