Arama sonuçları: *

1. nightfall

Ryzen 7 5700G ile Sistem Önerileriniz?

Bilgi için teşekkür ederim, işlemcinin bilincindeyim hocam. Arkadaşımda 5600G var gayet güzel oyunlar akıyor. Zaten çok fazla oyuncu değilim, üst düzey grafik derdim de yok. Şu anki laptop'ımdaki UHD 620 ile bile Valorant CS2 ETS oynayabiliyorken istediğim sistemin bana fazlasıyla yeteceğini...
  2. nightfall

Ryzen 7 5700G ile Sistem Önerileriniz?

Selamün aleyküm arkadaşlar. Nihayet bir sistem toplama işine niyetlendim ve dolar her an daha da patlayabilir diyerekten sizden tavsiye almak istedim. Başlıkta belirttiğim üzere 5700G ile bir sistem almak istiyorum. İlerleyen zamanlarda ekran kartı takma ihtimalim de var. Benim için en elzem...
  3. nightfall

5600G'li APU Sistem Tavsiyeleriniz?

Sağolun Allah razı olsun, bunu bi inceleyeyim 👍🏻👍🏻👍🏻
  4. nightfall

5600G'li APU Sistem Tavsiyeleriniz?

Selâmün âleyküm arkadaşlar. 5600G işlemci ile APU sistem toplamak istiyorum. 1 TB M2 SSD olması gerekiyor, ayriyeten sessiz bir kasa olursa güzel olur. Kesin bir bütçe sınırım yok ama mümkün olan en uygun fiyatlı parçalar olsa ne âlâ. Nihayetinde APU sistem, bütçe az çok belli gibi. Teşekkür ederim.
  5. nightfall

Sıfır yeni sistem toplama

Ricâ ederim hayırlı günler 🙋🏻‍♂️
  6. nightfall

6K BÜTÇE VAR PC LAZIM

Sıfır istiyorsanız bu bütçe için alınabilecek en güzel sistemlerden birisi Frekans TV'nin Inventus'taki APU sistemi. Oyun testlerinde güzel sonuçlar veriyor gerçekten 👍🏻
  7. nightfall

Radeon mu Nvidia mı?

Nvidia'nın teknolojilerini seviyorum ama Amd daha fiyat/performans kartlar çıkarıyor zannımca. Gerçi teknoloji kısmında Amd de kendini geliştiriyor orası ayrı
  8. nightfall

Linkteki sistemi alıyorum?

Evet doğru diyorsunuz. Genel olarak çok güzel sistem, anakartı da 32 GB'a kadar RAM ve RTX 3060'a kadar ekran kartı destekliyor diye hatırlıyorum. Uzun ömürlü bir tercih olur, ileride ihtiyaçlarınıza göre geliştirebilirsiniz👍🏻
  9. nightfall

Linkteki sistemi alıyorum?

Bu sistemi bir arkadaşıma daha alacaktık o yüzden özellikle işlemciyi araştırdım, gerçekten çok iyi. İşlemcinin oyun performansı bir üst nesil işlemci ve GT 1030 ile neredeyse aynı çıkıyor testlerde. SSD'yi, eğer yüksek boyutlu oyunlar oynayacaksanız, 500 GB olarak almanızı tavsiye ederim 👍🏻
  10. nightfall

Bu sistem istediğiniz oyunlardan çok daha fazlasını bile rahatça oynatır. Ama gaming gen sitesiyle ilgili şikayetler duyuyorum son zamanlarda. Aynı sistem parçalarını tek tek toplamayı da deneyebilirsiniz 👍🏻
  11. nightfall

Ve aleyküm selam. Bilgisayarı ne amaçlı kullanmak istiyorsunuz acaba? Yazılım, grafik/video, oyun ve saire. Bunları da konuda belirtirseniz daha kolay yardımcı olunur 🌿
  12. nightfall

Apu sisteme sonradan ekran kartı takılabilir mi

Evet takılıyor, BIOS'tan geçiş yapıyorsun diye biliyorum
  13. nightfall

Çözüldü✓ 7000₺ Sistem Tavsiyeleriniz

Sağolun bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam 🌿
  14. nightfall

Bu sistemler güzelmiş hocam da ne yazık ki bütçeyi baya aşıyor, teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 👍🏻👍🏻 1662540897 Anladım hocam teşekkür ederim 👋🏻 1662540914 Sanırım bunu alacağız teşekkür ederim 🌿
  15. nightfall

APU işlemci varken eklemenin bir zararı olur mu 1662540284 İkinci el için önerdiğiniz parçalar nedir peki
  16. nightfall

Çok teşekkürler sağolun yardımcı olduğunuz için 🌹
  17. nightfall

Anladım teşekkür ederim sağolun ✨
  18. nightfall

Evet, daha çok dediğiniz oyunlar için olacak. Teşekkür ederim cevabınız için 🌿
  19. nightfall

Selâmün âleyküm arkadaşlar. Bir kardeşimiz sistem alacak ama benim de pek fazla donanım bilgim olmadığı için size sormak istedim. Frekans TV'nin APU sistemi var, bütçenin altında bir fiyat: link 🔗 Bu alınır mı ya da bunun dışında sizin tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. Ayriyeten şöyle bir sorum...
  20. nightfall

Gece Yeni bilgisayarı Oyun indirmek için açık bıraksam

Kyk'da kalırken gece CS:GO indirmek için laptopı açık bırakmıştım, o zamanlar 7-8 GB idi ve sabah 10:30 gibi bitmişti, ama bilgisayara hiçbir şey olmadı 👍🏻
Top Bottom