hangi sistemi alıyosun hocaminşallah beni mutlu eder test vidyolarında ki gibi
kötü yazmak için denemeye gerek yoktur ki ben bu forumda 3 yıldır daha önce farklı forumlarda ise yaklaşık 6 yıldır insanlara yardımcı oluyorum ve bu sisteme kötü diyebilecek bilgiye sahibimburda her kötü yorumu yazan insan sistemi deneyip böyle yazan insan mı onuda düşünmek istiyorum
çalışır ama stabil olmaz ben İ7 3610qmde kullanıyorum ama stabil değil oyunlarda berbat performansAlıntıyı görüntüle
win 11 çalışmaz yazıyor? !
izoly lotus olan monitör lühangi sistemi alıyosun hocam
verir hocam darboğaz yapmaz karta medium ayarlarda 180/200 stabil oynarHocam 4. Nesil işlemciye bakarmısın.
çarem yok, çarem yok ceza yememek için yazıp yazıp siliyorum. kredi kartı ıle itopya sinerji inventıs ievet ama başka çarem yok du ki
kart bilgileri ona ayit iptal etsem bile para onlara giderbenim anlamadım bizimkiler izin vermez falan diyorsun , stokda kalmamış gönderemiyorlarmış de iptal et nerden anlicaklar
daha hazırlanıyorsa sanki iptal ediliyordukart bilgileri ona ayit iptal etsem bile para onlara gider
nerden biliyorsunuz ki daha önce aldınız mı sistem den aga evet işlemci kötü ama denemekte çare yokBüyük enayilik. 2. el sistemden kaçıp daha berbat bir 2. el sistem almak Geçmiş olsun göz göre göre dolandırıldınız. Tek bir cümle söyleyeceğim;
Iptal edin.
hocam bunlar aileniz değil mi anlamıyorumki tekrar sipariş verirsin , çalıntı kartmı diyecem artık fdfdfkart bilgileri ona ayit iptal etsem bile para onlara gider