Arama sonuçları: *

1. S

17000-18000 TL Hazır Sistem önerir misiniz??

Dostum şu sisteme bak derim Asus geri ödemesi ile 2300 TL geri gelecek 18 bin TL nin altına düşüyor wifi adaptör de veriyorlar hem bana göre kasa bileşenleri daha kaliteli...
  2. S

16K Hazır Sistem Önerisi

Ben RX 480 kullanıcısıydim 8 yıldır 8 yılda toplamda 20 defa wattman yaşamamışımdır.Şimdi ise RX 6750 xtli bir sistem topluyorum gözüm kapalı aldım ekran kartını 1654002609 Hocam 6600 xt ile ile 12100 f önermiyorum 15 k fiyat bandında çok daha iyi sistemler çıkar bide oynamak istediğin oyunlar...
  3. S

16K Hazır Sistem Önerisi

AMD driver sorunları çok abartilmaya başladı bence 6000 serisinde rx500 serisine oranla kalmadı diyebiliriz 1654002164 İslemcin ne hocam ona göre yardımcı olurum
  4. S

16K Hazır Sistem Önerisi

Şu an müsait değilim ama o fiyata 6600 xt li çok güzel sistem toplarsın
  5. S

16K Hazır Sistem Önerisi

Sadece oyun oynucaksan bence AMD al geç derim daha ucuz oyunlarda hemen hemen aynı petformans bütçenizi belirtin müsait olursam yardımcı olmaya çalışırım işteyim su an bide forumda bu tarz konu açacaksaniz gece açmaya belli bir yaş üstündeki kitle çalıştığı için her zaman yardımcı olamaz
  6. S

16K Hazır Sistem Önerisi

Burdakilerin AMD tabanlı ekran kartlarına ön yargısı yok sıkıntı hazır sistemlerde forumda takılan kişilerin parasını çöpe atmaya niyeti yok ve o yüzden sizi uyarıyorlar rx6600 fiyatına göre gayet güzel bir kart şayet hazır sistemlerde firmalar elinde satamadigi parçaları sisteme koyuyorlar yada...
  7. S

Çözüldü✓ 15kya kadar hazır sistem önerisi

6650 ekran kartı 3060 ti dan fazla performans veriyor dostum 1653215161 Ama arkadaşa katılıyorum kampanyalı olarak sistemler çıkabilir siteler indirimlerini pazar gecelerine saklayabiliyorlar bence biraz beklemende fayda var
  8. S

Çözüldü✓ 15kya kadar hazır sistem önerisi

https://www.incehesap.com/pch-penumbra-oyuncu-bilgisayari-fiyati-56273/
  9. S

20k hazır sistem önerisi

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a-3060-ti/ ekran kartını 3060 ti yaparsan 18 bine denk geliyor dostum buraya da bakabilirsin attığım sitedeki diğer sistemleri di kontrol et istersen gamegaraj bana göre diğer sitelere göre daha uygun geliyor
Top Bottom