ne alaka hocam forumdaki amd forumlarına bak denk gelmemiştir normal olarak?Ben orda örnek verdim kötü demedim ayrıca yardım istediğim zaman AMD kullananlardan kimseden ses çıkmıyor
Bende sizin gibi düşünüyorum AMD sistemlere bir şans vericem diyorum herkes AMD savunuyor ama 1 tane düzgün bilgi veren yok araştırma yaptım şöyle bir şey çıkardım daha PSU ve kasa seçmedim şuan 4-5 k arası parça alıp oldukça ekleme yapicak sizce parcalar nasıl elimde patlasın istemiyorumBurdakilerin AMD tabanlı ekran kartlarına ön yargısı yok sıkıntı hazır sistemlerde forumda takılan kişilerin parasını çöpe atmaya niyeti yok ve o yüzden sizi uyarıyorlar rx6600 fiyatına göre gayet güzel bir kart şayet hazır sistemlerde firmalar elinde satamadigi parçaları sisteme koyuyorlar yada çok ucuz kalitesiz parçaları özellikle bunu kasa ve psu da yapıyorlar ssd kısmında ucuz bir ssd kalmadığı için kinoxia yapıştırıp geçiyorlar o konuda haklılar ama aldığınız sistemde sürekli hava sirkülasyonu iyi olmayan kasa ve muhtemelen 1-2 sene içersinde elinizde patlicak veya kullanırken sisteminize zarar verebilecek psular var kaliteli kullanılan sistemlerde de fiyat cabası kaç defa orta üst segmentte hazır sistem baktiysam indirim ve firsat günlerinde 25 klik sistemi 22-21 bin lira arasında 20 k lik sistemleri de 17 bin lira civarında toplayabildigimi gördüm aldığınız şeye para veriyorsunuz çöpe atacak paraniz varsa atabilirsiniz kimse sizi tutmaz ama aradaki farkı anlamadan bence eleştirmeyin lütfen.
Sadece oyun oynucaksan bence AMD al geç derim daha ucuz oyunlarda hemen hemen aynı petformans bütçenizi belirtin müsait olursam yardımcı olmaya çalışırım işteyim su an bide forumda bu tarz konu açacaksaniz gece açmaya belli bir yaş üstündeki kitle çalıştığı için her zaman yardımcı olamazBende sizin gibi düşünüyorum AMD sistemlere bir şans vericem diyorum herkes AMD savunuyor ama 1 tane düzgün bilgi veren yok araştırma yaptım şöyle bir şey çıkardım daha PSU ve kasa seçmedim şuan 4-5 k arası parça alıp oldukça ekleme yapicak sizce parcalar nasıl elimde patlasın istemiyorum
İ3 12100f
Asus prime h610m-AD4
Rx 6600xt
Ballistix 3200 MHz 8X2
Xpg sx6000 512 GB
Bende şuan net bütçe yok 1 haftaya 5k kadar para elime gecicek oldukça parça ekliycem çok lüxs parçalar gözümde yok ama performanx gibi dandik olmasında toplamda 15 16 kSadece oyun oynucaksan bence AMD al geç derim daha ucuz oyunlarda hemen hemen aynı petformans bütçenizi belirtin müsait olursam yardımcı olmaya çalışırım işteyim su an bide forumda bu tarz konu açacaksaniz gece açmaya belli bir yaş üstündeki kitle çalıştığı için her zaman yardımcı olamaz
Şu an müsait değilim ama o fiyata 6600 xt li çok güzel sistem toplarsınBende şuan net bütçe yok 1 haftaya 5k kadar para elime gecicek oldukça parça ekliycem çok lüxs parçalar gözümde yok ama performanx gibi dandik olmasında toplamda 15 16 k
ne bilgisi hocam zaten herkes söylüyo paran varsa nvidia al fp bakıyosan amd nvidia ile amdde aynı kartlar arasında 3-4k fark var şu an amddeki tek sorun driver yaşayanlar var (düzgün sürümü yükleyince bi daha uğraşmıyosun) ama onu takıntı haline getirip nvidia fanboylugu yapan da varBende sizin gibi düşünüyorum AMD sistemlere bir şans vericem diyorum herkes AMD savunuyor ama 1 tane düzgün bilgi veren yok araştırma yaptım şöyle bir şey çıkardım daha PSU ve kasa seçmedim şuan 4-5 k arası parça alıp oldukça ekleme yapicak sizce parcalar nasıl elimde patlasın istemiyorum
İ3 12100f
Asus prime h610m-AD4
Rx 6600xt
Ballistix 3200 MHz 8X2
Xpg sx6000 512 GB
AMD kötü diyenler driver hatalarından muzdarip oluyor genelde (ben de dahil). 6600xt 1080p de 3060'tan daha iyi performans verebiliyor, veriyor. Nvidia kartların DLSS ve yayıncalıkta ekstra özellikleri var. AMD'de FSR ile DLSS' i yakalamaya başladı gibi. Kafası daha az ağrısın diye insanlar Nvidia'ya yöneliyor ama şu an 6000 serisinde problem yaşayan görmedimBende sizin gibi düşünüyorum AMD sistemlere bir şans vericem diyorum herkes AMD savunuyor ama 1 tane düzgün bilgi veren yok araştırma yaptım şöyle bir şey çıkardım daha PSU ve kasa seçmedim şuan 4-5 k arası parça alıp oldukça ekleme yapicak sizce parcalar nasıl elimde patlasın istemiyorum
İ3 12100f
Asus prime h610m-AD4
Rx 6600xt
Ballistix 3200 MHz 8X2
Xpg sx6000 512 GB
Bende 6600xt almayı planlıyorum uyumlu anakart ram falan soruyorum pek yazan yokAMD kötü diyenler driver hatalarından muzdarip oluyor genelde (ben de dahil). 6600xt 1080p de 3060'tan daha iyi performans verebiliyor, veriyor. Nvidia kartların DLSS ve yayıncalıkta ekstra özellikleri var. AMD'de FSR ile DLSS' i yakalamaya başladı gibi. Kafası daha az ağrısın diye insanlar Nvidia'ya yöneliyor ama şu an 6000 serisinde problem yaşayan görmedim
AMD driver sorunları çok abartilmaya başladı bence 6000 serisinde rx500 serisine oranla kalmadı diyebilirizne bilgisi hocam zaten herkes söylüyo paran varsa nvidia al fp bakıyosan amd nvidia ile amdde aynı kartlar arasında 3-4k fark var şu an amddeki tek sorun driver yaşayanlar var (düzgün sürümü yükleyince bi daha uğraşmıyosun) ama onu takıntı haline getirip nvidia fanboylugu yapan da var
İslemcin ne hocam ona göre yardımcı olurumBende 6600xt almayı planlıyorum uyumlu anakart ram falan soruyorum pek yazan yok
evet ben driver sorunu yaşayan 3-4 kişi ile karşılaştım koca forumda 6600 kartında o da üşenip driver kurmayan herifler en son sürümü yükleyip nvidia daha iyi diye konu aciyorduAMD driver sorunları çok abartilmaya başladı bence 6000 serisinde rx500 serisine oranla kalmadı diyebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
İslemcin ne hocam ona göre yardımcı olurum
İ3 12100fAMD driver sorunları çok abartilmaya başladı bence 6000 serisinde rx500 serisine oranla kalmadı diyebiliriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
İslemcin ne hocam ona göre yardımcı olurum