1600 AF stoğu beklemeyin hocam. Ben yazdım kendilerine belirli bir tarih veremiyorlar ve planlarında yokmuş. Yani yakın tarihte gelecek gibi durmuyor. Onun yerine 3100 takabilirsiniz ya da 2600 dursun.
Dostum yeter artık gerçekten komik değil kötü olduğunu kabullenmek yerine hala boş yapıyorsun, bu arada problem güç kaynağı temelli değil. ( Ortada bir problem olduğunu da sanmıyorum)
dostum bende pek bilemiyorum açıkcası okuduklarım doğrultusunda önermeme kararı aldım hiçbirimiz elektronik mühendisi değiliz ne de olsa konu aç sor istersen
Dostum ortada "sanma" diye bir durum yok özelliklerine bakarak konuşuyorum ki zaten Intel HD 4600 var elimde ne en yüksek ayarı hayatımda 1080p oyun oynamadım ben ama yinede almayı düşündüğüm sistemde güç kaynağından kısmak yerine diğer parçalardan kısıyorum yakında da alacağım zaten
Dostum güç kaynağı kaliteli değil haterlıkla alakası yok bir şey dediğimiz için oturup savunmanı saçma buluyoruz sürekli yok iki kere elektrik kesildi edip edip duruyorsun abicim güç kaynağı kalitesiz bu kadar basit ben şahsen vs serisini fln bile önermiyorum alınacaksa minimum o alınmalı diye...
dostum ölümüne fln kötülemiyorum git bak parçalarına ve kalitesine şöyle bir analoji yapıyım anla artık sen bana diyorsunki bak şu fare nasıl bende diyorumki içerisindeki sensör kötü switchler kötü alınmaz diyorum sonra sen tutup hiç kullandın mı ? Nereden biliyorsun ediyorsun aptalca cevaplar...
bu monitörlerde ghosting olayı çok olabiliyor sözde 1ms oluyorlar bu bütçede ipsler rekabetçi oyunlar oynuyorsan şu monitörü öneririm ama bütçeni zorlar mı bilemem...