Neler Yeni

6000 TL - Monitör dahil sistem alacağım, bu kasa uygun mudur?

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
Açtığımız konuda kavga çıktı iyi mi :D

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
O zaman gamegaraj PSU kötüyse neden herkes öneriyor.Aigo yıllardır düzgün psular üreten bir firma.Boş yapmayın.Çin malı dediğiniz Huawei markasıda çin malı ama en güzel telefonları üretiyor.

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
Dostum güç kaynağı kaliteli değil haterlıkla alakası yok bir şey dediğimiz için oturup savunmanı saçma buluyoruz sürekli yok iki kere elektrik kesildi edip edip duruyorsun abicim güç kaynağı kalitesiz bu kadar basit ben şahsen vs serisini fln bile önermiyorum alınacaksa minimum o alınmalı diye düşünüyorum güç kaynağında bütçeden kısılmaz çünkü genel kuraldır sonra 5000 tln çöp olur pişman olursun 10 FPS az al kaliteli güç kaynağı al
UPS ve akım korumalı priz ile elektrik gidip gelmesinden veya aşırı voltajdan koruyabilir miyiz? Başka ne tür arızalar çıkarabilir ki PSU?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
Aynen sen çin malı devam et bakalım nereye kadar edebileceksin

Şöyle düşün psu patladı tüm pc gg oldu kaldır at çöpe sonra ne yapacan oturup ağlamıcanmı keşke 3 kuruş daha fazla verip iyisinden alaydım da çin malı almasaydım demiyecekmisin şunu unutma DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
Aynen sen çin malı devam et bakalım nereye kadar edebileceksin

Şöyle düşün PSU patladı tüm PC gg oldu kaldır at çöpe sonra ne yapacan oturup ağlamıcanmı keşke 3 kuruş daha fazla verip iyisinden alaydım da çin malı almasaydım demiyecekmisin şunu unutma DÜŞMEZ KALKMAZ BİR ALLAH
Peki senin PSU tavsiyen nedir?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
UPS ve akım korumalı priz ile elektrik gidip gelmesinden veya aşırı voltajdan koruyabilir miyiz? Başka ne tür arızalar çıkarabilir ki PSU?
dostum bende pek bilemiyorum açıkcası okuduklarım doğrultusunda önermeme kararı aldım hiçbirimiz elektronik mühendisi değiliz ne de olsa konu aç sor istersen

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
En kötü kapasitörleri kullanıyorlarmış

2 çeşit çinli üretici vardır çindeki doğru dügün firmalar : xiomi hawei

Bir de chinese crap dediğimiz parçalar daha çok aliexpress te bulursun.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
Cooler Master
FSP
Silverstone
Corsair

Daha 1 ton iyi psu markaları var ve hepsi çinde üretiliyor ama bu markaların kullandığı malzemeyle aynı kalitede değil millet anlamak istemiyor

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
ByEfe04
daha fazla tartışmak istemiyorum dostum karşımda 3 tane hater var sizinle başa çıkmak mümkün değil game garaj kim ne derse desin şuan en uygun site alanı da çok seveni de bayağı var ben adamın bütçesine göre öneri yapıyorum siz gelip 200 300 daha koy PSU yu kaliteli al diyorsunuz zaten güvenilir PSU su adamın da bütçesi yok demekki koyamıyor üstüne para kolay kazanılmıyor siz verecekseniz 200 300 TL koysun alsın fsp :) iyi forumlar...
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum kusura bakmada istediğin şeyi de sizinle de daha fazla tartışmak istemiyorum kime ne öneriyorsanız önerin ben yine bu şekil öneri yapacağım siz o şekil yapın iyi forumlar.
Ne zamandır kullanıyorsun sistemi? Kasanın önünde tozluk var mı? Eğer yoksa kasa içine çok toz giriyor mu?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
Helal be sana millet anlamıyor arkadaş ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
Cooler Master
FSP
Silverstone
Corsair

Daha 1 ton iyi PSU markaları var ve hepsi çinde üretiliyor ama bu markaların kullandığı malzemeyle aynı kalitede değil millet anlamak istemiyor
PSU tavsiyesi derken marka değil de model istemiştim aslında bu attığım sistem için

Top Bottom