Knk daha çok oyun ama aşırı oyun oynamıyorum daha çok gta5, world of tanks, ets2, farming sim. gibi güncel olmayan ama zevk veren oyunlarNe amaçlı kullanmak istiyorsunuz acaba? Yazılım, grafik/video, oyun ve saire. Bunu da konuda belirtirseniz daha kolay yardımcı olunur
az daha koyup bunu alabilirsinDostlar selam, aranızda yeniyim 12.000tl civarında bir kasa toplamak istiyorum parçalar hakkında bilgim 0 aranızda yardımcı olabilecek birisi var mı? Tüm detayları ile anlatacak birisi
Sağol knk teşekkür ederimNOVA-6600XT / INTEL I3-12100F / ASUS RX 6600 XT DUAL OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-6600XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-10400F ve ASUS RX 6600XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
az daha koyup bunu alabilirsin
rica ederim bu arada i3 bu knk alma diyenlere kulak asma yeni nesil i3 bu canavarSağol knk teşekkür ederim
Bu sistem istediğiniz oyunlardan çok daha fazlasını bile rahatça oynatır. Ama gaming gen sitesiyle ilgili şikayetler duyuyorum son zamanlarda. Aynı sistem parçalarını tek tek toplamayı da deneyebilirsinizNOVA-6600XT / INTEL I3-12100F / ASUS RX 6600 XT DUAL OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-6600XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-10400F ve ASUS RX 6600XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
az daha koyup bunu alabilirsin
Tavsiyen için teşekkür ederim dostumBu sistem istediğiniz oyunlardan çok daha fazlasını bile rahatça oynatır. Ama gaming gen sitesiyle ilgili şikayetler duyuyorum son zamanlarda. Aynı sistem parçalarını tek tek toplamayı da deneyebilirsiniz
Ricâ ederim hayırlı günlerTavsiyen için teşekkür ederim dostum