Arama sonuçları: *

1. owl.zfg

480 GB SSD mi daha mantıklı 1 TB HDD mi?

Hocam bana farketmiyor dediğim gibi. Rust fln oynamıyorsan gerekli değil.
  2. owl.zfg

480 GB SSD mi daha mantıklı 1 TB HDD mi?

Ben fazladan depolamayı tercih ederdim. Windows 10 saniye erken açılınca dünyayı kurtaracak değiliz ya.
  3. owl.zfg

Ekran kartsız i7 7. nesil işlemciyle cs oynanır mı?

eğer içerisinde gömülü grafik birimi varsa deneyebilirsin. Ben hd4600 ile cs oynuyordum
  4. owl.zfg

3PC Den Hangisini Almalıyım

Dostum bir güç kaynağını patlatmak gerçekten efor ister zaten. Kullanılabilir bir güç kaynağı ama arkadaşın dediği gibi bir akım korumalı priz alın.
  5. owl.zfg

3PC Den Hangisini Almalıyım

1600 AF stoğu beklemeyin hocam. Ben yazdım kendilerine belirli bir tarih veremiyorlar ve planlarında yokmuş. Yani yakın tarihte gelecek gibi durmuyor. Onun yerine 3100 takabilirsiniz ya da 2600 dursun.
  6. owl.zfg

agalar tavsiyenizi almak istiyorum

Dostum ederi zaten bu kadar. İndirimde gözüksün diye yapılıyor bu.
  7. owl.zfg

Sinerji Hazır Sistemi

Güç kaynağı kötü.
  8. owl.zfg

Gamegaraj

Rami 2x8 yapsanız daha iyi olurdu. Şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
  9. owl.zfg

Aquarius 5AN Kapanmıyor.

Dostum kusura bakma ama aptalca konuşuyorsun hiç kimse sana gidip 1000 tl güç kaynağı al demedi
  10. owl.zfg

Aquarius 5AN Kapanmıyor.

Dostum yeter artık gerçekten komik değil kötü olduğunu kabullenmek yerine hala boş yapıyorsun, bu arada problem güç kaynağı temelli değil. ( Ortada bir problem olduğunu da sanmıyorum)
  11. owl.zfg

Gamegaraj Garanti

Hayır olmuyor
  12. owl.zfg

6000 TL - Monitör dahil sistem alacağım, bu kasa uygun mudur?

dostum bende pek bilemiyorum açıkcası okuduklarım doğrultusunda önermeme kararı aldım hiçbirimiz elektronik mühendisi değiliz ne de olsa konu aç sor istersen
  13. owl.zfg

Dostum ortada "sanma" diye bir durum yok özelliklerine bakarak konuşuyorum ki zaten Intel HD 4600 var elimde ne en yüksek ayarı hayatımda 1080p oyun oynamadım ben ama yinede almayı düşündüğüm sistemde güç kaynağından kısmak yerine diğer parçalardan kısıyorum yakında da alacağım zaten
  14. owl.zfg

tamam dostum sonuç olarak kalitesiz bende oyuncuyum iki ayar kısmak beni üzmüyor seni bilemem
  15. owl.zfg

Dostum güç kaynağı kaliteli değil haterlıkla alakası yok bir şey dediğimiz için oturup savunmanı saçma buluyoruz sürekli yok iki kere elektrik kesildi edip edip duruyorsun abicim güç kaynağı kalitesiz bu kadar basit ben şahsen vs serisini fln bile önermiyorum alınacaksa minimum o alınmalı diye...
  16. owl.zfg

dostum ölümüne fln kötülemiyorum git bak parçalarına ve kalitesine şöyle bir analoji yapıyım anla artık sen bana diyorsunki bak şu fare nasıl bende diyorumki içerisindeki sensör kötü switchler kötü alınmaz diyorum sonra sen tutup hiç kullandın mı ? Nereden biliyorsun ediyorsun aptalca cevaplar...
  17. owl.zfg

Dostum bir şeyin kalitesini bilmek için kullanmak gerekmez fanboyluk yapıyorsun sen ürün kaliteli değil canınız pahasına savunmayn
  18. owl.zfg

bu monitörlerde ghosting olayı çok olabiliyor sözde 1ms oluyorlar bu bütçede ipsler rekabetçi oyunlar oynuyorsan şu monitörü öneririm ama bütçeni zorlar mı bilemem...
  19. owl.zfg

Ahahahahhaha bende pek önermem güç kaynağını aigo gp550 olarak geçiyor araştırabilirsiniz ama bir şey bulamama ihtimaliniz yüksek
  20. owl.zfg

Gamegaraj 5AN İlk Gün bozuldu.(Garantiden geldi)

eyw kral adamsın
Top Bottom