Arama sonuçları: *

1. mkurtulus

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/384379/vulcan-ex7500f-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-ex-1-click-oc-geforce-rtx-4060-ti-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 1703101228 bunu al kat ve kat daha ıyı sıstem 1703101327 pardon fiyat yanlış görmüşüm buyurun 19 k ya DDR 5 sistem...
  2. mkurtulus

r5 5600 + rx 7600 = 21k alınır mı

Tercihini ekran kartında rtx serisinden yap
  3. mkurtulus

Bu sistem fiyatına göre iyi midir?.

Hakkı 22 23bin tl
  4. mkurtulus

ryzen 5 5600 asus rx6750xt sistem alnırmı ?

bence bekle daha iyi fiyata sistem çıkar yakında
  5. mkurtulus

izoly pc aldım sizce iyi mi

nefesinizi tüketmeyin
  6. mkurtulus

herhâlde konu sahibinde anlama ıle ilgili problem var. burda bukadar kişi kötüğ diyorsa o sistem kötüdür. bu foruma girmisin bilgi alıyorsun iptal et gir anne baba bu bilgisayar çok kotu arkadaşım sordum bunlar dolandırıcıymış ben yeni sistem bakıcağım de mevzu bitti. kimse senin kötülüğünü...
  7. mkurtulus

çarem yok, çarem yok ceza yememek için yazıp yazıp siliyorum. kredi kartı ıle itopya sinerji inventıs i iincehesap gencergaming tabilon vb birton siteden herhangibir 9 bin tl sistem alsan bunun 10 katı performans verir. ikinci pc dem i54590 var 2000tl aldım ıslemcı anakart 16 remını
  8. mkurtulus

Asus cm6340 hazır sistemi yükseltmelimiyim

Bütçen ne kadar 1675841983 4 ka bütçe ile ekran kartını sabit tutup. R5 5500 b350 anakart 16 rem alırsı. Kendi mevcut sistemini satar üstüne para ekler rtx2060 alır çiçek gibi kullanırsın
  9. mkurtulus

Bütçe 10K - Bu 2 bilgisayardan hangisi alınmalı ?

Aralarında seçim sormuş bana kalsa o marka ekran kartı almam. Intel deme sebebimde kalan donanım ama 320 anakart bar Intel’de yeni nesil anakart var parça kalite farkı da çok iki sistem arasında
  10. mkurtulus

8-9 bin civarı bilgisayar

Suan bu fiyata pchocasi sistemini satıyorlar 7.5 8 bine
  11. mkurtulus

12k 13k araı Hazır Sistem Önerisi

Ekim Kasım ayında yazarsın suan 10 bin olan kasımda 20 olur belki 5 olur
  12. mkurtulus

Pc fiyatlari hakkinda sorum var arkdaar

Zor artık dolar yükseliyor alabiliyorsan 2 el sıfıra yakın sistem al
  13. mkurtulus

Sorunlu G4 yardım !!!

Değişim nasil yapılacak firma ile konuşuldu mu
  14. mkurtulus

Sorunlu G4 yardım !!!

Lolde ise normal 5bin serisi işlemcilerde öyle veriyor 100 110
  15. mkurtulus

Sorunlu G4 yardım !!!

Advanced bölümünden cpu için olan kısıma girerseniz zaten core power boost(core boost power) görünecektir. Auto seçili olacaktır. Disabled yaptıktan sonra F10 tuşuna basın ve yes yazan yere tıklayın. 3600 fazla voltaj cekiyor bunu kapatınca turbo mod kapanıyor 3.6 ghz de çalışır bi deneyin belki...
  16. mkurtulus

Sorunlu G4 yardım !!!

işlemci ile ilgili olabılır biostan cpo kapatırsanız belki duzelır
  17. mkurtulus

Sorunlu G4 yardım !!!

vallahi üzücü umarım sorunu buluruz. kurulum muhabbeti de saçma madem kontrol etmiyorsun ver ben kurayım
  18. mkurtulus

Sorunlu G4 yardım !!!

yarın alicam bende umarım sorun çıkmaz suan korkuttu
Top Bottom