Neler Yeni

6000 TL - Monitör dahil sistem alacağım, bu kasa uygun mudur?

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET
bu monitörlerde ghosting olayı çok olabiliyor sözde 1ms oluyorlar bu bütçede ipsler rekabetçi oyunlar oynuyorsan şu monitörü öneririm ama bütçeni zorlar mı bilemem

CS:GO LOL GTA V belki ileride BF de oynayabilirim. Attığınız monitör bana çok profesyonel geldi. 1300-1400 bandında yok mu şöyle güzel bir monitör?

Tosbağa

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
750
İsim
SAMET SAMET

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
80 elektrik faturası ile ilgili kalitesi ile ilgili değil psunun hiç bir koruması yok.
2 kere elektrik gitti geldi bin kere şunu diyenlere dedim anlamıyorlar arkadaş kullanıyorum peki sen kullanıyormusun? hayatında hiç gördünmü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

SHGDSKLJDSFHLKJGH Bak yine gelmiş :D:D:D:D arkadaş anlamıyorum sizi gerçekten yaaa

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
Sende bir sistem aldın diye yere göğe sığdıramıyorsun o psu ÇİİİİİİİİİİİİN MALI daha kaç kere söyliyim hayal dünyandan çık artık

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
kardeşim şu psu ya laf edenlerin hiçbirini takma bir şey bildikleri yok bizzat aynı sistemi 1660 ile kullanıyorum 2 kere elektrik gitti geldi sorunsuz çok şükür o 80+bronze ifadesini almak için testlerden geçiyor psu yani güvenebilirsin bende dahil olmak üzere game garajdan sistem alıp memnun olmayan yok :)

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
2 kere elektrik gitti geldi bin kere şunu diyenlere dedim anlamıyorlar arkadaş kullanıyorum peki sen kullanıyormusun? hayatında hiç gördünmü?

SHGDSKLJDSFHLKJGH Bak yine gelmiş :D:D:D:D arkadaş anlamıyorum sizi gerçekten yaaa
Ha dur çok önemli güç tablosunu atsana psunun üzerindeki.

kardeşim şu PSU ya laf edenlerin hiçbirini takma bir şey bildikleri yok bizzat aynı sistemi 1660 ile kullanıyorum 2 kere elektrik gitti geldi sorunsuz çok şükür o 80+bronze ifadesini almak için testlerden geçiyor PSU yani güvenebilirsin bende dahil olmak üzere game garajdan sistem alıp memnun olmayan yok :)
80+ bronze hiç bir koruma ifade etmez isterse titanium olsun.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Sende bir sistem aldın diye yere göğe sığdıramıyorsun o PSU ÇİİİİİİİİİİİİN MALI daha kaç kere söyliyim hayal dünyandan çık artık
he evet doğru aklın game garajdan pc almayacaktın sen dimi sinerjiden alacaktın aklında da şu var sanırım game garajdan alacaklara çin malı diyemde rahatlıyam :D hahahaha anlamıyorum abi ya gerçekten senin evinde kullandığın neredeyse tüm elektronik şeylerin çinde üretilmesi peki :D?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
kardeşim şu PSU ya laf edenlerin hiçbirini takma bir şey bildikleri yok bizzat aynı sistemi 1660 ile kullanıyorum 2 kere elektrik gitti geldi sorunsuz çok şükür o 80+bronze ifadesini almak için testlerden geçiyor PSU yani güvenebilirsin bende dahil olmak üzere game garajdan sistem alıp memnun olmayan yok :)
Dostum bir şeyin kalitesini bilmek için kullanmak gerekmez fanboyluk yapıyorsun sen ürün kaliteli değil canınız pahasına savunmayn

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ha dur çok önemli güç tablosunu atsana psunun üzerindeki.

80+ bronze hiç bir koruma ifade etmez isterse titanium olsun.
kusura bakma ama artık çekememezliği bırakın sorunu olmayan bir psu işte millete bütçem yok diyen adama bile şundan kıs şundan kıs şundan kıs git fsp al deme kardeşim hiçbirşeyden kısmasına gerek yok psu güvenilir sen alırsın almazsın umrumda olmaz ama alacakları da engelleme sorunsuz çünkü

Dostum bir şeyin kalitesini bilmek için kullanmak gerekmez fanboyluk yapıyorsun sen ürün kaliteli değil canınız pahasına savunmayn
allahım yarabbim vallaha çıldıracağım bana fanboy diyip ölümüne kötülemek ne oluyor psu yu hayatında 1 kere bile görüp denemediğine yemin edebilirim kullanıyorum arkadaş dur konu açacağım bıktım ya

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,392
İsim
.
Sen anlamıyorsun galiba bak iyi oku evdeki elektronik eşyalar çin malı olabilir doğru ama aynı kalitede değil

ben insanlara 3 kuruş daha fazla verin iyisini alın diyorum ilerde pişman olursunuz

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
kusura bakma ama artık çekememezliği bırakın sorunu olmayan bir PSU işte millete bütçem yok diyen adama bile şundan kıs şundan kıs şundan kıs git fsp al deme kardeşim hiçbirşeyden kısmasına gerek yok PSU güvenilir sen alırsın almazsın umrumda olmaz ama alacakları da engelleme sorunsuz çünkü
1- Sen sorun yaşamadın diye sorunsuz değildir

2- Koruması yok işte ben napayım

3- Bi güç tablosunu atsana merak ediyorum.

Top Bottom