çin malı almayın diyor ama sorun yaşayan 1 kişi gördüm alabilirsinizArkadaşınız o PSU ile bir sorun mu yaşadı?
çin malı almayın diyor ama sorun yaşayan 1 kişi gördüm alabilirsinizArkadaşınız o PSU ile bir sorun mu yaşadı?
CS:GO LOL GTA V belki ileride BF de oynayabilirim. Attığınız monitör bana çok profesyonel geldi. 1300-1400 bandında yok mu şöyle güzel bir monitör?bu monitörlerde ghosting olayı çok olabiliyor sözde 1ms oluyorlar bu bütçede ipsler rekabetçi oyunlar oynuyorsan şu monitörü öneririm ama bütçeni zorlar mı bilemem
PSU çin malı
2 kere elektrik gitti geldi bin kere şunu diyenlere dedim anlamıyorlar arkadaş kullanıyorum peki sen kullanıyormusun? hayatında hiç gördünmü?80 elektrik faturası ile ilgili kalitesi ile ilgili değil psunun hiç bir koruması yok.
SHGDSKLJDSFHLKJGH Bak yine gelmişPSU çin malı
Ha dur çok önemli güç tablosunu atsana psunun üzerindeki.2 kere elektrik gitti geldi bin kere şunu diyenlere dedim anlamıyorlar arkadaş kullanıyorum peki sen kullanıyormusun? hayatında hiç gördünmü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
SHGDSKLJDSFHLKJGH Bak yine gelmişarkadaş anlamıyorum sizi gerçekten yaaa
80+ bronze hiç bir koruma ifade etmez isterse titanium olsun.kardeşim şu PSU ya laf edenlerin hiçbirini takma bir şey bildikleri yok bizzat aynı sistemi 1660 ile kullanıyorum 2 kere elektrik gitti geldi sorunsuz çok şükür o 80+bronze ifadesini almak için testlerden geçiyor PSU yani güvenebilirsin bende dahil olmak üzere game garajdan sistem alıp memnun olmayan yok![]()
he evet doğru aklın game garajdan pc almayacaktın sen dimi sinerjiden alacaktın aklında da şu var sanırım game garajdan alacaklara çin malı diyemde rahatlıyamSende bir sistem aldın diye yere göğe sığdıramıyorsun o PSU ÇİİİİİİİİİİİİN MALI daha kaç kere söyliyim hayal dünyandan çık artık
Dostum bir şeyin kalitesini bilmek için kullanmak gerekmez fanboyluk yapıyorsun sen ürün kaliteli değil canınız pahasına savunmaynkardeşim şu PSU ya laf edenlerin hiçbirini takma bir şey bildikleri yok bizzat aynı sistemi 1660 ile kullanıyorum 2 kere elektrik gitti geldi sorunsuz çok şükür o 80+bronze ifadesini almak için testlerden geçiyor PSU yani güvenebilirsin bende dahil olmak üzere game garajdan sistem alıp memnun olmayan yok![]()
kusura bakma ama artık çekememezliği bırakın sorunu olmayan bir psu işte millete bütçem yok diyen adama bile şundan kıs şundan kıs şundan kıs git fsp al deme kardeşim hiçbirşeyden kısmasına gerek yok psu güvenilir sen alırsın almazsın umrumda olmaz ama alacakları da engelleme sorunsuz çünküHa dur çok önemli güç tablosunu atsana psunun üzerindeki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
80+ bronze hiç bir koruma ifade etmez isterse titanium olsun.
allahım yarabbim vallaha çıldıracağım bana fanboy diyip ölümüne kötülemek ne oluyor psu yu hayatında 1 kere bile görüp denemediğine yemin edebilirim kullanıyorum arkadaş dur konu açacağım bıktım yaDostum bir şeyin kalitesini bilmek için kullanmak gerekmez fanboyluk yapıyorsun sen ürün kaliteli değil canınız pahasına savunmayn
1- Sen sorun yaşamadın diye sorunsuz değildirkusura bakma ama artık çekememezliği bırakın sorunu olmayan bir PSU işte millete bütçem yok diyen adama bile şundan kıs şundan kıs şundan kıs git fsp al deme kardeşim hiçbirşeyden kısmasına gerek yok PSU güvenilir sen alırsın almazsın umrumda olmaz ama alacakları da engelleme sorunsuz çünkü