Neler Yeni

Sıfır yeni sistem toplama

Battalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Battal çivi
Bütçe
12000
Dostlar selam, aranızda yeniyim 12.000tl civarında bir kasa toplamak istiyorum parçalar hakkında bilgim 0 aranızda yardımcı olabilecek birisi var mı? Tüm detayları ile anlatacak birisi 😅

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Ve aleyküm selam. Bilgisayarı ne amaçlı kullanmak istiyorsunuz acaba? Yazılım, grafik/video, oyun ve saire. Bunları da konuda belirtirseniz daha kolay yardımcı olunur 🌿

Battalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Battal çivi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne amaçlı kullanmak istiyorsunuz acaba? Yazılım, grafik/video, oyun ve saire. Bunu da konuda belirtirseniz daha kolay yardımcı olunur 🌿
Knk daha çok oyun ama aşırı oyun oynamıyorum daha çok gta5, world of tanks, ets2, farming sim. gibi güncel olmayan ama zevk veren oyunlar

EscaLion

80+
Dostlar selam, aranızda yeniyim 12.000tl civarında bir kasa toplamak istiyorum parçalar hakkında bilgim 0 aranızda yardımcı olabilecek birisi var mı? Tüm detayları ile anlatacak birisi 😅
az daha koyup bunu alabilirsin

Battalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Battal çivi

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can

az daha koyup bunu alabilirsin
Bu sistem istediğiniz oyunlardan çok daha fazlasını bile rahatça oynatır. Ama gaming gen sitesiyle ilgili şikayetler duyuyorum son zamanlarda. Aynı sistem parçalarını tek tek toplamayı da deneyebilirsiniz 👍🏻

Battalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Battal çivi
Bu sistem istediğiniz oyunlardan çok daha fazlasını bile rahatça oynatır. Ama gaming gen sitesiyle ilgili şikayetler duyuyorum son zamanlarda. Aynı sistem parçalarını tek tek toplamayı da deneyebilirsiniz 👍🏻
Tavsiyen için teşekkür ederim dostum 👍👍

Top Bottom