Ürünü gördüm ama Ssd'si pek kafama yatmadı ve bu fiyata 3060lı sistem bulunabiliyor.Ne düşünüyorsunuz?
Ben aldım bu pc'yi, sadece ssd'yi Apacer 512gb yaptım. Tek tek toplarsan daha ucuza geliyor şuan, ben aldığımda ekran kartı 9300 liradan satıştaydı şuan 8300 lira. Dual fanlı asus falan denk gelirse 7500'e alınabilir.
Sistemde 3 fanlı xfx var, fanları %100 yapınca 60 derece civarında geziyor ama gürültü oluşuyor.
Daha kaliteli parçalarla hemen hemen bu fiyatlara toplayabilirsin diye düşünüyorum ilk çıktığında bu pc 15299'du.
Bu fiyata 12400f'li bir sistem ile en az iki fanlı bir 3060 almaya çalışınca 2 bin lira civarı bir fark oluşuyordu. Hem amd işlemci + gpu ile SAM kullanarak %3-10 arası fps artışı elde ediyorsun, OC imkanı var ve diğer işlerim için de ideal diye tercih ettim. Kullandığım programlarda DLSS açamadığım için saf güç daha önemliydi. FSR vs gibi teknolojiler DLSS'in yerini tutmasa da daha az performanslı bir yardımcı program olarak var en azından, açmaya ihtiyaç duymadım zaten her şeyi ultrada açıyor.
Genel olarak memnunum, PSU FSP 549.6W 12V çıkışı var, yeterli.
Apacer nvme ilk tercihim değildi ama bütçeye uygun bu vardı, toplama pc alacaksam samsung 980 ilk tercihimdi.
Ramler benim daha önce duymadığım bir markaydı ama internette kullananlar baya memnun sanırım. Aynı fiyata çok alternatif var güvendiğin bir marka seçebilirsin.
Anakart istemediğim ama mecburiyetten aldığım msi b450 pro max. Aslında işini görüyor, ama çok eksiği var muhtemelen, 600 liralık anakart sonuçta. b550 bir anakart alınabilir ama soket değişecek vs çok mantıklı da değil gibi yüksek seviye bir kart almak.
Kasa beklediğimden iyi ama bu fiyatlara zaten başka alternatifler var corsairin bilindik kasalarından alınabilir.
Açıkçası 3060 rx 6600xt rx6650xt 3060ti 1080p'de 144hz'de mutlu edecek kartlar. AAA oyunlarda 60fps üstünü rahat veriyor, fps oyunlarında 144'den yüksek her oyunda alıyor neredeyse.
Aynı fiyata Nvidia ilk tercihimdi ama tek fanlı bir model almak istemedim.
Bu arada sipariş verdim ertesi gün akşam sistem kargolandı ups ile. Sorun varsa sorabilirsin.