Alinamaz, ayni fiyata cok daha iyi performans veren bir pc varken ne bu attigi pc ne de turbox, izoly’ler alinabilir.Kesinlikle bütün firmaların topladığı bilgisayarlar alınabilir en basitinden turbox örnek veriyorum sen bu ürünü alırsın sadece internette gezersin film izlersin diziyi izlersin müzik dinlersin yani neymiş alınabilirmiş he turbox alın demiyorum kimseye ama her ürün alınabilir dersin ki benim demek istediğim farklı bir şey burada ben şunu şunu şunu yapacağım bana bu bilgisayar uygun mu dersin oranızdan buranızdan anlamayın söylediklerimi gençler
Değinmek istediğim nokta farklıydı boşver yetmiyor senin ram anlaşılanAlinamaz, ayni fiyata cok daha iyi performans veren bir pc varken ne bu attigi pc ne de turbox, izoly’ler alinabilir.
Adam film izleyecekse bile neden izoly alsin ki yine sacma. Cunku izoly turbox gibi pclerin %95’inin ayni fiyatina cok daha iyi bir bilgisayar alinabiliyor. Hem uzun omurlu olmasi acisindan hem de daha iyi performans vermesi acisindan. Dolayisiyla insanlari yanlis bilgilendirme lutfen, bu atilan sistem de o fiyata alinmaz, izoly de alinmaz, turbox da alinmaz.
@Mehmet Yılmaz kardesim bu yazdığıma sizin çocuklar yanlış bilgi uyarısı demiş. Burada herhangi bir bilgilendirme yazıyor mu? Kişisel görüşümü yazdım farkında mıyız?kardeşim bu saçma soruyu sormanın sebebi ne adamlar Hani koskoca bileşenleri almış toplamış bilgisayar yapmış alınır tabii ki neden alınmasın sen ne istiyorsun ne yapacaksın bu bilgisayarda onu söyle bunlara uygun mu değil mi diye sorarsın
Uyarıyı yiyince benDeğinmek istediğim nokta farklıydı boşver yetmiyor senin ram anlaşılan
Ne oluyormuş sana tam olarak uyarı yiyince?Uyarıyı yiyince ben
sen galiba bronze rütbesini konu dışı saçma muhabbetlerle kazanmışsın pc hakkında uzaktan yakından tek bir bilgin yokkardeşim bu saçma soruyu sormanın sebebi ne adamlar Hani koskoca bileşenleri almış toplamış bilgisayar yapmış alınır tabii ki neden alınmasın sen ne istiyorsun ne yapacaksın bu bilgisayarda onu söyle bunlara uygun mu değil mi diye sorarsın
ben boş konuşuyoru siz bana uyarı atıyoru ama bak nası dönuyoru benUyarıyı yiyince ben
Söylediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Benim görüşüm bu. Benim işimi gören bilgisayarı alırım.sen galiba bronze rütbesini konu dışı saçma muhabbetlerle kazanmışsın pc hakkında uzaktan yakından tek bir bilgin yok
5k fiyata rx 560 işini görüyorsa gel sana kurs vereyimSöylediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Benim görüşüm bu. Benim işimi gören bilgisayarı alırım.
Ben sadece film dizi izliyorum ekran kartına ihtiyacım yok mesela anlamıyorsunuz ki ne demek istediğimi. Git sen kurs al bence5k fiyata rx 560 işini görüyorsa gel sana kurs vereyim.
5k fiyata r5 1600 rx 560 alınır diyen sen kurs alması gereken ben film izleyeceksen sadece git tüplü televizyon al sonrada biraz pc toplama rehberine para bay düzgün öğretsinlerBen sadece film dizi izliyorum ekran kartına ihtiyacım yok mesela anlamıyorsunuz ki ne demek istediğimi. Git sen kurs al bence
Türkçe öğretmeni önemlisen galiba bronze rütbesini konu dışı saçma muhabbetlerle kazanmışsın pc hakkında uzaktan yakından tek bir bilgin yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben boş konuşuyoru siz bana uyarı atıyoru ama bak nası dönuyoru ben
Rehberi sen alırsın. Benim anlatmak istediğimi anlarsan konuyu sağa sola çekmen gerekmeyecek5k fiyata r5 1600 rx 560 alınır diyen sen kurs alması gereken ben film izleyeceksen sadece git tüplü televizyon al sonrada biraz pc toplama rehberine para bay düzgün öğretsinler
1600 ve rx 560l lı sistem i 4800 e alanın kafasını.... neyse küfür yasakSistem alınır mı, alınmaz ise neden alınmaz? https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-a4-oyuncu-bilgisayari.html