kanka bişi sorcam cidden bu pc iş görür mü valonart gibi oyunlarda idare etsin beni interden baktım aynı parçalara 200 250 fps veriyoduo hevesle alıp geçmiştir bbilgisayar alırken insanın içinde o heycan mutlulugu yasıyor onemli olan hatasını anlayıp iptal etmesi
görmezkanka bişi sorcam cidden bu pc iş görür mü valonart gibi oyunlarda idare etsin beni interden baktım aynı parçalara 200 250 fps veriyodu
idare edeceğini sanmıyorum denemekte fayda varkanka bişi sorcam cidden bu pc iş görür mü valonart gibi oyunlarda idare etsin beni interden baktım aynı parçalara 200 250 fps veriyodu
tahimini kaç verirgörmez
üzmez ama 5600g li apu alırsan ileriye dönük olur ekran kartı bütcren el verdimi rx6600 alırsın tadından yenmezkanka bişi sorcam cidden bu pc iş görür mü valonart gibi oyunlarda idare etsin beni interden baktım aynı parçalara 200 250 fps veriyodu
200-260 arası verirtahimini kaç verir
O sistem 250 fps mi veriyor? Ultra? Low da bile görmez hocankanka bişi sorcam cidden bu pc iş görür mü valonart gibi oyunlarda idare etsin beni interden baktım aynı parçalara 200 250 fps veriyodu
Dostum valo işlemci yüklü oyun değil mi? Ekran kartından daha cok işlemi önemli. Zula gibi oyunlar buna dahil.üzmez ama 5600g li apu alırsan ileriye dönük olur ekran kartı bütcren el verdimi rx6600 alırsın tadından yenmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
200-260 arası verir
dürüst olursak iş görür ama bu pcnin dandik olduğu gerçeğini değiştirmezkanka bişi sorcam cidden bu pc iş görür mü valonart gibi oyunlarda idare etsin beni interden baktım aynı parçalara 200 250 fps veriyodu
100fps oynarsın diye düşünüyorumkanka bişi sorcam cidden bu pc iş görür mü valonart gibi oyunlarda idare etsin beni interden baktım aynı parçalara 200 250 fps veriyodu
verir mediumda bile verirO sistem 250 fps mi veriyor? Ultra? Low da bile görmez hocan
Dostum valo işlemci yüklü oyun değil mi? Ekran kartından daha cok işlemi önemli. Zula gibi oyunlar buna dahil.
oyle zaten fark etiysen ileriye donuk dedim 1650 milağdı dolmaya basladıO sistem 250 fps mi veriyor? Ultra? Low da bile görmez hocan
Dostum valo işlemci yüklü oyun değil mi? Ekran kartından daha cok işlemi önemli. Zula gibi oyunlar buna dahil.