Neler Yeni

13k-15k Arası Hazır sistem

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
Anladım, işlemci olarak r5600x düşünmüştüm hep de o yüzden biraz arada kaldım

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Bence benim attığım daha mantıklı çünkü orada anakart ve ram olsun ve de kasanın hava akışı olsun daha iyi ben size önermeden ona da baktım orada hava soğutucu kullanılmış ve anakart ile ram degistirirseniz aynı fiyata hatta daha fazla bile olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

O işlemci-i5 11600k- sizi üzmez merak etmeyin

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
Bence benim attığım daha mantıklı çünkü orada anakart ve ram olsun ve de kasanın hava akışı olsun daha iyi ben size önermeden ona da baktım orada hava soğutucu kullanılmış ve anakart ile ram degistirirseniz aynı fiyata hatta daha fazla bile olabilir

Mesaj otomatik birleştirildi:

O işlemci sizi üzmez merak etmeyin
Evet ben de tekrardan düşündüm güç tüketimi daha fazla gibi de çok bir şey farkedeceğini ssanmıyorum anakart ve ram olarak da dediğiniz gibi daha kaliteli geldi. Diğer tarafta anakartı birazcık yükseltsem bile sizin önerdiğiniz sistem kadar iyi olmuyor fiyatı da neredeyse aynı oluyor. Çok teşekkür ederim tekrardan iyi geceler, iyi forumlar

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Evet ben de tekrardan düşündüm güç tüketimi daha fazla gibi de çok bir şey farkedeceğini ssanmıyorum anakart ve ram olarak da dediğiniz gibi daha kaliteli geldi. Diğer tarafta anakartı birazcık yükseltsem bile sizin önerdiğiniz sistem kadar iyi olmuyor fiyatı da neredeyse aynı oluyor. Çok teşekkür ederim tekrardan iyi geceler, iyi forumlar
Size de iyi forumlar

erhan191

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Erhan
Hocam merhaba tekrardan, başka bir arkadaş atmış onda gördüm sence bu sistem nasıl fiyat olarak daha uygun olduğu için de bunu düşündüm sıvı soğutma da alabilirim ek olarak üstüne para kaldığı için.

Top Bottom