Neler Yeni

Teknobiyotik A4 sistem alınır mı?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Kesinlikle bütün firmaların topladığı bilgisayarlar alınabilir en basitinden turbox örnek veriyorum sen bu ürünü alırsın sadece internette gezersin film izlersin diziyi izlersin müzik dinlersin yani neymiş alınabilirmiş he turbox alın demiyorum kimseye ama her ürün alınabilir dersin ki benim demek istediğim farklı bir şey burada ben şunu şunu şunu yapacağım bana bu bilgisayar uygun mu dersin oranızdan buranızdan anlamayın söylediklerimi gençler
Alinamaz, ayni fiyata cok daha iyi performans veren bir pc varken ne bu attigi pc ne de turbox, izoly’ler alinabilir.
Adam film izleyecekse bile neden izoly alsin ki yine sacma. Cunku izoly turbox gibi pclerin %95’inin ayni fiyatina cok daha iyi bir bilgisayar alinabiliyor. Hem uzun omurlu olmasi acisindan hem de daha iyi performans vermesi acisindan. Dolayisiyla insanlari yanlis bilgilendirme lutfen, bu atilan sistem de o fiyata alinmaz, izoly de alinmaz, turbox da alinmaz.

DonanımFikir

2025 Artık Sen Hoşgel
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,804
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
O paraya Webteknonun son çıkardığı sistem daha mantıklı ama yine de dediğim sistem mantıksız ama bu sisteme göre mantıklı

slayerzs34

80+ Bronze
Alinamaz, ayni fiyata cok daha iyi performans veren bir pc varken ne bu attigi pc ne de turbox, izoly’ler alinabilir.
Adam film izleyecekse bile neden izoly alsin ki yine sacma. Cunku izoly turbox gibi pclerin %95’inin ayni fiyatina cok daha iyi bir bilgisayar alinabiliyor. Hem uzun omurlu olmasi acisindan hem de daha iyi performans vermesi acisindan. Dolayisiyla insanlari yanlis bilgilendirme lutfen, bu atilan sistem de o fiyata alinmaz, izoly de alinmaz, turbox da alinmaz.
Değinmek istediğim nokta farklıydı boşver yetmiyor senin ram anlaşılan
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim bu saçma soruyu sormanın sebebi ne adamlar Hani koskoca bileşenleri almış toplamış bilgisayar yapmış alınır tabii ki neden alınmasın sen ne istiyorsun ne yapacaksın bu bilgisayarda onu söyle bunlara uygun mu değil mi diye sorarsın
@Mehmet Yılmaz kardesim bu yazdığıma sizin çocuklar yanlış bilgi uyarısı demiş. Burada herhangi bir bilgilendirme yazıyor mu? Kişisel görüşümü yazdım farkında mıyız?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
kardeşim bu saçma soruyu sormanın sebebi ne adamlar Hani koskoca bileşenleri almış toplamış bilgisayar yapmış alınır tabii ki neden alınmasın sen ne istiyorsun ne yapacaksın bu bilgisayarda onu söyle bunlara uygun mu değil mi diye sorarsın
sen galiba bronze rütbesini konu dışı saçma muhabbetlerle kazanmışsın pc hakkında uzaktan yakından tek bir bilgin yok

Uyarıyı yiyince ben :)
ben boş konuşuyoru siz bana uyarı atıyoru ama bak nası dönuyoru ben

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Ben sadece film dizi izliyorum ekran kartına ihtiyacım yok mesela anlamıyorsunuz ki ne demek istediğimi. Git sen kurs al bence
5k fiyata r5 1600 rx 560 alınır diyen sen kurs alması gereken ben film izleyeceksen sadece git tüplü televizyon al sonrada biraz pc toplama rehberine para bay düzgün öğretsinler

slayerzs34

80+ Bronze
sen galiba bronze rütbesini konu dışı saçma muhabbetlerle kazanmışsın pc hakkında uzaktan yakından tek bir bilgin yok

ben boş konuşuyoru siz bana uyarı atıyoru ama bak nası dönuyoru ben
Türkçe öğretmeni önemli

5k fiyata r5 1600 rx 560 alınır diyen sen kurs alması gereken ben film izleyeceksen sadece git tüplü televizyon al sonrada biraz pc toplama rehberine para bay düzgün öğretsinler
Rehberi sen alırsın. Benim anlatmak istediğimi anlarsan konuyu sağa sola çekmen gerekmeyecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,987
Üyeler
164,226
Son üye
apoairly
Top Bottom