Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bu fiyat bandında veya daha iyisi var ise bütçeyi arttırırım sistem arıyorum bunu buldum
hayırlı olsun...Bu fiyat bandında veya daha iyisi var ise bütçeyi arttırırım sistem arıyorum bunu buldum
Ben de öyle bir şey düşünüyorumilerde rx 6600 ile takviye yapabilirsiniz
Bu sistemi bir arkadaşıma daha alacaktık o yüzden özellikle işlemciyi araştırdım, gerçekten çok iyi. İşlemcinin oyun performansı bir üst nesil işlemci ve GT 1030 ile neredeyse aynı çıkıyor testlerde. SSD'yi, eğer yüksek boyutlu oyunlar oynayacaksanız, 500 GB olarak almanızı tavsiye ederimSanırım SSD değişimi daha iyi oluyor biraz baktım da fikir verebilecek olan var mı?
evet yükselt bence deSanırım SSD değişimi daha iyi oluyor biraz baktım da fikir verebilecek olan var mı?
256 GB asla yetmez bu gün r6 GTA V vs doldurur 500gb ssd 500gb HDD alırım belkiBu sistemi bir arkadaşıma daha alacaktık o yüzden özellikle işlemciyi araştırdım, gerçekten çok iyi. İşlemcinin oyun performansı bir üst nesil işlemci ve GT 1030 ile neredeyse aynı çıkıyor testlerde. SSD'yi, eğer yüksek boyutlu oyunlar oynayacaksanız, 500 GB olarak almanızı tavsiye ederim
al al güzel sistem 3060 a kadar takarsınBu fiyat bandında veya daha iyisi var ise bütçeyi arttırırım sistem arıyorum bunu buldum
ssd yi 500 gb yapSanırım SSD değişimi daha iyi oluyor biraz baktım da fikir verebilecek olan var mı?
Evet doğru diyorsunuz. Genel olarak çok güzel sistem, anakartı da 32 GB'a kadar RAM ve RTX 3060'a kadar ekran kartı destekliyor diye hatırlıyorum. Uzun ömürlü bir tercih olur, ileride ihtiyaçlarınıza göre geliştirebilirsiniz256 GB asla yetmez bu gün r6 GTA V vs doldurur 500gb ssd 500gb HDD alırım belki