Arama sonuçları: *

1. L

5500 TL'ye i5 10400F+RX 560 Sistem Alınır mı?

Rx 560, 5700 tl sence uygun mu hocam? Sakin alma, son 4-5 aydir Teknobiyotik sacmaliyor.
  2. L

[5900TL] 1650SUPER'Lİ Sistem

O nasil küsür 1000 tl fazlasina küsür mü denir ? Fakat su anki piyasaya gore iyi bir sistem.
  3. L

Rtx 2060 lı sistem Alıyorum

2060 süper değil 2060'lı bu sistem. Ayrıca şu şartlardaki fiyatı gayet iyi.
  4. L

bilgisayar kasarmı bilmiyorum bilen yardım

Bu fiyata bu pc çok kötü.
  5. L

6700xt - 5600x bu sistem alinir mi ?

Parçalar bakımından güzel sistem, fakat maalesef çok pahalı. Piyasalar düzelse bu sistem rahat 11-12k'ya bulunur. Ama beklemek istemeyen için iyi bir sistem.
  6. L

Teknobiyotik A4 sistem alınır mı?

Uyarıyı yiyince ben :)
  7. L

Alinamaz, ayni fiyata cok daha iyi performans veren bir pc varken ne bu attigi pc ne de turbox, izoly’ler alinabilir. Adam film izleyecekse bile neden izoly alsin ki yine sacma. Cunku izoly turbox gibi pclerin %95’inin ayni fiyatina cok daha iyi bir bilgisayar alinabiliyor. Hem uzun omurlu...
  8. L

Asil senin bu sacma cevabi vermenin sebebi nedir, umarim saka yapiyorsundur. Adamlar toplamis pc yapmis, alinir ne demek, bu nasil mantiktir? O zaman her firmanin topladigi pc alinir senin dedigine gore... Firmalar ozellikle su aralar birbiriyle uyum icerisinde olmayan parcalari birlestirip...
  9. L

4800tlye rx 560 ALINMAZ
  10. L

AMD Ryzen 5 5600X + RTX 3060 Sistem Nasıl ?

Hocam "stokta yok" yazıyor ama, sistem güzel.
  11. L

Bu kasa uzun süre yeter mi ?

Cunku fiyati cok pahali, o paraya daha iyileri var hem de cok daha iyileri
  12. L

Bu kasa uzun süre yeter mi ?

Sakın alma
  13. L

gaming gen tr indrimdeki 4549tl lik hazır sistem alınır mı?

"FSP" marka PSU'yu duymamış olmanız bence sistem hakkında görüş belirtmemeniz gerektiğini gösteriyor. Sistem gayet güzel fakat ben olsam yeni da sistemi beklerdim.
  14. L

İnno3D Geforce Gtx 1660 mı? Super mi?

1660super çok iyi karttır, ben de yapmanı öneririm.
  15. L

DA-3 Sistemi sonunda aldım.

Hayırlı olsun güzel sistem gaming x de güzel anakart, güzel günlerde kullan.
  16. L

V O K Sistemi sizce nasıl

Kötü... -Anakartın VRM'leri çok kötü. B450ms2h çok daha iyi. -Mech modeli ısınıyor. -Kasa ve psu berbat.
  17. L

bu pc bu oyunlar için yetermi?

Hocam çok giriş seviyesi yani rx 550 tarih oldu artık 1200af de aynı şekilde. Bütçeniz 4000tl midir?
  18. L

bu pc bu oyunlar için yetermi?

Oynayabilirsin fakat 3900'ü birazcık aşarsan bu var : https://www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-3-3100-3-6ghz-gtx1650-super-4gb-8gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html Bir de bu var ...
  19. L

Arkadaşlar bana Max 7 bine monitör kasa önerir misiniz?

Ben olsam DA3+ aoc 24g2u yapardım. Fakat yükseklik ayarı yapmam gerekmez derseniz 200tl daha ucuza asus da çok iyidir.
  20. L

Çözüldü✓ Bu adamın kıymetini bilin

Ne demek, sistem kötü değil zaten 5400TL'ye şu an gayet de alınabilecek bir sistem. Fakat fiyatlar çok artmış 2 ay önce 5600xtli bu parçaların fiyatı buydu :(
Top Bottom