Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

Gaminggentrden ürün alınır mı sorun çözmede iyilermi

Gaminggenden çok alışveriş yaptım sistemde sorun yaşamadım sadece aldığım ramde gecikme oldu bayram arası indirimler vardı stokta sıkıntı olmuş birebir yetkil ilgilendi ve gecikme için özür dileyip anahtarlık ve bardak altlığı hediye gönderdiler mousem ile
  2. F1nerF1rst

YENİ SİSTEM ALINCA YAPILACAKLAR

Rica ederim güle güle kullanın hocam sisteminizi 1687298829 Örnek olarak verdim manuel olarak kurmayan arkadaşlar kullanabilir türevi çok uygulama var yıllardır kendimde kullanırım lazım olduğunda şayet bir problem yaşamadım
  3. F1nerF1rst

YENİ SİSTEM ALINCA YAPILACAKLAR

Format sonrası temel chrome veya opera gx kur ardından winrar kur unutma :) sonrasında driverlerini biliyorsan manuel kur yoksa driver boostee gibi programlardan destek alarak kur sistemin sıcaklıkları afterburner ile biraz takip et extreme ısınma durumu vs var mı işlemci macunu düzgün sürmüş...
  4. F1nerF1rst

Çözüldü✓ Trendyol Hazır Sistem

Saçma pahalı o fiyatta daha iyi sistemler bulunur ayriyetten yanında monitör veriyor da ne veriyor lg flatron 60hz 19 inç de bir monitör sonuç olarak anlatabildim mi
  5. F1nerF1rst

Bu sistem fiyatına göre nasıl sizce alınır mı?

Fiyatına göre iyi diyebilirim hocam toplamaya kalkınca biraz daha pahalıya geliyor
  6. F1nerF1rst

Çözüldü✓ Evkurdan sistem buldum nasıl fps ler verir bilgi

Bana tercüme olmuşsun hocam sağolasın ryzen 3 4.nesil işlemci ryzen 5 1.nesilden daha kötü anlatmaya çalışıyorum bende dediklerin haklı zaten kasa quadro psu canlı bomba kompansatörler allah bilir ip gibidir
  7. F1nerF1rst

Evkura ekran kartı gelirse yine sorarsın buraya olunca ekran kartı alırsın o 2200g nin içindeki vega çoğu gpu dan iyi şuan gt 740 dan hayli hayli iyi
  8. F1nerF1rst

Biz burda sana mantıklı olanı söylüyoruz kredi kartın yoksa bile şuan bu sisteme para verme kenarı para attıysan 2.el sistem diz apu şeklinde sonra taksitle ekran kartını al
  9. F1nerF1rst

Baba işlemci mi hocam yapma gözünü seveyim o işlemci ryzen 5 1600 den kötü Allah aşkına
  10. F1nerF1rst

Ben 750 ti r5 2600 8 gb 3200mhz ram ile valoda 1080 low 160 fps oynuyordum hocam
  11. F1nerF1rst

Hocam vega serisi var apu sistemde ve çift kanal beslemeli oynaması normal bu kart çer çöp işlemci de iyi diyemem açıkçası zaten ram tek kanal amd çift kanal ramde performans artışı sağlıyor
  12. F1nerF1rst

Drop kaçınılmaz ve tahmini belirttim altı olabilir çünkü valoda 3470 ile 720p lowda 70 fps civarı maximum gördük gerçi biraz işlemciye bakıyor oyun ama dediğim gibi
  13. F1nerF1rst

Performans beklemeyin hocam oyun açısından belirtmiştim o ekran kartı ile yeğenim roblox oynuyor cs valo oynarsınız arkada discord falan açık olursa ortalama 90 fps civarı
  14. F1nerF1rst

Bu iyinin kötüsü değil hocam bu direk 5 kuruş etmeyecek bir sistem zamanında turbox ve izoly setler vardı internette onlar gibi dolandırıcılık bu resmen fiyata baksanıza
  15. F1nerF1rst

Yani hocam bilgisayarsız olmuyor bu bir gerçek işiniz vardır o yüzden almak zorundasınızdır fakat bu sistem gerçekten alınacak bir sistem değil bunu size önerip aldırmak dolandırmak olur gt740 ı benim yeğenim i5 3470 ile roblox oynamak için kullanıyor
  16. F1nerF1rst

Aleyküm selam şöyle söyliyeyim şuanda asla alıncak bir sistem olmaz hem 0 vaadiyle hemde evkurda tahmini bi fiyat düşünürsem bu sistem paranızı çöpe atmış olursunuz diyebilirim 10k bandında internette güzel sistemler var kredi kartı yok galiba ama buna para vermek çok gereksiz olur elle tutulur...
  17. F1nerF1rst

Çözüldü✓ Laptop satsam ne kadar eder? ( özellikleri açıklamada )

hocam satın alımı buradan duyurmak yerine 2.el kısmında konu açıp linkini eklerseniz daha iyi olur fiyat konusunda upluyorum
  18. F1nerF1rst

ince hesaptan az önce sistem aldım iyi mi? ?

konuyu yanlış okumuşum kasa geldi zannettim ben daha gelmemiş yeni almış kusura bakmayın :) 1647638580 .
Top Bottom