Neler Yeni

Çözüldü✓ 15kya kadar hazır sistem önerisi

Axes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim Coşkun
Bütçe
15999
Arkadaşlar merhaba,konuda da belirttiğim gibi 10 15k arası bir sistem almak istiyorum ama kendim tam fiyat performans güzel bir sistem bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Ürünü gördüm ama Ssd'si pek kafama yatmadı ve bu fiyata 3060lı sistem bulunabiliyor.Ne düşünüyorsunuz?
6650 ekran kartı 3060 ti dan fazla performans veriyor dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fiyat olarak biraz fazla bu yüzden kampanya sistem beklemek mantıklı olabilir ama 6650XT RTX 3060 dan iyidir.
Ama arkadaşa katılıyorum kampanyalı olarak sistemler çıkabilir siteler indirimlerini pazar gecelerine saklayabiliyorlar bence biraz beklemende fayda var

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Axes

wykonos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
bahadır arabacı
Ürünü gördüm ama Ssd'si pek kafama yatmadı ve bu fiyata 3060lı sistem bulunabiliyor.Ne düşünüyorsunuz?
Ben aldım bu pc'yi, sadece ssd'yi Apacer 512gb yaptım. Tek tek toplarsan daha ucuza geliyor şuan, ben aldığımda ekran kartı 9300 liradan satıştaydı şuan 8300 lira. Dual fanlı asus falan denk gelirse 7500'e alınabilir.
Sistemde 3 fanlı xfx var, fanları %100 yapınca 60 derece civarında geziyor ama gürültü oluşuyor.
Daha kaliteli parçalarla hemen hemen bu fiyatlara toplayabilirsin diye düşünüyorum ilk çıktığında bu pc 15299'du.
Bu fiyata 12400f'li bir sistem ile en az iki fanlı bir 3060 almaya çalışınca 2 bin lira civarı bir fark oluşuyordu. Hem amd işlemci + gpu ile SAM kullanarak %3-10 arası fps artışı elde ediyorsun, OC imkanı var ve diğer işlerim için de ideal diye tercih ettim. Kullandığım programlarda DLSS açamadığım için saf güç daha önemliydi. FSR vs gibi teknolojiler DLSS'in yerini tutmasa da daha az performanslı bir yardımcı program olarak var en azından, açmaya ihtiyaç duymadım zaten her şeyi ultrada açıyor.
Genel olarak memnunum, PSU FSP 549.6W 12V çıkışı var, yeterli.
Apacer nvme ilk tercihim değildi ama bütçeye uygun bu vardı, toplama pc alacaksam samsung 980 ilk tercihimdi.
Ramler benim daha önce duymadığım bir markaydı ama internette kullananlar baya memnun sanırım. Aynı fiyata çok alternatif var güvendiğin bir marka seçebilirsin.
Anakart istemediğim ama mecburiyetten aldığım msi b450 pro max. Aslında işini görüyor, ama çok eksiği var muhtemelen, 600 liralık anakart sonuçta. b550 bir anakart alınabilir ama soket değişecek vs çok mantıklı da değil gibi yüksek seviye bir kart almak.
Kasa beklediğimden iyi ama bu fiyatlara zaten başka alternatifler var corsairin bilindik kasalarından alınabilir.
Açıkçası 3060 rx 6600xt rx6650xt 3060ti 1080p'de 144hz'de mutlu edecek kartlar. AAA oyunlarda 60fps üstünü rahat veriyor, fps oyunlarında 144'den yüksek her oyunda alıyor neredeyse.
Aynı fiyata Nvidia ilk tercihimdi ama tek fanlı bir model almak istemedim.
Bu arada sipariş verdim ertesi gün akşam sistem kargolandı ups ile. Sorun varsa sorabilirsin.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
r5 4500 🤨

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Arkadaşlar merhaba,konuda da belirttiğim gibi 10 15k arası bir sistem almak istiyorum ama kendim tam fiyat performans güzel bir sistem bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim
kanka acelen yoksa donanım arişivi sistemlerini bekle 12 k mı oldu sistem iki üç parça da sen yükselt kafana göre piyasadaki tüm 15k lık sistemlere fark atar eminim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Paylaştığım sistemi özelleştirme kısmından işlemciyi 12400f, SSD ise WD 550 1 TB modeli, kasa ise Corsair spec delta 550w seçerek alabilirsiniz. Özelleştirmeler ile beraber gayet yeni nesil yüksek performanslı, kaliteli bir sistem olmuş oluyor. Tabii ki karar sizindir.

Son düzenleme:

Axes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İbrahim Coşkun
Paylaştığım sistemi özelleştirme kısmından işlemciyi 12400f, SSD ise WD 550 1 TB modeli, kasa ise Corsair spec delta 550w seçerek alabilirsiniz. Özelleştirmeler ile beraber gayet yeni nesil yüksek performanslı, kaliteli bir sistem olmuş oluyor. Tabii ki karar sizindir.

Evet bu sistemi ben de gördüm ama özelleştirmelerle o fiyata kampanyalı sistem kovalamak daha mantıklı olur mu sizce?

Top Bottom